We nodigen iedereen uit voor ons spetterende eindfeest op 29 juni van 19.00-00.00 uur.

Locatie: Sportpark de Kouwenaar, Woestijnweg 63, 8172 CN Vaassen. 
Dit feest volgt na het rommelpottoernooi en belooft een avond vol plezier, muziek, lekker eten en gezelligheid te worden!

De band Remmen Los zorgt voor de muzikale invulling van de avond, dus bereid je voor op een geweldige show, waarbij stilzitten gewoon niet mogelijk is.

De meiden van de MO11 hebben een geweldig seizoen achter de rug! Een seizoen dat door de KNVB in 4 fases wordt ingedeeld. Er wordt per fase zoveel mogelijk gekeken naar het niveau, zodat de tegenstanders in de volgende fase steeds beter aansluiten bij elkaars niveau. In de 4de en laatste fase hadden de meiden het niet beter kunnen doen. Alle wedstrijden werden gewonnen! Daarom mogen zij zichzelf kampioen noemen!

Zaterdag 24 mei stond bij VIOS in het teken van afscheid. Voor de wedstrijd werd, in het bijzijn van de familie Vosselman, een in memoriam uitgesproken voor de overleden Wijnand Vosselman. Een indrukwekkend moment, waarbij werd stilgestaan bij wat Wijnand, samen met Bep, voor de club heeft betekend. Nadat er een minuut stilte werd gehouden, floot de scheidsrechter voor het begin van de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen. Met S.V. ’t Harde als tegenstander. Een wedstrijd waar beide ploegen nog iets hadden om voor te spelen.

Zaterdag 25 mei staat de laatste competitiewedstrijd van het seizoen op het programma voor het vlaggenschip van c.s.v. VIOS Vaassen. Tegenstander is S.V. ’t Harde. Voor beide ploegen is winst deze dag het enige doel. Een verlenging van het seizoen is voor allebei nog mogelijk. Voor VIOS-trainer Maikel Amzand zal dit een welkom toetje zijn, nu hij na 13 seizoenen afscheid neemt van de zwart-gelen.

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat in de leeftijd van 73 jaar is overleden Wijnand Vosselman.

Wijnand was 61 jaar lid van onze vereniging. Gedurende die periode heeft hij zich op vele fronten ingezet en onderscheiden binnen onze vereniging. Zo vormde Wijnand samen met enkele andere goede bouwvakkers een bouwcommissie om samen na te denken (en uit te voeren) over de verbouwing - vergroting van de kantine. Zijn vakmanschap en communicatieve vaardigheden zorgden mede voor een goede sfeer en een prachtig eind resultaat.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Dieze West op het programma. Beide teams speelden zich vorige week officieel veilig. Winnaar van dit duel maakt nog kans op een plekje in de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse.

Alle ingrediënten waren aanwezig die bij een derby horen. Mooi voorjaarsweer, fakkels, trommels, vlaggen, een barbecue en heel veel publiek langs de lijn. En natuurlijk de bijbehorende wedstrijdspanning en voor deze wedstrijd was die groot. Beide ploegen hadden een overwinning nodig om weg te raken van de plekken op de ranglijst die verplichten tot nacompetitie.

Net als andere wedstrijden in de afgelopen periode zal ook dit duel live worden uitgezonden op TV, door RTV 794 Sport.
Het TV-kanaal is te vinden op KPN 1468 of ZIGGO 49.
Voor wie de zender niet heeft is er een livestream te volgen via YouTube.

Deze uitzending begint rond 16.30 uur.

Verslaggevers Erik Smit en Martijn Strunk nemen daarna het woord tijdens de wedstrijd zelf.

Deze wedstrijd begint om 17.00 uur.

Sem Oerlemans keert terug op sportpark De Kouwenaar, waar het ooit voor hem begon. Ook Cedric Bultman speelt volgend seizoen voor VIOS Vaassen. Beide spelers komen over van het eerste elftal van c.s.v. Apeldoorn. Voor allebei geldt dat de kans op meer speelminuten één van de belangrijkste redenen is om deze overstap te maken. 

Bedankt aan alle kleine paashazen die deel namen aan onze Speciale Paashaas Training bij de Kidsclub.

We hebben veel plezier met het zoeken van eieren en het oefenen van jullie springvaardigheden. Tot de volgende keer! Wat een leuke ochtend.

Paashaas Training Kidsclub.

Op een middag waar je denkt “als de voetbal maar beter is dan het weer” starten vanmiddag de ploegen die elkaar op de ranglijst nauwelijks ontlopen. De eerste paar minuten krijg ik het gevoel dat wij vanmiddag de punten in Vaassen houden.. Swift komt de eerst 3–4 minuten niet aan de bal en VIOS weet haar medespelers eenvoudig te bereiken. Na een minuut of 15 de eerste kans voor VIOS, er volgt een pass vanuit het middenveld en Noah kopt de voorzet net voorlangs, het eerste serieuze wapenfeit van deze middag is voor de mannen van VIOS.

Komend seizoen komt de 23-jarige Daniël Krosse de gelederen van VIOS versterken. Krosse is momenteel tweede keeper bij het eerste elftal van c.s.v. Apeldoorn. De geboren en getogen Apeldoorner wil graag speelminuten maken. En de kans daarop is bij VIOS groter dan bij zijn huidige club. Krosse is ambitieus; ‘wat mij betreft gaan we voor promotie spelen!’

De tegenstander van zaterdag was Zwart Wit ’63 uit Harderwijk. Een serieuze opponent want in de uitwedstrijd leed VIOS de grootste nederlaag van het seizoen; 5 – 0.
Onder een prachtig voorjaarszonnetje gaat VIOS op zoek naar revanche. De gasten nemen met verzorgd spel het initiatief maar het lukt niet om tot uitgespeelde kansen te komen.
In de 16e minuut begint VIOS aan de eerste aanval. Een mooie combinatie over rechts brengt de bal voor het doel waar Rein van Wijngeeren bij de tweede paal laag in het doel kan schieten; 1 – 0.

Na 6 jaar in Apeldoorn te hebben gevoetbald keert de 23-jarige Jesper Bourgonje in het nieuwe seizoen terug bij de club waar het voor hem ooit begon. Momenteel speelt de sportmarketing student in de onder-23 bij WSV. Daarvoor speelde hij twee jaar bij AGOVV. De ambities van de nieuwe staf en het vertrouwen dat zij in hem uitspraken trokken hem over de geel-zwarte streep. Tot zijn 17de speelde Bourgonje in de jeugd bij VIOS. Het feit dat hij straks weer met jongens als Levi Tuasela, Julian Smit, Maurits Visch en Rein van Wijngeeren mag voetballen speelt voor hem ook mee in zijn keuze. 

Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daags trainingsevent voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van officiële Spaanse Valencia CF jeugdtrainers.

Gratis Shirtbedrukking

Meld je aan vóór 29 maart 2024 en jouw shirt wordt gratis bedrukt met eigen naam en favoriete rugnummer (t.w.v. € 14,95)!

Ook ontvang je €10,00 korting op de aanmeldprijs! Gebruik de kortingscode _earlybird10_ op onderstaande website!

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN