Het vorig seizoen kon helaas door de Corona crisis niet afgemaakt worden.
Toch hebben wij, de Vrienden van Vios en de technische staf van zowel de dames 1 en de heren 1, gemeend om onze waardering te uiten voor de speelsters en spelers van beide teams.

De heren hadden het, tot het moment van Lock-down, prima gedaan.
Ze stonden op de 2e plaats en hadden vrijwel zeker nog nacompetitie gespeeld.

De dames hebben het ook heel goed gedaan, het eerste jaar in de 3e klasse en stonden op plaats 3.

Namens Vios nam Robin de Vries zaterdagmiddag de eerste gepersonaliseerde chocoladeverpakking met daarin drie Droste Pastille tubes in 3 verschillende smaken in ontvangst.
Vanaf heden zijn deze Vios doosjes met Droste Chocolade te koop bij Albert Heijn in Vaassen.

Het leuke is dat de Vios doosjes voor €4.50 te koop zijn en dat er per aankoop €1,- naar de club gaat.
Leuk om weg te geven of gewoon lekker voor jezelf.

Let op! Het gaat om een beperkte oplage.... op is op. Wees er dus snel bij!

Gisteren stond voor Vios de zware uitwedstrijd tegen Hatto Heim op het programma. Hatto Heim was de vorige competitie op het moment dat de competitie stopte trotse koploper met 8 punten voorsprong en ook nu had de club uit Hattem al 2 van zijn 3 wedstrijden gewonnen. Gezien het vertoonde spel vorige week tegen DVS ’61 was de verwachting dat Vios goed partij zou kunnen bieden. Echter vanaf de aftrap maakte Hatto Heim duidelijk dat er wat hen betreft weinig te halen viel deze middag. Al in de 2e min.

Beste leden,

Het ‘oude’ en het beoogde nieuwe bestuur hebben besloten om de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 26 oktober a.s. tot nader order uit te stellen, ook de inkijkavond van 21 oktober gaat niet door.

Tot 25 oktober kunnen leden van de Rabobank stemmen op hun favoriete club!
Rabo ClubSupport biedt financiële ondersteuning aan deelnemende clubs.
Natuurlijk doet Vios ook dit jaar weer graag mee.

Met de middelen willen wij graag sportmateriaal kopen voor de jeugd zoals doeltjes, ballen en hesjes.
Wij kunnen hierbij alle steun goed gebruiken, want ook VIOS ervaart de financiële onzekerheid die deze periode met zich meebrengt.
Wij hopen dat u ons steunt!
Via onderstaande link kunt u uw stem uitbrengen

Op een druilige oktobermiddag in een wedstrijd zonder supporters heeft VIOS de kans laten liggen om tegen DSV de eerste punten te pakken van dit seizoen.

Ruim 60 kinderen hebben zaterdag meegedaan met het traditionele Rabobank Vios Kidsclub event.

In een heerlijk ochtendzonnetje genoten de kinderen in de leeftijd variërend van 2.5 jaar tot en met 6 jaar van leuke spelletjes en een partijtje voetbal. Veel complimenten waren er voor het jonge enthousiaste trainersteam.

De kinderen werden na afloop getrakteerd door de Vrienden van Vios op een glas ranja en een verse krentenbol.


Vandaag 26 september, vroeg in het seizoen de derby Oene 1 – Vios Vaassen 1. Op een mooie accommodatie betreden de spelers door een haag van vlaggen en vuurwerk het veld. Alles is aanwezig voor een mooie voetbalmiddag. Beide ploegen hebben er zin in, aan inzet geen gebrek. In de eerste 10 minuten zowel kansen voor Vios als Oene,

i.v.m. De Corona maatregelen vanuit overheid en KNVB mogen a.s. Zaterdag alleen de mensen die afgelopen zaterdag een muntje hebben opgehaald naar de wedstrijd Oene-Vios. Dit ivm het Max. Aantal toegestane toeschouwers. Excuses voor deze maatregel maar het is even niet anders. Bedankt voor jullie begrip.

De teleurstelling overheerste zaterdag aan VIOS zijde, nadat de Vaassenaren op eigen bodem een fikse draai om de oren kregen van Zwolsche Boys.

Zaterdagmorgen 26 september start de Vios kidsclub weer met het traditionele Rabobank Vios Kidsclub event, hierbij zijn alle jongens en meisjes uit Vaassen en omstreken van harte welkom!
Om 9.15 uur starten de jongste kinderen van 2.5 tot 5 jaar en om 10.00 uur zijn de jongens en meisjes van 5 en 6 jaar aan de beurt!

We mogen weer en daar zijn we maar wat blij mee! Maar 'gewoon' gaan voetballen is er helaas niet bij dit jaar. Het coronavirus is voorlopig nog niet weg, waardoor we beginnen aan een onzekere periode.
Om het seizoen te laten slagen, heeft het bestuur een aantal regels op papier gezet. Hierbij volgen wij de regels van de overheid / gemeente, NOC/NSF en de KNVB.
Wij doen een beroep op een ieder die betrokken is bij VIOS om deze regels in acht te nemen.

Het Coronavirus waart nog steeds rond in ons land en de laatste weken worden met name meer jongeren getroffen door dit gevaarlijke virus. Ondanks alle door de overheid opgelegde en bekende maatregelen lukt het ons land niet om virus vrij te geraken. De experts zeggen niet voor niets  dat het virus altijd en overal kan opduiken en jou / mij of jouw naasten – vrienden of vriendinnen  zou kunnen besmetten. Als bestuur doen we nogmaals een dringend beroep op een ieder,om je te houden aan de voorgeschreven basisregels

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat na een kort ziekbed op de leeftijd van 75 jaar is overleden Christiaan – Chris Sangers. Chris was dit jaar 65 jaar lid van onze vereniging. Gedurende deze lange periode heeft hij in diverse elftallen gevoetbald en bleef hij ook na zijn actieve voetballeven bij de vereniging betrokken als trouw supporter van ons 1e elftal. Toen zijn gezondheid meer en meer te wensen overliet volgde hij thuis via de radio en in de diverse media nog volop zijn C.S.V.Vios Vaassen.

Vanaf aankomend jaar gaan mijn vrouw Linda en ik Ronald de kantine beheren. We hebben een goede overdracht gehad vanuit de huidige kantine commissie maar lopen toch tegen wat zaken aan.
Eén er van, deze is zeker bij jullie bekend, is het aantal vrijwilligers die we hebben om de kantine diensten te vullen. Heb jij af en toe op zaterdag even tijd om een dienstje te pakken zou dat geweldig zijn.

Je kent ze wel, van die trainers die al jaren lang voor de groep staan. In de heerlijke zomermaanden, maar ook in die koude en natte typisch temperaturen die Nederland ons te bieden heeft. Danny Kiezebrink is zo'n trainer.

Zaterdag 11 juli 1430
VIOS 1 - Fc Horst 1

Zaterdag 18 juli 1430
VIOS 1 - AGOVV 1

Toeschouwers mogen komen, mits op 1,5m van elkaar.

Vanaf aankomende woensdag 1 juli is de kantine weer open

We hebben ons wel aan de registratie plicht te houden.
Wat inhoud dat als je komt je je moet aanmelden en inschrijven op het formulier wat er ligt.

Ben je verkouden, hoesterig of koortsklachten gehad de afgelopen 14 dagen blijf dan thuis.

Zaterdag 4 juli is de kantine open vanaf 14 uur.

Een biertje kost dan € 1 ,-
Deze prijs blijft zo deze dag totdat de oude voorraad op is.

OPTI-MUM BAKFIETSEN KOMT MET LEUKE SPONSORACTIE VOOR c.s.v Vios.

Uw gepersonaliseerde korting is tevens ons “extra” sponsorbedrag voor de club!

Ook het verenigingsleven beleeft rare tijden, daarom hebben wij een gezamenlijke actie bedacht exclusief voor c.s.v.Vios leden.

Bent u als clublid (of sponsor) oriënterende naar een elektrische bakfiets? Dan mag u een proefrit op één van de Opti-Mum bakfietsmodellen niet overslaan.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN