Na de verbouwing van onze kantine was de scheepsbel voor het geven van een rondje helaas verdwenen. Dat vonden Ronald en Linda echt een gemis en hadden de wens uitgesproken dat deze weer terug kwam. De bestaande bel was terug naar de rechtmatige eigenaar en had onder tussen een ander plekje gekregen.
 
Het was dus tijd voor een nieuwe! Gezien de kosten van de bel werd deze even uitgesteld naar betere tijden. Zaterdag 3 juli werden Ronald en Linda blij verrast door een van onze trouwe VIOS-mensen.
Hij had te horen gekregen dat we graag weer een mooie scheepsbel bij de bar wilde hebben en wil deze schenken aan de vereniging.
 
Dinsdag 13 juli voegde hij daad bij woord en kwam de nieuwe scheepsbel brengen. Hij had er wel een voorwaarde bij voor alle VIOS mensen: 
Een ieder die gaat spelen met deze bel ipv er een rondje mee te geven moet €2 boete betalen. Dit boetegeld moet ten goede komen van de jeugd.  
 
Ik weet dat de gulle gever anoniem wil blijven, maar met zo’n mooie schenking kan dat niet stil blijven.
Koos Koorn super bedankt voor deze geweldig mooie scheepsbel. We gaan hem nog even weg brengen om te laten graveren en vanaf 1 augustus kan iedereen hem bewonderen en er een rondje mee geven.

21/jul

Clubblad De Treffer

  Treffer 2020 december  presentatiegids 2020

VIOS Kidsclub

Wedstrijden 1ste elftallen

01/okt - 12:30 VIOS V. VR1 - FC Winterswijk VR1
01/okt - 15:00 Eerbeekse Boys 1 - VIOS V.1
08/okt - 12:45 AZSV VR2 - VIOS V. VR1
08/okt - 14:30 VIOS V. 1 - Oeken 1
15/okt - 15:00 DVOV 1 - VIOS V. 1

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN