Gezien corona het wedstrijd en hierdoor ook het competitie element aan banden had gelegd. Er enkel alleen getraind mocht worden. Kwam er het idee om een 4  x 4 competitie op te zetten, om zo toch enige wedstrijd en competitie element te creëren. Dus werd er bij de junioren gestreden in 2e categorieën, de categorie JO13/JO15 en de categorie JO17/J019.

In navolging op de succesvolle shirtactie hebben de plaatselijke ondernemers, jtni Vaassen en Neijenhuis schoenen en sport, een Hoodie actie voor de clubs opgezet.

Uiteraard doet Vios daar graag aan mee.
Met de shirtactie hebben we destijds een heel mooi bedrag van €895,- opgehaald, we hopen natuurlijk dat deze Vios Hoodie actie ook een mooi bedrag gaat opleveren.

Woensdagavond nam Gert onder toeziend oog van de hele spelersgroep en een afvaarding van het bestuur afscheid van VIOS vrouwen 1. 
Gert wist met de VIOS vrouwen in het eerste seizoen direct successen te behalen, namelijk het winnen van de KNVB beker en daarnaast de promotie naar de derde klasse.
Het tweede seizoen draaiden de VIOS vrouwen goed mee in de derde klasse en eindigde zelfs bovenin. Helaas zat nacompetitie er net niet in, want Corona gooide roet in het eten. Het huidige seizoen staat ook in het teken van dit laatst benoemde.

Woensdagmiddag 28 april vonden de Koninginnespelen plaats bij c.s.v. VIOS Vaassen. Een middag waarbij meiden tussen de 4 en 12 jaar kennis konden maken met voetbal. Het werd een groot succes, want ruim 70 enthousiaste meiden deden mee.

VIOS is dé meidenvoetbalvereniging in de regio. En om daar nog meer gehoor aan te geven, kwam het idee voor de Koninginnespelen. Een aantal dames uit de verschillende vrouwenteams van de vereniging sloegen de handen in een en maakten een plan. Na de voorbereidingen, kon het feest woensdagmiddag van start gaan.

Donderdag 8 April was het dan eindelijk zover dat de meiden van de MO19 training kregen van een oud Ere divisie voetballer Jop van de Linden.
Jop heeft gevoetbald bij Vitesse en AZ tot 2018 en heeft helaas door blessure de carrière in de voetbal sport op het hoogste niveau moeten opgeven.
Nu doet hij veel in het geven van personal trainer aan jonge talenten in de voetbal of personen die graag één eén willen trainen.

Woensdagmiddag 28 april organiseert VIOS de Koninginnespelen 2021

Een middag waarbij meiden kennis kunnen maken met sport, spel en voetbalactiviteiten. 

Word jij de koningin van Vaassen?

  • Waar? c.s.v. VIOS Vaassen, Sportpark de Kouwenaar
  • Wanneer? Woensdagmiddag 28 april, 15:00 – 17:30 (inloop vanaf 14:45)
  • Voor wie? Meiden tussen de 4 en 12 jaar. Neem vooral je vriendinnetjes mee!

Aanmelden is niet nodig

Naar aanleiding van de persconferentie van 8 maart een kleine aanpassing voor wat betreft trainingen voor spelers van 27 jaar en ouder. 

Naar aanleiding van de persconferentie van 8 maart een kleine aanpassing voor wat betreft trainingen voor spelers van 27 jaar en ouder. 

Ben jij al klaar voor de lente? Je hebt dit jaar de kans om 'm af te trappen met een overheerlijk VIOS ontbijt Heel simpel, gewoon even een berichtje sturen naar 06- 53 51 33 70. Je ontvangt een bevestiging & een tikkie.
We bezorgen op zaterdagochtend 20 maart tussen 08.00 & 10.00 uur het ontbijt bij je thuis. Mocht je voorkeur hebben voor een tijdstip? Geen probleem, daar houden we graag rekening mee!
Groeten, de VIOS ontbijtcommissie

<SUPPORT JE CLUB>

 

In verband met de nieuwe maatregelen waarbij met ingang van 3 maart in teamverband getraind mag worden tot en met 26 jaar en de avondklok, ontvangen jullie hierbij de nieuwe indelingen. Uiteraard wordt er getraind volgens de geldende maatregelen. (geen toeschouwers, kleedkamers, kantine en toiletten zijn gesloten)

Voor wat betreft de spelers ouder dan 26 jaar, deze kunnen meetrainen met de groep in tweetallen op afstand. We vertrouwen erop dat de regels nageleefd worden, anders bestaat de kans dat we, op last van de gemeente, de trainingen moeten staken.

We zijn blij dat met ingang van 3 maart iedereen tot en met 26 jaar weer mag trainen in teamverband.

Uiteraard volgens de geldende maatregelen. In verband met de avondklok wordt er achter de schermen gewerkt aan een aangepast schema.

Informatie daarover volgt in de loop van deze week via de trainers.

In navolging op het bericht van 6 februari.

Er ligt nog een laagje sneeuw op de velden van Vios.
Daarom openen we vanaf woensdagmiddag 24 februari het sportpark VIOS van
13.00 tot 16.00 uur voor de jeugd tot en met 17 jaar om te komen voetballen op het kunstgrasveld.
Gert van der Linde, trainer van de dames, heeft aangeboden om de kantine te gebruiken als thuiswerkplek om tevens toezicht te houden.

Let op! Eventuele wijzigingen zullen op de website vermeld worden, check van te voren om teleurstellingen te voorkomen.

Afgelopen zaterdag speelden wij de winnaarspoule. Naar de finale op 20 februari gaan MAIKEL AMZAND (vios) en GERT JAN PIKSEN (ezc '84). 
Aankomende zaterdag komen de verliezers van de derby's, die gespeeld werden op 30 januari, weer aan bod. Dat zijn onderstaande trainers. Achter de namen staat de richttijd dat deze gebeld gaan worden. 

Edwerd Schuring (SEH) 14.05 uur
Jate Leerdam (VEVO) 14.15 uur
Daniël Holtman (Heerde) 14.25 uur
Bardy Verhoef (OENE) 14.35 uur
Remon van Schoonhoven (KCVO) 14.45 uur

Na drie succesvolle jaren neemt Hoofdtrainer Gert van der Linde aan het eind van dit seizoen afscheid van VIOS Vrouwen 1. Johan Bos uit Zwolle is zijn waardige opvolger.

Deze fanatieke trainer heeft de afgelopen jaren een goede CV opgebouwd. Van de pupillen tot de senioren: hij heeft overal ervaring mee. De laatste 10 jaar ligt zijn focus op het vrouwenvoetbal, en niet zonder succes. Met verschillende clubs uit de omgeving Zwolle behaalde hij kampioenschappen, promoties en de District Beker Oost. 

Pagina's

Clubblad De Treffer

Treffer 2020 december  presentatiegids 2020  

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN