De organisatie van de Vaassense Zomerfeesten is blij met de plezierige samenwerking met Café de Toren.  Als dank hiervoor is eigenaar Önder Özdemir door initiatiefneemster Marloes van Norel in het zonnetjes gezet. 
Het organisatie comité, vanuit de Vaassense Voetbalvereniging Vios, heeft een bruisend nieuw concept bedacht waaruit de Vaassense Zomerfeesten op het marktplein van Vaassen ontstaan zijn.  
Omdat we weer organiseren op het Marktplein is deze samenwerking met onze Vios sponsor Café de Toren tot stand gekomen, we versterken elkaar op verschillende vlakken waardoor er een mooi concept is ontstaan, aldus Marloes.
Er staan drie feestavonden in juli en augustus gepland met een programma voor jong en oud. De avond begint met een hapje en drankje op het terras waarna later op de avond een gezellig feestje wordt gevierd. Alle avonden is er voor de kinderen een kinderplein ingericht. 
Het eerste Vaassense Zomerfeest is woensdag 6 juli vanaf 16.00 uur met een BBQ, kinderdisco met DJ Sander en de huldiging van de Vaassense sportkampioenen met aansluitend een feestje met DJ Sander, DJ Laurens en zanger Patrick. 
Woensdag 27 juli staat de Italiaanse avond op het programma met medewerking van restaurant Aroma. 
Met als afsluiting woensdag 17 augustus met de Vaassens PubQuiz en Voute avond!


 
 

03/jul

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN