Ben jij de slimste? Heb je veel algemene kennis en ben je ook nog eens op de hoogte van al het actuele nieuws? Vorm een team van 4a 5 personen en test je kennis tijdens de Vaassense pubQuiz op 17 augustus! En wie weet mag jij je straks de pubQuiz koning(in) van Vaassen noemen!

Opgeven graag met teamnaam via: Vaassensezomerfeesten@gmail.com

Komend seizoen is VIOS Heren 1 ingedeeld in deze poule:

AVW’66

Be Quick.Z

Brummen

DVOV

Eefde

Eerbeekse Boys

FC Zutphen

Oeken

Oene

Teuge

Twello

Vios

ZZC’20

De organisatie van de Vaassense Zomerfeesten is blij met de plezierige samenwerking met Café de Toren.  Als dank hiervoor is eigenaar Önder Özdemir door initiatiefneemster Marloes van Norel in het zonnetjes gezet. 
Het organisatie comité, vanuit de Vaassense Voetbalvereniging Vios, heeft een bruisend nieuw concept bedacht waaruit de Vaassense Zomerfeesten op het marktplein van Vaassen ontstaan zijn.  

De elftalindeling van de recreanten voor het seizoen 2022- 2023 is bekend. Helaas zijn er niet genoeg mensen beschikbaar om wederom 3 elftallen te formeren. De elftallen lijken op het eerste gezicht ook behoorlijk groot, maar een deel van jongens heeft aangegeven niet elke zaterdag meer beschikbaar te zijn in het 4e elftal. De indeling is als volgt:

Woensdag 6 juli gaat vanaf 16.00 uur, met een bruisend programma voor jong en oud, het eerste Vaassense Zomerfeest op het marktplein van Vaassen van start. 
De organisatie is heel blij met de fijne samenwerking met Café de Toren en voor de eerste editie met de foodpartners BBQ specialist Fred Kamphuis en IJssalon Rozeboom, zo maken we er met alle partijen en voor iedereen een mooi feestje van!
Vanaf 16.00 uur is het terrein geopend en is een ieder van harte welkom op het terras. 

Zaterdagmorgen waren de oudste kinderen van de Vios Kidsclub samen met hun ouders, verzorgers en opa’s en oma’s uitgenodigd om onder toeziend oog van jeugdvoorzitter Arwolt Brummel en Kidsclub coördinator en trainer Tom Beekman de officiële contracten te ondertekenen waarin op ludieke wijze opgenomen is dat ze nu officieel lid zijn van Vios en gaan voetballen in de JO8.

Als hoogst genoteerde periodekampioen mag VIOS VR1 zich klaarmaken voor nacompetitie, ter promotie naar de tweede klasse. Het programma ziet er als volgt uit:

Zaterdag 18 juni speelt VIOS VR1 om 14:30 uur thuis de halve finale tegen sv Gramsbergen VR1. En ze kunnen wel wat aanmoediging gebruiken bij deze belangrijke wedstrijd! We ontvangen je graag na de Midzomerloop op Sportpark de Kouwenaar.

De winnaar van deze wedstrijd kwalificeert zich voor de finale. Deze wordt zaterdag 25 juni gespeeld op neutraal terrein.

Op zaterdag 18 juni aanstaande kun je bij VIOS niet alleen hardlopen, maar ook wandelen. De organisatie heeft een mooie wandeling uitgezet langs bijzondere plekken door het bosrijke gebied van VIOS naar Gortel.

Er zijn 3 afstanden. Voor de ervaren wandelaars is er de 16 kilometer route die langs de Rozenboom ijswagen gaat en langs camping De Wildhoeve voor een sanitaire stop. Wil je toch een kortere route lopen? Dan kan dat ook, tot maximaal 10 kilometer of maximaal 14 kilometer door hetzelfde bosgebied. Ook bij de 14 kilometer passeer je camping De Wildhoeve.

Zes jaar lang droeg bij elke thuiswedstrijd de pupil van de week een trainingspak met zijn naam erop. 
De eerste jaren was dat Bouwbedrijf Patrick de Vries, later Stekkerz.com. Patrick de Vries liet hiermee zien zeer betrokken te zijn bij de vereniging. 
Dit seizoen was voor hem de laatste als sponsor van de Pupil van de week. Vanaf volgend seizoen zal het logo van de Albert Heijn op het pak prijken. 
VIOS is Patrick zeer dankbaar voor de jaren waarin hij als sponsor betrokken was en nam daarom op gepaste wijze afscheid. 

Zaterdag 25 juni Rommelpot toernooi bij Vios Vaassen!
Voor iedereen die het leuk vindt!!

Schrijf je snel in via evenementencommissie@viosvaassen.nl
- minimaal 7 spelers/speelsters (7x7)
- vanaf 16 jaar
- graag aangeven dames, heren of gemengd team.

Met aansluitend een feestje!

Een sobere sfeer op Sportpark De Kouwenaar afgelopen zaterdag: de vlag halfstok en geen muziek. Trouw lid Willy Liefers is overleden.Willy is ruim 53 jaar lid geweest van VIOS. Willy is lang actief geweest als speler en heeft zich daarnaast veelvuldig en langdurig ingezet als vrijwilliger. Reden om de wedstrijd te beginnen met een minuut stilte.

Het seizoen 2021-2022 was raar, lang, vol met onderbrekingen, last minute afmeldingen en veel vrije zaterdagen maar na 2 jaar gelukkig eindelijk weer een seizoen die wel volledig doorging.
En wat hadden we dat allemaal gemist, gewoon weer lekker voetballen op de mooiste dag van de week.

Na best lang vrijwel stil te hebben gestaan met hier en daar wat roestige spieren was het goed dat Hans Vosselman de mannen van VIOS 3 als vanouds na de zomervakantie eens flink onder handen nam. En de Vosselman methode werkt altijd, dat bleek maar weer.

Dit jaar gaat c.s.v. Vios de Dorpsavonden weer organiseren en wel in een nieuw jasje met een nieuwe naam:  De Vaassense Zomerfeesten!

De organisatie commissie is volop bezig met de voorbereidingen om op het marktplein van Vaassen op woensdag 6 en 27 juli en woensdag 17 augustus drie oergezellige feestavonden te organiseren.  Daarin is een mooie samenwerking aangegaan met Café de Toren.

De traditionele jeugdverloting van Vios heeft in mei weer plaatsgevonden.

Hieronder vindt u de uitslagen.

De prijzen kunt u op vertoon van uw lot vanaf zaterdag 28 mei elke zaterdag in juni op halen in de kantine van Vios Vaassen aan de Woestijnweg 69.

Afhalen kan voor 1 juli 2022, na deze datum vervallen de prijzen een de club.

Wij danken u allen voor uw bijdrage en wensen de prijswinnaars heel veel plezier met hun prijs.  

UITSLAG JEUGDVERLOTING CSV VIOS

Lotnr.    Prijs

Met verslagenheid hebben wij kennis genomen dat op de leeftijd van 84 jaar na een kort ziekbed is overleden ons trouwe lid: Willy Liefers.

Willy is ruim 53 jaar lid geweest van VIOS. Hij is lang actief geweest als speler en heeft zich daarnaast veelvuldig en langdurig  ingezet als vrijwilliger.

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert c.s.v. VIOS de Midzomerloop én Midzomerwandeling. Een evenement wat traditiegetrouw plaatsvond op de eerste zaterdag in januari. Vanwege de coronamaatregelen kon dit de afgelopen twee winters niet doorgaan. Daarom is er nu een zomereditie. De wijze waarop is gelijk. Je kunt hardlopen én wandelen en er zijn verschillende afstanden voor jeugd en senioren.

VIOS is voor komend seizoen op zoek naar een enthousiaste activiteiten coördinator jeugd!

Vios staat bekend om zijn vele leuke “jeugd” activiteiten.
Er worden jaarlijks verschillende activiteiten voor de jeugd georganiseerd, denk aan de jeugdkampen, de diverse toernooien, de Sinterklaasactiviteit etc.
De jeugdactiviteiten zijn een belangrijk onderdeel van onze mooie voetbalclub.

In de eerste helft golft de wedstrijd wat op en neer zonder dat beide ploegen echt gevaarlijk worden. Kleine overtredingen wisselen elkaar af, Vios zoekt vanmiddag veelvuldig zijn “nieuwe“ spits Erik Koldenhof die goed aanspeelbaar is en vaak vervelend snel van zijn tegenstanders wegdraait en vervolgens direct gevaarlijk is voor de goal.

Pagina's

Clubblad De Treffer

  Treffer 2020 december  presentatiegids 2020

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN