De wedstrijd Vios – Hatto Heim heeft precies laten zien hoe de beide ploegen in de stand staan. De hele wedstrijd was het een gelijk opgaande strijd. Beide ploegen speelden afwachtend. Hatto Heim dat als medekoploper naar Vaassen kwam, wachtte Vios op en hoopte op de counter toe te kunnen slaan. De eerste twintig minuten had Vios ook meer balbezit maar toen kwam het moment waarop de wedstrijd kantelde. Een inzet van Winand Meilink stuiterde richting het doel. Doelman Robin de Vries beoordeelde de bal volkomen verkeerd waardoor deze net de doellijn passeerde.

Hatto Heim kon hierdoor nog meer een afwachtende houding aannemen. Vios was duidelijk aangeslagen maar moest toch initiatief nemen. Als het tegenzit dan lukt het ook niet. In de 40-ste minuut kwam de inzet van Mehmet Akalin via de binnenkant van de paal achter de keeper langs toch weer het veld in. De tweede helft was er meer sprake van lange ballen voetbal. Hatto Heim was tevreden met de stand en Vios had veel moeite om tegen het afwachtende Hatto Heim een kans af te dwingen.

Veel verder dan een drietal vrije trappen op de rand van de zestienmeter kwam Vios niet. In de 95-ste minuut ranselde de Hatto Heim doelman de laatste vrije trap uit de bovenhoek waarna de goed leidende scheidsrechter Martin Oldenbeuving affloot.Vios is door het resultaat op de gedeelde 12e plaats gekomen. Komt Vios niet hoger dan deze plaats dan moet het nacompetitie spelen voor degradatie naar de vierde klasse. Gezien het spel en de inzet hoeft echter niet zo ver te komen maar dan moeten er de komende wedstrijden punten gepakt worden.

Volgende week speelt Vios de uitwedstrijd tegen Swift ’64 uit Swifterband.

Bekijk hier de foto's van de wedstrijd.

24/apr

Clubblad De Treffer

  Treffer 2020 december  presentatiegids 2020

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN