Het spreekwoord luidt: 'De jeugd heeft de toekomst' en dat werd afgelopen zaterdag bij VIOS maar weer eens bevestigd. Met de sponsorloop van zaterdag 29 mei, waaraan ruim 70 van de allerjongste VIOS-leden deelnamen, werd uiteindelijk een flinke duit in de clubkas gedaan. In de weken voorafgaand aan de sponsorloop vroegen alle deelnemers aan hun ouders, familie, buren, meesters en juffen om hen te sponsoren. Dit kon per rondje, maar sponsoren voor een vast bedrag was ook een optie. 

 

In 3 verschillende leeftijdscategorieën (te weten; de Kidsclub, JO8/JO9 en JO10/JO11) liepen de speelsters en spelers zich het snot voor de ogen om zoveel mogelijk rondjes te rennen. Elk rondje leverde een elastiekje op, die de kinderen snel omdeden, waarna ze hun weg weer vervolgden. Na 20 minuten werd voor elk kind de balans opgemaakt. In totaal werden er 1046 rondjes gerend op het hoofdveld van VIOS. Per leeftijdscategorie waren er mooie prijzen te verdienen voor de kinderen die het meeste geld ophaalden. Neijenhuis sponsorde de prijzen; van mooie voetballen tot aan echte voetbaltenues en prachtige trainingspakken; het loonde de moeite om je beste beentje voor te zetten. Het was uiteindelijk Kayla Schook die het meeste geld bij elkaar rende. Ze liep 14 rondjes die samen goed waren voor het geweldige bedrag van € 345,20.

Terwijl de kinderen zich na de sponsorloop vermaakten in het springkussen van de Rabobank, kon de organisatie de balans opmaken. 

In totaal werd er € 5785,03 bij elkaar gerend! Een geweldige prestatie van de kinderen, mede mogelijk gemaakt door hun sponsoren. Bij VIOS kan men terugkijken op een leuke activiteit die onbedoeld het begin lijkt in te luiden van betere tijden. Nu er door de jeugd weer wedstrijden mogen worden gespeeld en het 'gewone leven' weer langzaam op gang komt, kan iedereen gelukkig weer gaan uitkijken naar de leukste dag van de week!

02/jun

Clubblad De Treffer

Treffer 2020 december  presentatiegids 2020  

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN