Beste Sportvriend en of vriendin,

Zoals jullie weten hebben veel ondernemers het in deze Corona tijd extra zwaar. Als bestuur van de c.s.v. VIOS Vaassen willen we nog maar eens een lans breken voor al die hardwerkende ondernemers en we vragen jullie nog maar eens:

We zijn blij dat er weer getraind mag worden en vinden het fantastisch om jullie weer op ons sportpark te mogen ontvangen.

Maar samen moeten we er ook voor blijven zorgen dat er inderdaad op een verantwoorde manier getraind kan worden. Dit betekent dan ook helaas géén ouders op het sportpark, 1.5m afstand en je handen wassen na de training.
Lees de posters nog even een keer extra goed door en blijf jezelf en anderen wijzen op de regels 

Samen moeten we het doen.

Hier een nieuw schema omdat vanaf morgen ook de senioren mogen spelen.

De regels blijven het zelfde!

Er zijn nog wel een paar gaten op te vullen als het gaat om corona Coordinator. Deze moet verplicht aanwezig zijn anders mag er niet gesport worden

Wie kan mij helpen, ik heb veel oude foto’s van Vios elftallen en veel namen er bij.

Die heb ik nu als 2 verschillende bestanden en daar wil ik 1 bestand van maken.
Dus b.v. de bijgaande foto en daar de namen er onder, zodat als we het willen ze in de kantine op de beamer kunnen laten zien.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen, ik heb fotoschop en office 2019 op mijn laptop.

Iedereen al vast bedankt voor de hulp.

Groeten Bertus van den Oosterkamp.

Een aantal Vaassens ondernemers hebben de handen ineen geslagen om de plaatselijke sportclubs en verenigingen in deze lastige tijd te ondersteunen. 
Het is heel eenvoudig.... bestel via de website www.clubsupport.shop het shirt in de kleurcombi welke jij mooi vindt.
Er zijn kindermaten en de keuze uit heren en damesmodellen. 
Handig dat je ook je naam op de achterkant kan laten drukken.....

Bestellen kan tot en met 4 mei.... 
Vios is erg dankbaar voor dit mooie initiatief! Hartelijk dank voor uw bestelling!

Gisteravond heeft het kabinet de maatregelen rondom het Coronavirus aangepast.

De komende dagen zullen we als bestuur, met raadpleging junioren- en pupillencommissie, deze nieuwe maatregelen gaan vertalen naar eventuele mogelijkheiden bij onze voetbalvereniging.

We zullen hier voor 28/4 a.s. meer informatie over gaan verstrekken.

Behoudens de nieuwe maatregelen richting onze jeugd, want het kabinet benoemd 2 groepen. 1ste groep tot 12 jaar en 2e groep 12 tot 18 jaar, zullen alle andere maatregelen blijven gehandhaafd.

De nieuwe Treffer valt deze week in de brievenbus. De redactie wil graag vermelden dat de inleverdatum 7 maart was. We hebben ongeveer drie weken nodig om het blad uit te brengen. Er is in die drie weken heel veel gebeurd. We gaan niet aan de realiteit van de corona voorbij maar dat heeft dus te maken met de inleverdatum. Af en toe wordt er al iets aandacht aan besteed maar wat is het allemaal snel gegaan.

In ieder geval veel leesplezier en sterkte in deze bijzondere periode.

Siebe Wiersma is de komende seizoenen weer te bewonderen op Sportpark “De Kouwenaar”. De 26-jarige doelman komt over van NSC Nijkerk. Siebe heeft in verleden voor csv Apeldoorn en VIOS gespeeld voordat hij naar NSC Nijkerk ging. Zijn vorige periode bij VIOS Vaassen heeft hem doen besluiten terug te keren naar een vertrouwende, plezierige omgeving.

Vanavond geen training bij VIOS.

Zaterdag zal het bestuur bij elkaar komen om te overleggen en maatregelen te treffen m.b.t. de trainingen voor de komende weken.

Dit alles in verband met het corona-virus.

Beste leden, 

De komende periode (in ieder geval tot en met 31 maart 2020) zullen er geen wedstrijden in amateurvoetbal gespeeld worden.

Vanuit de regering wordt geadviseerd om evenementen, met meer dan 100 personen, niet door te laten gaan. Dit geldt ook voor voetbalverenigingen.

Enige weken geleden was de sponsorcommissie van c.s.v Vios al tot overeenstemming gekomen met aannemer Patrick de Vries over een nieuw 3 jarig contract voor sponsoring van de pupil van de week.
Afgelopen zaterdag 7 maart werd het geheel beklonken en mocht een blije voorzitter Patrick niet alleen verrassen met de bekende bos bloemen maar hem ook een ingelijst shirt met zijn sponsor naam overhandigen.
Zowel Patrick als VIOS zijn erg blij met deze verlenging van de samenwerking. 
 

Zaterdag 7 maart j.l. was het feest voor het elftallen cluster JO15 & JO17 bij c.s.v Vios. Het was de sponsorcommissie van c.s.v. Vios Vaassen n.l. gelukt om 2 sponsoren te verbinden aan voornoemd cluster. Arjan Hummel (directeur Intermediair - borst) en Corné van Erkelens (directeur van Erkelens - rug) bleken bereid de jongens van de JO15 & de JO17 van nieuwe tenues te voorzien. Uiteraard was de vereniging hier heel blij mee. Op de foto's de jongens in de nieuwe tenues en de heren Arjan Hummel en Corné van Erkelens.

In een zwakke en rommelige wedstrijd wist VIOS Vaassen op 7 maart niet te winnen van Olympia ’28 uit Hasselt. Het bleef zoals het begon: 0-0.  Winnen met 1 doelpunt verschil was waarschijnlijk al voldoende geweest maar onze geel-zwarten konden ook nu weer een  overwicht niet in een resultaat omzetten. Twee echte doelkansen waren er voor VIOS deze middag. In de 8e minuut van de 1e helft gaf Nick Sluijmers een prachtige voorzet, maar onze voorwaartsen kregen de bal niet in het doel. In de 61e minuut kwam de bal na een mooie actie van Mehmet op de paal en daarmee zijn de kansen geteld.

Zaterdag 7 maart speelt VIOS 1 thuis tegen onze gasten van Olympia’28 uit Hasselt en hierbij is Jasmijn Velthoen de Pupil van de week.

Met de winterstop achter de rug is het ook weer tijd voor wedstrijden van ons VIOS O23 team. Met deze wedstrijden krijgen onze talenten extra speeltijd, meer weerstand en de kans om zich te laten zien aan trainers en het publiek. Het VIOS O23 team bestaat uit een selectie van spelers uit VIOS 1, 2, O19-1 en O17-1.

Helaas hebben we, door omstandigheden, voor de winterstop wat minder wedstrijden met O23 gespeeld dan gewild. Maar dat halen we de komende week in met liefst 2 wedstrijden:

Het is weer zaterdag, de mooiste dag van de week. De thermoshirts kunnen in de tas blijven, want het voelt als een zomersedag. Met een vleugje wind die Dennis verzorgt, is het een heerlijk voetbal weertje voor speelsters en toeschouwers.

Na alle verhalen van zuster Nienke, wil meneer Donker het wel eens met eigen ogen zien. Om klokslag 12.30 uur stopt de regiotaxi dan ook voor de VIOS-poort. Nadat meneer Donker het sportpark met zijn rollator betreedt en plaats heeft genomen in de dug-out tussen de kwebbelende vrouwen, kan de wedstrijd dan ook van start.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN