De afgelopen twee jaar organiseerde c.s.v. VIOS  samen met Café de Toren in de zomer met heel veel plezier de Vaassense Zomerfeesten. Daarvoor stond VIOS tientallen jaren aan de lat voor de organisatie van de Dorpsavonden. Helaas hebben we moeten besluiten de stekker eruit te trekken. Meerdere redenen leidden tot dit besluit.

Op zaterdag 28 januari jl. werd de gehele JO08 afdeling van CSV Vios Vaassen verrast. Alle kinderen kregen namens van Tongeren een mooi trainingspak aangeboden. 
Vorig seizoen werd de huidige JO09 al voorzien van mooie pakken en dit jaar werd deze sponsoring nogmaals herhaald.De kinderen hadden dit niet verwacht en het cadeau werk goed ontvangen. Het plezier om op zaterdag naar de voetbal te gaan wordt hierdoor nog groter. 
Zaterdag was al de mooiste dag van de week, maar wordt nu de allermooiste dag van de week.

VIOS V VR1 VERLIEST ONVERDIEND EERSTE WEDSTRIJD TEGEN KOPLOPER!

De winterstop is voorbij en de tweede seizoenshelft van de competitie begint weer.

Wij trappen onze eerste wedstrijd thuis af tegen Odysseus'91 VR1, een ploeg die de vorige keer te sterk voor ons was. Wij mogen vandaag het hoofdveld betreden, en maken ons klaar voor de wedstrijd.

Onze pupil van de week Liz mag de wedstrijd aftrappen en weet de bal in het goal te schieten.

c.s.v. VIOS is een actieve familievereniging.
Dit komt goed tot uiting in de activiteitenkalender.
Wij nodigen alle betrokkenen en belangstellenden van harte uit om een kijkje te nemen dan wel mee te doen!

In de voorjaarsvakantie komt Go Ahead Eagles naar VIOS Vaassen voor een 2-daags Go Ahead Eagles Soccer Camp op dinsdag 20 en woensdag 21 februari 2024 dagelijks van 09.00 tot 15.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens deze actieve voetbaldagen? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het Go Ahead Eagles Soccer Camp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie, terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen.

Met trots kondigen wij aan dat onze hoofdsponsor, Hoornstra Infrabouw onze selectieteams heeft voorzien van nieuwe representatiekleding.

Deze geste benadrukt de professionele uitstraling van onze teams, niet alleen op het veld, maar ook daarbuiten.

Dankzij de bijdrage van Hoornstra Infrabouw kunnen onze spelers zich nu ook buiten de wedstrijden presenteren op een wijze die past bij ons als VIOS Vaassen.

Wij zijn Hoornstra Infrabouw zeer erkentelijk voor deze bijdrage en hun steun en vertrouwen in onze club.

In de thuiswedstrijd tegen Dieze West, wisten de Vaassenaren opnieuw niet te winnen. De thuisploeg blijft grote moeite houden om tot score te komen, waardoor het in de slotfase nog spannend werd.
Deze middag moest Vios het doen zonder de geschorste Jasper Verstraten. Doelman Robin de Vries keerde na een schouder blessure terug onder de lat.

Vorige week heeft het bestuur in een gesprek met Wim Slijkhuis, hoofdtrainer VIOS Vrouwen 1 geïnformeerd dat wij voornemens zijn om voor komend seizoen iemand anders aan te stellen voor de groep. Deze keuze ligt in verlengde van de ambitie en wens om organisatorisch het een en ander binnen de dames/- meiden voetbal anders te organiseren.  Wat ons betreft staat dit in zijn geheel los van de kwaliteiten van Wim als trainer.

Een hele mooie opkomst dit jaar.
De voorzitter Arjan Hummel gaf in het kort aan wat er afgelopen jaar was gebeurd en voor volgend jaar in de planning staat.
Jan van Werven van de ontspanningscommissie had een leuke enveloppe met inhoud voor de penningmeester.
En er waren ook dit jaar weer de jubilarissen van de vereniging:
25 jaar lid zijn : Boet Wassink, Henk Boeve, beide niet aanwezig Arik Roelofsen en Freddy Jansen.
40 jaar lid zijn : Diedrik Peppelman , Peter Peppelman beide niet aanwezig en Wijnand Pannekoek.
50 jaar lid is : Gerrit Sangers.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Wedstrijden 1ste elftallen

02/mrt - 12:30 VIOS V. VR1 - VEP VR1
02/mrt - 14:30 ZAC 1 - VIOS V.1

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN