Op deze doordeweekse woensdag avond stond de competitie wedstrijd thuis tegen de nummer 2 uit de competitie Diepenveen JO15-1 op het programma.

We hebben het niet makkelijk nu we in de 1e klasse zijn beland. Voetballend kunnen we prima meekomen maar krijgen regelmatig een lesje effectiviteit.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Al zou dit bij voorbaat geen gemakkelijk potje worden gingen de jongens met vertrouwen de wedstrijd aan.

Vios heeft samen met het sportmerk Hummel een mooie collectie clubkleding samengesteld!
Waarschijnlijk heb je al teams en medespelers in deze gave kleding zien lopen.
Hier vind je niet alleen kleding maar ook bijvoorbeeld ook diverse modellen tassen en scheenbeschermers.
Via de website van Vios kan je deze collectie bestellen en je kunt zelfs aangeven of je de kleding wil voorzien van je naam of initialen ! Je bestelling kun je dan ophalen bij Nijenhuis in Vaassen.

Zoals al eerder gemeld had Ferry van Van Gortel Glas- en schilderwerken zich aangeboden om een deel van het schilderwerk in de kantine in de winter uit te voeren.  We hebben na overleg gekozen om de buitenkozijnen te laten schilderen, die waren na 22 jaar ook hard aan een schilderbeurt toe.


Vandaag een thuiswedstrijd voor de Jongens onder de 15-1 van Vios.   tegenstander Lemelerveld JO15-1.  Een tegenstander die als gelijkwaardig mocht worden beschouwd.

Na het goede resultaat van vorige week tegen koploper Columbia, stond zaterdag een moeilijke uitwedstrijd tegen Teuge op het programma. Teuge is al jaren een stabiele 3e klasser dat meedoet bovenin. Ook dit seizoen. Ze staan namelijk op de 3e plek. VIOS hoopt desondanks een goed resultaat te behalen in de strijd tegen degradatie.

Op de koude zaterdagmiddag was het strijdplan hetzelfde als altijd. Compact spelen, druk zetten op de goede momenten en proberen op te bouwen van achteruit. Met een fitte en complete selectie was dit zeker mogelijk.


VIOS had zaterdag geen enkele moeite om de 5e overwinning op rij binnen te slepen.
Degradatiekandidaat Elspeet werd in een steenkoud Vaassen met 4-1 aan de kant gezet.
Vanaf de aftrap af was de intentie van VIOS duidelijk. Elspeet werd direct onder druk gezet om zo in een vroeg stadium een beslissing te forceren.

Deze week is de pupil van de week Kyan Kuiper.

Hij is 9 jaar en voetbalt in JO11-3. Toen hij 4 jaar was is hij bij de mini’s komen voetballen.

Hij is op voetbal gegaan omdat hem dat heel gaaf leek.

Kyan koos voor Vios aangezien zijn oom, Jate Leerdam, daar trainer was, dus dat was extra gaaf. Kyan staat rechts achter, dan kan hij verdedigen, maar ook meer naar voren.

Met een nagenoeg complete selectie kon VIOS 2 zaterdag aantreden tegen Columbia Apeldoorn. Alleen Aldo Kuijt zat voor nood op de bank met een lichte blessure. Met het oog op de ranglijst zou het een moeilijke wedstrijd worden. VIOS 2 probeert zich te behoeden van degradatie, terwijl de Apeldoorners koploper zijn.

Wat was het koud de eerste zaterdagen van de competitie. Zo koud dat er veel trainingen én wedstrijden werden afgelast, zo ook die van de JO13-3. Om de teamspirit er toch een beetje in te houden heeft trainer Johnny de Wilde de jongens van dit team mee genomen naar zwembad de Koekoek, waar een gezellige middag in het water werd beleefd. Het was een super leuke middag die werd afgesloten met een heerlijke bak patat. Wat betreft de jongens van de JO13-3 is deze activiteit voor herhaling vatbaar.

Vroeg in de ochtend werd er door de JO15-1 van VIOS verzameld om af te reizen naar Heerde om voor de competitie te spelen tegen SEH jO15-1.

Daar aangekomen moest de slaap nog wel even uit de ogen worden gewreven.

Dit was in het begin van de wedstrijd duidelijk nog niet gelukt want binnen korte tijd keken we al tegen een 2-0 achterstand aan.

Op een prachtig sportcomplex stond zaterdag de wedstrijd tegen Zwart Wit’63 op het programma. Om de aansluiting met de top van de ranglijst te houden was het voor beide teams een belangrijke wedstrijd.

Beste ouders/verzorgers en pupillen,

Na een geslaagd jeugdkamp in 2017 willen wij ook dit jaar weer een jeugdkamp organiseren. Dit kamp zal plaats vinden van woensdag 9 mei t/m zaterdag 12 mei. Alle JO-13, JO-15 + MO15 teams zijn van harte welkom!

Dit jaar overnachten wij in het Kraaiennest bij de Beukhof in Putten. Er zullen net als elk jaar verschillende leuke activiteiten worden georganiseerd. Vanzelfsprekend zal er goed voor uw kind(eren) worden gezorgd.

Beste sportvriend of sportvriendin,
Zoals ik tijdens mijn Nieuwjaarsspeech al aankondigde willen we graag met onze leden van gedachten wisselen over de toekomst van het 'samen vereniging zijn'. We noemen dit project: VIOS 2.0. Waarom we dat willen licht ik in deze brief graag toe.

 

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van het bestuur van c.s.v. VIOS. De nieuwsbrief wordt per mail verstuurd naar alle VIOS leden waarvan wij het juiste e-mailadres hebben. Tevens vind je 'm op de VIOS-site. Heb je als VIOS-lid geen mail ontvangen? Geef je e-mailadres dan door via ledenadministratie@viosvaassen.nl.


Op een koude doordeweekse donderdag avond moesten we al vroeg op pad richting Kampen waar we onze thuiswedstrijd tegen het plaatselijke Go Ahead Kampen moesten spelen.

Een thuiswedstrijd in kampen? Vanwege de vakanties was het voor ons niet mogelijk om een elftal op de been te kunnen krijgen en gelukkig was Go Ahead bereid om de wedstrijd te vervroegen en werd besloten om deze wedstrijd in Kampen te spelen.

In het zeer koude Wekerom stond zaterdag de belangrijke wedstrijd SDS’55 – VIOS op het programma. VIOS miste de nodige krachten, maar trad met een goed team aan. Het team barstte van het vertrouwen en wilde hun krachten graag laten zien.

VIOS beleefde zaterdag een tamelijk eenvoudige middag. Nadat vorige week Stroe met 5-1 werd verslagen, moest degradatiekandidaat Hulshorst er met dezelfde cijfers aan geloven.

Vandaag was het zover, de eerste competitie wedstrijd in de 1e klasse na de winterstop voor VIOS jo15-1. Na een behoorlijk pittige voorbereiding is onze verwachting redelijk mee te kunnen doen in deze klasse hoger.

Dat onze vereniging bestaat uit vrijwilligers, is iets om trots op te zijn. Toch zijn er nog veel vacatures waarbij we mensen nodig hebben. Jouw hulp!
 
Één van deze vacatures is de entreedienst tijdens de thuiswedstrijden van Vios 1. Alles wat je aan tijd kwijt bent is een kleine 1.5uur namelijk van 13.30 - 15.00u. Zou jij de club hier bij willen ondersteunen? Meld je dan nu nog aan!

Lachende gezichten zaterdag in Vaassen nadat VIOS voor het eerst sinds 21 oktober 2017 met een overwinning van het veld stapte. In een povere wedstrijd wist VIOS in de 2e helft afstand te nemen van laagvlieger Stroe.

Dat de jongere meiden van Vios succes hebben is duidelijk, want zij staan boven aan in de competitie. Nadat het slechte weer al meerdere keren ervoor zorgde dat de kampioenswedstrijd niet door ging, was het vandaag eindelijk zo ver. De meiden vertrokken  met een grote kern supporters naar SDV Barneveld, waar er gewonnen moest worden om kampioen te worden.
Dat er wat zenuwen waren was zichtbaar, want de meiden maakten het spannend en gingen met een 2-2 stand de rust in. Gelukkig kwamen ze na de rust los en wisten ze met 3-4 te winnen en dat betekent : KAMPIOENEN!

Zaterdag 3 februari was het dan zover. De jongens van Vios JO11-2 hadden een drukke dag. In de ochtend werd er een oefenwedstrijd gespeelt tegen de buren van KCVO.

In de middag werd er trampoline gesprongen bij Bounz in Apeldoorn. Daarna werden er lekkere patatjes gegeten in de kantine van Vios en tot slot werden de stoere mannen door de nieuwe sponsor, Fatih Kilic van het reclame- en marketingbureau Huqson aan de talhoutweg 32a in het nieuw gestoken.

Pagina's

Clubblad De Treffer

  VIOS Presentatiegids 2017-2018  Vios Treffer juni 2017

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN