In de voorjaarsvakantie komt Go Ahead Eagles naar VIOS Vaassen voor een 2-daags Go Ahead Eagles Soccer Camp op dinsdag 20 en woensdag 21 februari 2024 dagelijks van 09.00 tot 15.00 uur. Wil jouw kind zich uitleven tijdens deze actieve voetbaldagen? Dan is dit de perfecte gelegenheid! Het Go Ahead Eagles Soccer Camp is gericht op het plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie, terwijl ze tegelijkertijd hun voetbalvaardigheden ontwikkelen. Je kan je hier aanmelden.

Over het Go Ahead Eagles Soccer Camp 
Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Bovendien bieden we een gevarieerd programma met zowel trainingen, spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk Soccer Camp!

Het Go Ahead Eagles Soccer Camp is geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke Go Ahead Eagles (voetbal)belevingen.

Wat kunnen deelnemers aan het Go Ahead Eagles Soccer Camp verwachten?
•    Een gaaf Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue.
•    Leuke Go Ahead Eagles belevingselementen in het programma
•    Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
•    Professionele en enthousiaste begeleiding
•    2 leuke voetbaldagen om nooit te vergeten!

Deelname aan het 2-daagse Go Ahead Eagles Soccer Camp bedraagt € 139,-. Ga snel naar www.ga-eagles.nl/soccercamps voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.

03/feb

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Wedstrijden 1ste elftallen

02/mrt - 12:30 VIOS V. VR1 - VEP VR1
02/mrt - 14:30 ZAC 1 - VIOS V.1

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN