Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert c.s.v. VIOS de Midzomerloop én Midzomerwandeling. Een evenement wat traditiegetrouw plaatsvond op de eerste zaterdag in januari. Vanwege de coronamaatregelen kon dit de afgelopen twee winters niet doorgaan. Daarom is er nu een zomereditie. De wijze waarop is gelijk. Je kunt hardlopen én wandelen en er zijn verschillende afstanden voor jeugd en senioren.

VIOS is voor komend seizoen op zoek naar een enthousiaste activiteiten coördinator jeugd!

Vios staat bekend om zijn vele leuke “jeugd” activiteiten.
Er worden jaarlijks verschillende activiteiten voor de jeugd georganiseerd, denk aan de jeugdkampen, de diverse toernooien, de Sinterklaasactiviteit etc.
De jeugdactiviteiten zijn een belangrijk onderdeel van onze mooie voetbalclub.

In de eerste helft golft de wedstrijd wat op en neer zonder dat beide ploegen echt gevaarlijk worden. Kleine overtredingen wisselen elkaar af, Vios zoekt vanmiddag veelvuldig zijn “nieuwe“ spits Erik Koldenhof die goed aanspeelbaar is en vaak vervelend snel van zijn tegenstanders wegdraait en vervolgens direct gevaarlijk is voor de goal.

Net als andere wedstrijden in de afgelopen periode zal ook dit duel live worden uitgezonden op TV, door RTV 794 Sport.
Het TV-kanaal is te vinden op KPN 1468 of ZIGGO 36.
Voor wie de zender niet heeft is er een livestream te volgen via YouTube.

Deze uitzending begint rond 16.30 uur.
Voorafgaand aan het duel zullen de trainers en een afvaardiging van het bestuur aan het woord komen.
Verslaggevers Henk van de Put en Johan Smit nemen daarna het woord tijdens de wedstrijd zelf.

Voor seizoen 2022-2023 is c.s.v. VIOS Vaassen op zoek naar een sportmasseur, verzorger of fysiotherapeut (in opleiding) (M/V). Je bent in deze rol de verzorger van het 1e op wedstrijddagen  en indien mogelijk beschikbaar op trainingsavonden (dinsdag en/of donderdag) voor zowel het 1e als de rest van onze spelende leden.

Als verzorger verricht je de volgende taken:

Beste leden,

Zaterdag 14 mei vanaf 17.00 uur bent u van harte uitgenodigd op ons sportpark voor de derby Vios1 – Oene1. Met aansluitend een BBQ en een feestje met DJ Martijn en een optreden van Danny Lit! Dit feest is mede mogelijk gemaakt door de VOC en de Vrienden van Vios.

U bent allen van harte welkom, we gaan er een mooi feestje van maken. Graag tot 14 mei!

Bestuur van c.s.v. Vios Vaassen

 

 

 

De wedstrijd Vios – Hatto Heim heeft precies laten zien hoe de beide ploegen in de stand staan. De hele wedstrijd was het een gelijk opgaande strijd. Beide ploegen speelden afwachtend. Hatto Heim dat als medekoploper naar Vaassen kwam, wachtte Vios op en hoopte op de counter toe te kunnen slaan. De eerste twintig minuten had Vios ook meer balbezit maar toen kwam het moment waarop de wedstrijd kantelde. Een inzet van Winand Meilink stuiterde richting het doel. Doelman Robin de Vries beoordeelde de bal volkomen verkeerd waardoor deze net de doellijn passeerde.

De paashaas heeft ook dit jaar weer de kinderen van de VIOS kidsclub verrast. De voetbaltoppertjes van onze club kwamen met manden en tassen in de aanslag naar sportpark de Kouwenaar om de chocolade buit te zoeken.Na een goede warming-up werden de kinderen losgelaten over het met eitjes bezaaide Rinus Michels veld.

Donkere wolken pakken zich samen boven Vaassen, nu VIOS zaterdag opnieuw tegen een nederlaag en een serie kaarten aanliep.
VIOS begon bijzonder zwak aan de wedstrijd tegen Hattem, dat volop in de strijd is voor de 2e periode.

Woensdag 30 maart 2022 ging de 16e editie van de Autoschadebedrijf de Wilde schoolvoetbaltoernooien van start.
Eindelijk, na twee jaren van afgelastingen i.v.m. corona, stonden nu alle lichten op groen voor de start van de Autoschade de Wilde Schoolvoetbaltoernooien.
Gelukkig kunnen in 2022 weer meer dan 1000 kinderen deelnemen aan de verschillende toernooien. 

Bij sv Wissel werd gestart met de wedstrijden voor de A poule, selectieteams groepen 7 en 8.
De wedstrijden voor de B poule, groepen 7 en 8 gemengd, werden gespeeld bij c.s.v. VIOS te Vaassen.

Er zijn heel veel gevonden voorwerpen te vinden in de verzamelruimte bij de kleedkamers van Vios. 
Tot en met April is deze ruimte elke zaterdag geopend om de zoekgeraakte spullen uit te zoeken. 
Daarna gaan deze spullen naar het goede doel.
 

Mark Tessemaker van MT Civiel Techniek (www.mtciviel.nl) uit Vaassen heeft de dames van het eerste (en enige) vrouwen zaalvoetbalteam van VIOS in het nieuw gestoken. Dat deed hij niet zomaar, zijn vriendin Aileen is namelijk speelster van dit team. Mark overhandigde de tenues aan de dames, die er direct gebruik van maakten. En als ware het een filmscenario of heel modern sprookje; het eerste doelpunt in het prachtige nieuwe tenue werd gemaakt door Aileen! Sowieso gaan de dames goed. Op dit moment staan ze tweede in de eerste klasse.

Wat voor Vios en meegekomen supporters een mooie voetbalmiddag moest gaan worden liep uit op een complete deceptie.
Eens, er ontbreken een aantal dragende spelers maar dat kan en mag geen excuus zijn voor het vertoonde spel deze middag.
De wedstrijd startte rommelig, veel onnodig balverlies en waar Vios na 5 min aan de rechter voorflank het duel verloor, schakelde DSV razendsnel om, bracht de bal bij de vanmiddag gevaarlijk spits Gerrit Hoekert die zijn naam eer aan deed en de bal de kruising injoeg 1-0.  

Afgelopen zaterdagen hebben de kinderen van de Vios Kidsclub in de zaal mogen trainen.  
Gezien de weersomstandigheden waren de indoortrainingen zeer welkom. 
Maar het voorjaar staat voor de deur, dus na de voorjaarsvakantie op zaterdag 12 maart gaan we weer naar buiten. 
"We hebben er weer heel veel zin in om buiten te trainen", aldus Luuk de Vries. Luuk is één van de hulptrainers die zelf bij de jeugd van Vios voetbalt en met heel veel plezier elke zaterdagmorgen helpt bij de Kidsclub.

Pagina's

Clubblad De Treffer

  Treffer 2020 december  presentatiegids 2020

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN