Op zaterdag 22 april staat de spannende Derby c.s.v. Vios 1 - v.v. Oene 1 op het programma.

Deze wedstrijd willen wij graag met al onze leden, vrijwilligers, sponsoren, de vrienden van VIOS, de VOC, belangstellenden én collega verenigingen uit de Gemeente Epe beleven.                       

De openingsfase van Brummen tegen Vios gaat gelijk op zonder grote kansen. Het spel speelt zich vooral af op het middenveld. Een afstandsschot van Joas Pol in minuut 13 mist richting en eindigt in de ballenvanger. Uit een corner wordt Brummen gevaarlijk, maar de kopbal belandt naast het doel. Vios dringt meer aan en voetbalt steeds meer rondom de 16 van de tegenstander. De scherpte in de eindpass ontbreekt alleen. In de 25e minuut een grote kop kans voor nummer 10 Mauro Rodijk. Maar hij maakt niet genoeg contact met de bal en deze gaat voorlangs.

Op zaterdag 11 maart kwam c.s.v. VIOS Vaassen in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije. Vooraf was het strijdplan duidelijk; in samenwerking met de buren van de I.S.N. Sultan Ahmet Moskee in Vaassen zoveel mogelijk geld inzamelen. Hiervoor werd een zaterdag uitgekozen waarop het eerste elftal van VIOS thuis speelt. Helaas gooide de inmiddels onvoorspelbare ‘Koning Winter’ het spreekwoordelijke roet in het eten. De wedstrijd werd afgelast vanwege sneeuw op het veld. De supporters die verwacht werden voor de wedstrijd zouden dus ook niet komen.

Alle thuiswedstrijden afgelast.
Ook JO19 en 1ste.
 

Ondanks dat alle wedstrijden nagenoeg zijn afgelast, komen de mensen van de Moskee toch broodjes döner verkopen bij Vios.

De dinsdagmiddagploeg heeft weer een mooi karweitje er op zitten.
Ze hebben de oude vlaggenmasten van de BAM ( Ronald ) weer nieuw leven ingeblazen.
Mannen, geweldig goed werk geleverd, op naar de volgende klus.

Op Zaterdag 11 maart komen c.s.v. Vios Vaassen en de Sultan Ahmet Moskee Vaassen gezamenlijk in actie voor de slachtoffers van de aardbevingsramp in Turkije en Syrië.

Op de accommodatie van Vios aan de woestijnweg 63 (tegenover de Moskee), worden verschillende acties georganiseerd om een mooie bedrag bijeen te brengen. De Islamitische stichting Nederland zorgt dat de volledige opbrengst ten goede komt aan de hulp voor de slachtoffers. 

Er worden die dag diverse acties georganiseerd waaronder o.a.

Vandaag staat de wedstrijd tegen Oeken op het programma. Vios begint sterk aan de wedstrijd en weet in de 13e minuut via Thomas en Mehmet een mooie aanval op te zetten die resulteert in een goal van Richard van Beek. Een minuut later krijgt Vios het even benauwd na een klutsbal voor eigen goal, maar Robin kan de bal oppakken. In de 20e minuut krijgt Vios een grote kans na een goede actie van Mehmet, maar Richard van Beek wordt niet bereikt. Later leidt een lage corner van Richard tot een grote kans.

Gisteren ontvingen we het verdrietige bericht dat is overleden Herman Prins, vader van Frits Prins in de gezegende leeftijd van 95 jaar.

Herman Prins was ongeveer 80 jaar lid van onze vereniging. Als voetballer was Herman geen hoogvlieger, maar hij beleefde veel plezier aan het spel en de elftallen waarin hij mocht spelen.

Herman is als jeugdleider nog enige tijd bezig geweest als vrijwilliger. Herman was een vriendelijke en bescheiden man die nooit hoog van de toren blies. Een bestuurlijke functie heeft hij verder nooit geambieerd.

Met nog 10 wedstrijden op het programma voor dit seizoen, zijn achter de schermen de pijlen bij c.s.v. VIOS Vaassen alweer gericht op het nieuwe seizoen. De Vaassense derdeklasser heeft de gelederen weten te versterken met drie spelers die volgend seizoen het geel zwarte tricot gaan verdedigen. De gebroeders Levi en Noah Tuasela keren na een avontuur van drie jaar bij c.s.v. Apeldoorn terug op het nest. Daarnaast zal keeper Daniël Krosse ook de Apeldoornse club verruilen voor VIOS.

Vios heeft afgelopen zaterdag eindelijk weer eens gewonnen in een wedstrijd die eigenlijk het aankijken nauwelijks waard was. De bezoekers huizen al de gehele competitie onderaan de ranglijst en dat was aan hun spel duidelijk te zien. En helaas ging de thuisclub daarin mee met het gevolg dat zich een uiterst matige partij ontspon waarin de scheidsrechter wellicht nog de beste was.

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat toch nog onverwacht is overleden Gerrit Malkus in de leeftijd van 77 jaar.
Ondanks dat we wisten dat hij ernstig ziek was zorgden zijn optimistische en onverzettelijke kijk op het leven ervoor dat hij nog een dik jaar van het (voetbal) leven en zijn gezin mocht genieten.
Gerrit was eind jaren tachtig, begin jaren negentig als hoofdtrainer de grondlegger voor de groei van het voetbal binnen Vios.

Op een zonovergoten sportpark, met echt gras en met de mooie punt tegen de koploper van vorige week nog in het achterhoofd mocht de hoofdmacht van c.s.v. VIOS Vaassen vandaag, 4 februari, aantreden tegen de nummer 2 van de competitie; sv Twello. In de thuiswedstrijd verloor VIOS de allereerste wedstrijd van het seizoen van de mannen uit Twello. Toen kon nog niemand vermoeden dat de Twellonaren de wedstrijd van vandaag als de nummer 2 van de competitie het veld zou betreden. Toch is dat het geval en Twello is het dus aan z’n stand verplicht de wedstrijd tegen VIOS wederom te winnen.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN