Woensdag 6 juli gaat vanaf 16.00 uur, met een bruisend programma voor jong en oud, het eerste Vaassense Zomerfeest op het marktplein van Vaassen van start. 
De organisatie is heel blij met de fijne samenwerking met Café de Toren en voor de eerste editie met de foodpartners BBQ specialist Fred Kamphuis en IJssalon Rozeboom, zo maken we er met alle partijen en voor iedereen een mooi feestje van!
Vanaf 16.00 uur is het terrein geopend en is een ieder van harte welkom op het terras. 
Voor de kinderen is er een gezellig kinderdorp waar ze heerlijk kunnen spelen en knutselen. Met grote dank aan de sponsoren welke dit mogelijk hebben gemaakt. 
Om 17.00 uur wordt de BBQ aangestoken door de BBQ specialist Fred Kamphuis om met elkaar te genieten van heerlijke gerechten een drankje en muziekje op het gezellige marktplein. En natuurlijk heeft IJssalon Rozeboom de lekkerste smaken ijs als toetje. 
Van 18.30 tot 19.00 uur verzorgt DJ Sander zijn welbekende kinderdisco voor de kids. 
Met aansluitend de huldiging van de kampioenen van onze Vaassense sportverenigingen, een ieder is van harte uitgenodigd om deze toppers toe te juichen!
Daarna zal het feestje losbarsten met DJ Sander en zanger Patrick. 
Om 0.30 uur is het programma op het plein afgelopen maar gaat het feestje in Café de Toren gewoon door. 
Noteer alvast de volgende Vaassense Zomerfeesten in de agenda, woensdag 27 juli met als thema Italiaanse avond met medewerking van restaurant Aroma en woensdag 17 augustus met de Vaassense Pubquiz en een Voute gezellige avond.

 

28/jun

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN