c.s.v.VIOS VAASSEN ondertekend alle contracten met de leden van het ‘technische hart’!
Er stond nog een actiepunt open binnen de geledingen van c.s.v. VIOS VAASSEN. 
De ondertekening van de contracten met alle leden van de technische staf diende nog plaats te vinden. 
Met de ondertekening van de contracten continueert VIOS Vaassen het hechte en bekwame team ,en staat het vizier volledig op een sportief succesvol seizoen 2023-2024.

Door een gekke samenloop van omstandigheden speelden de meiden van VIOS MO11 afgelopen woensdag 7 juni nog een spannende wedstrijd tegen de meiden van ZVV uit Apeldoorn. Bij winst mochten de VIOS meiden, onder leiding van Kirsten, Nina en Britt, zich kampioen noemen. Onder het toeziend oog van veel familieleden werd er om 18.00 uur afgetrapt op het hoofdveld van ZVV.

Afgelopen zaterdag kwamen ruim 250 spelers en speelsters uit de regio bijeen om mee te doen aan het rommelpot toernooi van Vios Vaassen. Het toernooi, dat geroemd is om zijn gezelligheid, deed zijn naam al vroeg eer aan. Onder het oog van vele supporters werden er in vijf verschillende poules de gehele dag wedstrijden gespeeld. 

De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is vanaf dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in vier fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de ‘Final League’. Op zaterdag 10 juni vindt van 8.15 tot 18.00 uur de eerste editie van de Final League plaats op sportpakr De Kouwenaar. C.s.v. VIOS Vaassen is de trotse organisator van vier van deze Final League toernooien.

Na 7 kaartavonden is de balans opgemaakt. De deelname is teruggelopen tot gemiddeld 20 deelnemers, wat eigenlijk te weinig is, en daar kan de kachel niet voor branden, i.v.m.  de hoge gas en licht prijzen.
Het waren gezellige kaartavonden, en zo hoort het ook. De uitslag bij het jokeren:  

  • 1e  A. Esman met 179 strafpunten.
  • 2e B. Niekamp met 197 strafpunten.
  • 3e A. Strunk met 202 strafpunten.

Arnold en Annie waren niet aanwezig op deze laatste avond de beker en prijsjes werden door iemand anders meegenomen en bezorgd.

In de laatste speelronde nam Vios het op tegen Be Quick Zutphen. Waar de geel zwarten zich nog definitief veilig moesten spelen had Be Quick nog zicht op nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse. 

Stijn is 9 jaar oud en zit in groep 5 van ’t Mozaiek. Stijn speelt in de JO9 en voetbalt sinds 2 jaar bij VIOS. Later wil Stijn profvoetballer bij het Nederlands elftal worden. Zijn trainers zijn Arwolt , Armando , Hans , Martijn ,Sander & Saskia.
Het liefst eet hij patat met mayo & ketchup & een viandel.Stijn verwacht dat VIOS vandaag wint met 2-1 .
 

Beste vrijwilligers van Vios,

we willen jullie (met partner) van harte uitnodigen op zaterdag 17 juni voor de Dankjewel avond.
Vanaf 17.30 uur staat de BBQ aan.

Graag aanmelden voor 10 juni bij Ronald Snijder, kantinevios@outlook.com

Vriendelijke groet namens het bestuur van c.s.v VIOS Vaassen

As zaterdag 27 mei speelt Vios1 de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Be Quick Z.1
We wedstrijd begint om 15.00 uur.
Na afloop van de wedstrijd worden door de Vrienden van Vios de speler en speelster van het seizoen gehuldigd.
Iedereen is van harte welkom!

Vanaf het begin zie je duidelijk twee ploegen die voor de winst willen gaan, daar waar Vios de punten hard nodig heeft, wil Zutphen graag ongeslagen kampioen blijven.
Hierbij zakt Vios wat verder in en heeft Zutphen het balbezit. Dit resulteert in de 5e minuut dan ook in de eerste kans van de wedstrijd voor de thuisploeg, maar keeper Robin de Vries redt goed. Vervolgens wordt de bal in de 7e minuut niet goed weggewerkt door de Vios verdediging, waar Zutphen dankbaar gebruik van maakt. Floris de Boer maakt de vroege 1-0.

Dit jaar bestaan de Vrienden van Vios 25 jaar en dat willen we vieren met alle leden van Vios op 27 mei a.s., na de laatste wedstrijd van de heren 1.

Die hopelijk geen nacompetitie voor degradatie hoeven te spelen.

De volwassen leden van Vios krijgen van ons een presentje aangeboden.

Tevens wordt na de wedstrijd de speelster en speler van het seizoen 2022 – 2023 bekende gemaakt.

Wij hopen u, dus op 27 mei allen te ontmoeten op ons mooie sportpark.

 

Namens het bestuur van de Vrienden van Vios

Beste leden,

Aanstaande zaterdag 20 mei wordt het eindfeest seizoen 2022/2023 en tevens het kampioensfeest voor de dames 3 georganiseerd.
Aanvang 18.30 uur feest in de kantine met BBQ.

U bent allen van harte uitgenodigd om hierbij te zijn.

Vriendelijke groet
De activiteiten commissie
c.s.v. VIOS Vaassen

Met nog 3 wedstrijden te spelen kan het voor VIOS nog alle kanten op. Als de resterende wedstijden worden gewonnen kan het nog mee gaan doen in de nacompetitie om promotie. Dat lijkt op voorhand niet realistisch met wedstrijden tegen hoger geklasseerde tegenstanders. Anderzijds zijn de punten nodig om zeker te zijn van handhaving in de 3e klas. Op het eigen complex was zaterdag het Zelhelmse ZZC`20 de tegenstander. Omdat het hoofdveld wordt gerenoveerd moest worden gespeeld op het kunstgrasveld. Onder zomerse omstandigheden werd afgetrapt en VIOS kwam goed uit de startblokken.

Voor het seizoen ‘23/’24 heeft c.s.v. VIOS Vaassen Wim Slijkhuis aangetrokken als trainer voor Vrouwen 1. De geboren Rotterdammer uit Arnhem heeft zijn sporen in het vrouwenvoetbal inmiddels verdiend. Na trainer te zijn geweest bij onder andere SSS ‘18 Overloon VR1, Dodewaard VR1 en Eldenia VR2, staat hij de laatste twee seizoenen bij Beuningse Boys VR1 langs de lijn. Daarnaast is hij lid van de technische commissie van Arnhemse Boys, waar zijn beide zoons voetballen.

Valencia CF jeugdtrainers komen naar c.s.v. VIOS in Vaassen voor een training 3-daagse!

Deze zomervakantie beleeft de jeugd van Vaassen en omgeving de voetbalweek van hun leven. De Spaanse topclub Valencia CF stuurt voor het eerst trainers van de jeugdopleiding naar VIOS Vaassen.

De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is vanaf dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in vier fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de ‘Final League’. Op zaterdag 10 juni vindt van 8.15 tot 18.00 uur de eerste editie van de Final League plaats op sportpark De Kouwenaar. C.s.v. VIOS Vaassen is de trotse organisator van vier van deze Final League toernooien.

Woensdag 3 mei organiseert Koppel -SWOE in samenwerking met Vios een Sport en spelmiddag voor alle jongens en meisjes uit Vaassen e.o..
Deze dag wordt georganiseerd op de terreinen van VIOS Vaassen aan de Woestijnweg 63.

Van 10 tot 12 uur is er voor de jongens en meisjes van 6 tot en met 12 jaar een afwisselend programma samengesteld.
Van 13 tot 15 uur een uitdagend programma voor de jeugd van 12 tot en met 17 jaar met o.a. paintball.

De toegang is gratis!
Neem je vrienden en vriendinnen ook mee.

Bij de betekenis van het woord derby kan vanaf nu ‘wedstrijd VIOS-Oene zaterdag 22 april 2023’ worden opgenomen in de Dikke van Dale. Bij VIOS had men er alles aan gedaan om een mooie sfeer neer te zetten op het sportpark. Het was een derby waar alles in zat; jeugdleden met trommels en vlaggen, doelpunten, een penalty, veel tumult, meerdere gele kaarten en in totaal zelfs vijf rode kaarten.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN