Komend weekend (3-4-5 februari) staat in het teken van het voetbalavontuur van Milan Sellis,
een enthousiaste 10-jarige voetballer uit Vaassen. Samen met een groep van in totaal 18 talentvolle voetballers uit Nederland en België gaan ze een onvergetelijk weekend tegemoet in de Spaanse voetbalstad Valencia. Allen hebben deelgenomen aan een Valencia CF Voetbalkamp in Nederland of België waarin Spaanse jeugdtrainers de talenten hebben opgemerkt. Nu zijn ze door Valencia CF uitgenodigd voor een vervolg.

Trainen op Valencia CF trainingscomplex
Op het indrukwekkende trainingscomplex van Valencia CF (Ciudad Deportiva de Paterna) zullen Milan en zijn medespelers twee keer trainen onder de Spaanse zon. Deze ervaring biedt niet alleen de kans om hun vaardigheden te verbeteren, maar ook om te proeven van de professionele voetbalsfeer die Valencia CF kenmerkt.

Stadiontour en Fanshop
De groep zal de geschiedenis van Valencia CF ontdekken tijdens een exclusieve rondleiding door het Mestalla-stadion. Een bezoek aan de fanshop staat ook op het programma, waar ze hun liefde voor de club kunnen bezegelen met officiële merchandise.

Aanmoedigen in La Liga
Als kers op de taart zullen Milan en zijn team a.s. zaterdag de tribunes vullen om Valencia CF aan te moedigen in de competitiewedstrijd tegen UD Almeria. Een unieke kans om de Spaanse voetbalsfeer te ervaren en deel uit te maken van de passievolle aanhang van Valencia CF.

Bezoek aan de stad
Daarnaast kan een bezoek aan de zonnige Sinaasappelstad zelf natuurlijk niet ontbreken om de unieke charme, rijke geschiedenis en bruisende sfeer te verkennen. De groep zal de bekende bezienswaardigheden bezoeken zoals de Ciudad de las Artes y las Ciencias, lokale lekkernijen proeven en deelnemen aan opwindende activiteiten die deze bestemming te bieden heeft. Maandagavond laat zal men terugkeren in Nederland.

Sociale Media
Volg het avontuur van Milan en de andere talenten via de officiële Social Media accounts van Valencia Voetbalkamp op Facebook en Instagram. Zie onder:
https://www.facebook.com/valenciavoetbalkampbenelux
https://www.instagram.com/valenciavoetbalkamp/

Valencia Voetbalkamp
Sinds 2014 organiseert Valencia CF voetbalkampen en voetbalstages in Nederland en België, jaarlijks op meer dan 25 locaties. Tijdens dit 3- of 5-daagse evenement kunnen kinderen tussen 6 en 14 jaar van elk niveau trainen volgens de unieke Valencia CF trainingsmethodology. Bij elke locatie kiezen de Spaanse trainers de meest talentvolle spelers uit voor deze onvergetelijke reis! Voor meer informatie, zie www.valenciavoetbalkamp.nl

03/feb

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Wedstrijden 1ste elftallen

02/mrt - 12:30 VIOS V. VR1 - VEP VR1
02/mrt - 14:30 ZAC 1 - VIOS V.1

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN