De jeugdcommissie heeft zich de afgelopen tijd gebogen over de indeling van al onze jeugdteams voor het volgend seizoen. De indelingen zijn tot stand gekomen op basis van het uitgangspunt dat we in principe indelen op aantal en indien mogelijk op niveau, om daarmee het spelplezier zo veel mogelijk te bevorderen.

Zoals altijd hebben we zoveel mogelijk geprobeerd rekening te houden met belangen/wensen van spelers/sters, ouders en trainers. We dienen echter ook rekening te houden met het algemene belang van alle jeugdteams van Vios Vaassen.

Het voetbalseizoen 2011/2012 was zijn eerste als hoofdtrainer. Zijn eerste klus werd die bij c.s.v. VIOS Vaassen. Niet wetende dat het wel 13 seizoenen zou gaan duren. Op dat moment zat Jelle Rooijackers al een seizoen als teammanager bij VIOS op de bank. Ook hij kon toen niet bedenken dat dit avontuur zo lang zou gaan duren. En nu is daar dan het einde van een tijdperk. Na respectievelijk 13 en 14 jaar nemen Maikel en Jelle afscheid van hun functies bij het eerste elftal van de zaterdag derdeklasser. Na zoveel jaren is alleen een handdruk natuurlijk niet voldoende. VIOS pakt uit!

Voor het nieuwe seizoen is de staf van de selectieteams van c.s.v. VIOS Vaassen weer compleet. Een aantal bekende en een aantal nieuwe gezichten vormen samen het kader voor VIOS 1 en 2. Naast Thomas Prins (hoofdtrainer) en Jelle Pol (assistent trainer), neemt Mathijs Nicolai plaats op de bank als teammanager. Jan Huiskamp wordt de trainer voor het tweede, met Arthur Prins als zijn assistent. Jacco Talen wordt de nieuwe keeperstrainer.

Op vrijdag 17 mei werd de laatste kaartavond gehouden bij VIOS. Dit was een vrije kaartavond, de competities waren al beslist.

Het was goed te zien dat het aantal deelnemers is gegroeid, Er deden gemiddeld 28 personen mee, af gelopen seizoen nog gezegd als het niet meer wordt stoppen we met het kaarten bij VIOS, gelukkig waren er nu meer en vooral waren er ook wat jongeren die de weg naar VIOS vonden.

Zoals gewoonlijk was het een gezellige boel, we hopen nog een aantal jaren door te gaan, alle deelnemers hartelijk dank.

We nodigen iedereen uit voor ons spetterende eindfeest op 29 juni van 19.00-00.00 uur.

Locatie: Sportpark de Kouwenaar, Woestijnweg 63, 8172 CN Vaassen. 
Dit feest volgt na het rommelpottoernooi en belooft een avond vol plezier, muziek, lekker eten en gezelligheid te worden!

De band Remmen Los zorgt voor de muzikale invulling van de avond, dus bereid je voor op een geweldige show, waarbij stilzitten gewoon niet mogelijk is.

De meiden van de MO11 hebben een geweldig seizoen achter de rug! Een seizoen dat door de KNVB in 4 fases wordt ingedeeld. Er wordt per fase zoveel mogelijk gekeken naar het niveau, zodat de tegenstanders in de volgende fase steeds beter aansluiten bij elkaars niveau. In de 4de en laatste fase hadden de meiden het niet beter kunnen doen. Alle wedstrijden werden gewonnen! Daarom mogen zij zichzelf kampioen noemen!

Zaterdag 24 mei stond bij VIOS in het teken van afscheid. Voor de wedstrijd werd, in het bijzijn van de familie Vosselman, een in memoriam uitgesproken voor de overleden Wijnand Vosselman. Een indrukwekkend moment, waarbij werd stilgestaan bij wat Wijnand, samen met Bep, voor de club heeft betekend. Nadat er een minuut stilte werd gehouden, floot de scheidsrechter voor het begin van de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Met S.V. ’t Harde als tegenstander. Een wedstrijd waar beide ploegen nog iets hadden om voor te spelen.

Zaterdag 25 mei staat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma voor het vlaggenschip van c.s.v. VIOS Vaassen. Tegenstander is S.V. ’t Harde. Voor beide ploegen is winst deze dag het enige doel. Een verlenging van het seizoen is voor allebei nog mogelijk. Voor VIOS-trainer Maikel Amzand zal dit een welkom toetje zijn, nu hij na 13 seizoenen afscheid neemt van de zwart-gelen.

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat in de leeftijd van 73 jaar is overleden Wijnand Vosselman.

Wijnand was 61 jaar lid van onze vereniging. Gedurende die periode heeft hij zich op vele fronten ingezet en onderscheiden binnen onze vereniging. Zo vormde Wijnand samen met enkele andere goede bouwvakkers een bouwcommissie om samen na te denken (en uit te voeren) over de verbouwing - vergroting van de kantine. Zijn vakmanschap en communicatieve vaardigheden zorgden mede voor een goede sfeer en een prachtig eind resultaat.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Dieze West op het programma. Beide teams speelden zich vorige week officieel veilig. Winnaar van dit duel maakt nog kans op een plekje in de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse.

Alle ingrediënten waren aanwezig die bij een derby horen. Mooi voorjaarsweer, fakkels, trommels, vlaggen, een barbecue en heel veel publiek langs de lijn. En natuurlijk de bijbehorende wedstrijdspanning en voor deze wedstrijd was die groot. Beide ploegen hadden een overwinning nodig om weg te raken van de plekken op de ranglijst die verplichten tot nacompetitie.

Net als andere wedstrijden in de afgelopen periode zal ook dit duel live worden uitgezonden op TV, door RTV 794 Sport.
Het TV-kanaal is te vinden op KPN 1468 of ZIGGO 49.
Voor wie de zender niet heeft is er een livestream te volgen via YouTube.

Deze uitzending begint rond 16.30 uur.

Verslaggevers Erik Smit en Martijn Strunk nemen daarna het woord tijdens de wedstrijd zelf.

Deze wedstrijd begint om 17.00 uur.

Sem Oerlemans keert terug op sportpark De Kouwenaar, waar het ooit voor hem begon. Ook Cedric Bultman speelt volgend seizoen voor VIOS Vaassen. Beide spelers komen over van het eerste elftal van c.s.v. Apeldoorn. Voor allebei geldt dat de kans op meer speelminuten één van de belangrijkste redenen is om deze overstap te maken. 

Bedankt aan alle kleine paashazen die deel namen aan onze Speciale Paashaas Training bij de Kidsclub.

We hebben veel plezier met het zoeken van eieren en het oefenen van jullie springvaardigheden. Tot de volgende keer! Wat een leuke ochtend.

Paashaas Training Kidsclub.

Op een middag waar je denkt “als de voetbal maar beter is dan het weer” starten vanmiddag de ploegen die elkaar op de ranglijst nauwelijks ontlopen. De eerste paar minuten krijg ik het gevoel dat wij vanmiddag de punten in Vaassen houden.. Swift komt de eerst 3–4 minuten niet aan de bal en VIOS weet haar medespelers eenvoudig te bereiken. Na een minuut of 15 de eerste kans voor VIOS, er volgt een pass vanuit het middenveld en Noah kopt de voorzet net voorlangs, het eerste serieuze wapenfeit van deze middag is voor de mannen van VIOS.

Komend seizoen komt de 23-jarige Daniël Krosse de gelederen van VIOS versterken. Krosse is momenteel tweede keeper bij het eerste elftal van c.s.v. Apeldoorn. De geboren en getogen Apeldoorner wil graag speelminuten maken. En de kans daarop is bij VIOS groter dan bij zijn huidige club. Krosse is ambitieus; ‘wat mij betreft gaan we voor promotie spelen!’

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN