De Vrienden van VIOS is al jaren onderdeel van onze vereniging.
Ze betekenen veel voor de club, maar wat doen ze eigenlijk precies?
En wat hebben ze de afgelopen jaren zoal gedaan?

Geschiedenis

De Vrienden van VIOS is opgericht in 1998 door een aantal zeer enthousiaste leden van c.s.v. VIOS Vaassen. Toen werd het ook wel de ‘club van honderd’ genoemd, vanwege de jaarlijkse bijdrage van 100 gulden en het streven om minimaal 100 leden te krijgen. Dat laatste lukte ook hetzelfde jaar.

Het doel werd al gauw vastgelegd in het huishoudelijke regelement, o.a.:

  • Bestedingen (doelen) van de ontvangen donaties der leden komen op democratische wijze tot stand.
  • Besteding van de gelden dienen het algemeen verenigingsbelang, en worden niet aangewend ter compensatie van begrotingstekorten, c.q. bevoordeling van een groep en/of één der commissies van de vereniging. Deze doelen worden vandaag de dag nog steeds gehanteerd.

Het bestuur

Johan Koop heeft het voorzitterschap van de Vrienden van VIOS na vele jaren trouwe inzet overgedragen aan Hero Heering.
Daarnaast bestaat het bestuur uit nog drie leden; Sanneke van der Zwaag, Ingrid Jansen en Rob Ouwerkerk.

Zij leggen jaarlijks verantwoording af aan het bestuur van VIOS.

Daarnaast krijgen ze veel aanvragen voor bijdragen van het bestuur, jeugdbestuur en onze leden. De aanvragen worden door het bestuur van de Vrienden van VIOS serieus bekeken. In sommige gevallen wordt het voorgelegd aan de leden tijdens de jaarvergadering. Op basis daarvan wordt bepaald welke doelen er worden gerealiseerd.

Doelen

De doelen die elk jaar terugkeren en waar graag bijdragen aan worden geleverd, zijn onder andere: het pupillen– en jeugdkamp, het ouder-tegen-kind-toernooi, de receptie der kampioenen, het zaalvoetbaltoernooi in de kerstvakantie en de medailles voor de VIOS Midwinterloop.

Andere doelen die de Vrienden van VIOS heeft kunnen realiseren, zijn: een bijdrage aan het 4x4 veld en het kunstgrasveld, een bladblazer, EHBO-opleidingen, de geluidsinstallatie, het scorebord, een AED-apparaat, het tegelpad naar veld 2 en de speeltoestellen voor de kinderen.

In samenwerking met de VOC zijn de stoeltjes bij veld 2 en de dug-outs op veld 1 gerealiseerd.

Kortom: veel dingen voor de jeugd, zaken die diverse commissies mogelijkheden geven en doelen om het sportpark te verbeteren. VIOS krijgt van andere clubs veel complimenten over het sportpark. Het ziet er geweldig uit en het is de bedoeling dat zo te houden.
 

Toekomst

Maar.. er blijven altijd wensen. Het is vooral belangrijk dat er voor de allerkleinsten en de jeugd bijdragen blijvend geleverd worden. Ook blijven er wensen voor de accommodatie. Daarbij is jouw steun hard nodig!

De Vrienden van VIOS bestaat nu uit ongeveer 75 leden. Je kunt helpen om het weer een volledige club van 100 te laten worden! Voor een bedrag van €50 per jaar zorg je er voor dat de Vrienden van VIOS deze belangrijke en mooie bijdragen kan blijven doen. Geef je op via: de e-mail; sanniez10@hotmail.com of j.j.koop@caiway.nl

 

Op naar meer goede initiatieven om onze club nog mooier te maken!

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN