Trainingsveld
Het trainingsveld is vanaf maandag 20 augustus weer beschikbaar voor trainingen, wel verzoek aan de trainers om niet steeds op dezelfde plek intensieve oefeningen te doen. Door de droogte is het veld niet zo sterk als andere jaren.  Zeker loopoefeningen zoveel mogelijk aan zijkanten of op oefenstrook.

7 a 8 x per seizoen op de zaterdagmiddag, vooraf zijn de data's al duidelijk.
Voor 2018 betreft dit inwerkdag, zaterdag 8 september, zaterdag 13 oktober & 8 December

Globale Taken:
13.15-13.45 trainerstaf tegenstander Vios 1 en scheidsrechter ontvangen met koffie en koekje (samen met 2 Vios bestuursleden\afvaardiging)
13.45-14.30 ontvangen pers en bestuursleden tegenstander Vios 1
15.15-15.30 koffie voor de gasten
16.15- 17.15 ontvangen pers, trainersstaf, bestuur, scheidsrechter en pupil van de week + ouders pupil

Zaterdag 18 augustus wordt de eerste oefenwedstrijd van het seizoen gespeeld, namelijk de oefenwedstrijd VIOS V 1. - Dieren 1, beide clubs kwamen elkaar enkele jaren geleden nog tegen in de tweede klasse. Dit keer echter beide als 3e klassers die vorig jaar net niet de nacompetitie haalden. De wedstrijd staat onder leiding van de heer Pelgrom.

Zaterdag 25 augustus gaan zowel VIOS 1 als VIOS 2 naar BAS Biddinghuizen voor oefenwedstrijden en speelt JO19 een toernooi bij onze buren van KCVO.

Zaterdag 1 september start iedereen met de bekercompetitie

Beste middenstanders,
Vanaf 1 januari 2019 komt de mooiste plek bij VIOS vrij om een reclamebord te hangen.
Afmeting van het bord is 600 cm lang en 60 cm hoog.
Het bord is vanaf de weg en de toegang van het sportpark heel goed te zien.
Hij hangt op de hoek van het kunstgrasveld, zie bijgaande foto’s.
Voor inlichtingen even contact opnemen met:
Bertus van den Oosterkamp.
Tel: 06 57231537 of
Bertus.oosterkamp@kpnplanet.nl

 

De Dorpsavond van afgelopen vrijdag begon erg goed met een optreden van DJ Sander van QMusic. Hij verzorgde muziek uit het bekende radio programma “Het Foute Uur” en daar kwamen vele fans en nieuwsgierigen op af, waardoor het plein om half 10 al behoorlijk gevuld was. De QMusic “goodies“  –  petjes, zonnebrillen,  etc. - vonden veel liefhebbers en zo was er een geweldige stemming onder de aanwezigen. Even na tienen volgde er een optreden van de ook in Vaassen inmiddels welbekende band LEAD, die een wervelende show neerzette.

Trainingsveld t/m 18 augustus afgekeurd ivm de droogte. Volgende week word trainingsveld opnieuw bekeken.

Natuurgrasveld zaterdag 18 Augustus afgekeurd, hier kunnen geen wedstrijden op worden gespeeld en niet op worden getraind.

Natuurgrasveld zaterdag 25 Augustus maximaal 1 wedstrijd op veld 3 en/of 4, hoofdveld eruit

Kunstgrasveld is wel gewoon beschikbaar

Aanstaande vrijdag 10 augustus is er opnieuw een dorpsavond gepland op het terrein achter de Deka Markt en dat beloofd niet alleen vanwege het stralende weer een geweldige avond te worden. Voor het eerst is er namelijk vanaf 21.00 tot 22.00 uur een optreden van QMusic met het van de radio bekende programma “Het Foute Uur”. Dus kom op tijd om niets van het optreden van de DJ te missen.

Beste Vios leden,

We hebben een probleempje en wel het volgende.

De organisatie van de Vaassense Dorpsavonden kan tevreden terugzien op een zeer geslaagde avond op het feestterrein aan de Margrietweg te Vaassen.
Om 7 uur streden maar liefst 20 teams mee in een verhitte strijd voor de wisselbeker van de Veltins Pubquiz, wederom uitstekend verzorgd door quizmaster Peer Jochems in de schaduw van de bomen op het plein, gelukkig was de tap dichtbij zodat het goed uit te houden was.  
Wederom wist het team van Mac Fasna de meeste punten te vergaren en mochten zij voor de 3e keer! De beker in ontvangst nemen en houden.

De vrijdag gehouden Voassens Meerkamp georganiseerd door de Ondernemersvereniging Vaassen in samenwerking met de Vaassense Dorpsavonden is uitgelopen op een waar spektakel.

Vrijdag 6 juli j.l. vond de jaarlijkse seizoensafsluiting plaats van het recreanten A-team van Vios. Tijdens deze afsluiting wordt er altijd een speler van het seizoen aangewezen. Het was de winnaar van vorig seizoen, Dick Visch, die de prijs mocht gaan uitreiken. Dick die in zijn speech benadrukte dat diegene die genomineerd is een enorm loop vermogen heeft en daarbij regelmatig het veld van SV Vaassen te vinden als hij de bal weer eens over de omheining schiet.

 

Een tijdje geleden werd ik bij VIOS aangeschoten door Georg Eenkhoorn.

Hij heeft een aantal jaren een jeugdteam bij VIOS getraind, maar moest daar helaas door drukke  en onregelmatige werkzaamheden mee stoppen.

Georg gaf aan dat hij inmiddels weer meer tijd heeft en VIOS toch cluppie is geworden en graag weer iets voor VIOS wil gaan doen.

Omdat je niet dagelijks meemaakt dat iemand zich vrijwillig aanmeld om iets te gaan doen heb ik Georg gevraagd of hij door de week een uurtje tijd heeft om eens te kijken hoe en waar hij ingezet zou kunnen worden.

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief namens het bestuur van c.s.v. VIOS.

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijke zo ver. Het Vios Oldstar toernooi ging van start. Terwijl de organisatie nog bezig was met de laatste voorbereidingen kwam de eerste ‘oldstar’ het sportpark opgewandeld. Het was Peter van Triest inmiddels de 70 ruim is gepasseerd en daarmee de oudste deelnemer was.

Zoals eerder gemeld krijgen we op het hoofdveld 2 nieuwe Dugouts!  Volgende week donderdag worden ze geleverd en we willen deze op zaterdag 30 juni gaan plaatsen!

Ook moeten de oude Dugouts gesloopt worden en het terrein weer aangevuld, zitbanken verplaatsen etc. etc.

Aanstaande zaterdag :

 OLDSTARS  bij Vios!

Het programma ziet er als volgt uit :

13.00 uur lunch met alle deelnemers.

Wegens omstandigheden waren de heren Andy van der Haar en Jeffrey Doorn niet in de gelegenheid om de hoofdprijs ‘een laptop’ tijdens het Doorn en van der Haar rommeltoernooi uit te reiken.

Dit is alsnog de dinsdag erna op een plezierige wijze dan gedaan. De gelukkige was Aline Sellis die met dochter Maud en zoon Milan de laptop in ontvangst mochten nemen.

Er is veel onrust en veel vragen over de indeling van de meiden en dames. Daarom zullen wij als TC donderdag 28 juni aanwezig zijn bij VIOS vanaf 20 uur. Mocht u vragen hebben komt u gerust even aan dan kunnen we het een en ander uitleggen. Vriendelijk verzoek niet meer te mailen en te appen. Laat wel even weten of u komt dan kunnen we een planning maken om lange wachttijden te voorkomen.

Aan de ouders van pupillen die zelf het tenue in hun bezit hebben
(geen gezamenlijke teamtas
)

Beste ouders,

Is het voetbalbroekje of -shirt van uw zoon/dochter te klein dan kunt u dit omwisselen, bij beëindiging van het lidmaatschap kunt u het tenue inleveren.  Sokken zijn voor eigen rekening en te koop bij Neijenhuis Sport.

Zaterdag 9 juni werd bij c.s.v. VIOS de traditionele seizoen afsluiter, het Doorn en Van Der Haar Rommeltoernooi gehouden.

Onder schitterende weersomstandigheden namen maar liefst 22 teams deel aan dit steeds populairder wordende toernooi.

Op half veld 7x7 werd er in 4 poules gestreden om de ere plaatsen. Maar liefst 46 dames namen deel en dit is een recordaantal gaf de organisatie aan.

Naast het voetbal waren er ook nog andere activiteiten.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

Vios Prikbord

Activiteiten

Vaassense Dorpsavonden

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN