Na het verlengen van het contract met hoofdtrainer Maikel Amzand maakt c.s.v Vios bekend ook verder te gaan met de assistent-trainer van het 1e elftal Thomas Prins.

Na het verlengen van het contract met hoofdtrainer Maikel Amzand maakt c.s.v Vios bekend ook verder te gaan met de
assistent-trainer van het 1e elftal Thomas Prins.  

Beste Vios Vrienden.

We hebben met Garage Klink een overeenkomst gemaakt voor de verkoop van vuurwerk.
Zowel Vios als al onze leden en sponsoren profiteren hier van.
De besteller krijgt 7,5 % korting en Vios krijgt dezelfde korting als jullie.
Het werkt dus van 2 kanten en dat is erg leuk.
PRINT DEZE BON UIT EN LEVER HEM IN BIJ KLINK.

Sponsorcommissie c.s.v Vios te Vaassen

c.s.v Vios en Hoofdtrainer Maikel Amzand zijn overeengekomen ook volgend seizoen, 2019-2020, met elkaar door te gaan. Daarmee gaat Maikel Amzand zijn negende seizoen in als hoofdtrainer bij c.s.v Vios. Een zeldzaamheid in het amateurvoetbal.

“SAVE THE DATE” 4 januari 2019 om 19:30 nieuwjaarsreceptie VIOS!

De jaarwisseling komt alweer dichtbij. Om het nieuwe jaar weer met een gezellig clubgevoel te beginnen, nodigen wij jullie allemaal uit op vrijdagavond 4 januari vanaf 19:30u om traditiegetrouw te proosten op weer een mooi (voetbal)jaar ; 2019. Een drankje, een hapje, veel gezelligheid en natuurlijk weer een heuse verloting met fantastische prijzen.

Waar : kantine Vios

In de zaterdag 3e klasse B waarin VIOS dit seizoen speelt, is een duidelijke rangorde ontstaan. Nieuwland ASC uit Amersfoort en Batavia’90 uit Lelystad gaan uitmaken wie er kampioen wordt. Tussen de plaatsen drie en dertien zit niet veel verschil. Bij een overwinning kun je in één dag vijf plaatsen stijgen. Op plaats veertien staat v.v. Barneveld met vijf punten. Dit is vandaag de tegenstander van VIOS. VIOS staat op de vijfde plaats met vijftien punten.

Kampioen!!!

A.s. zaterdag 8-12 speelt de JO11-1 om 8.30 UIT tegen Robur de kampioenswedstrijd. Door de jonge leeftijd  binnen dit team een erg goede prestatie van de toekomstige Vios 1 helden.

De pupil van deze week is Esra Veenstra

Esra is 8 jaar en zit in groep 5  van “de Violier”, bij juf Nancy. School vindt zij leuk en gaat er met plezier naar toe en vooral geschiedenis vind zij leuk. Esra speelt bij VIOS omdat zij graag wilde voetballen en haar vader zij dan gaan we bij VIOS kijken.

Vrijdagavond waren er meer dan 40 Kinderen van de Mini’s , JO8 en JO9 in het gymnastiek gebouw van “De Violier” , maar wat was er dan te doen voor deze kleine voetballertjes. 

Beste VIOS vrienden,

Omdat het steeds vroeger donker wordt is de thuiswedstrijd van VIOS 1 van zaterdag 8 december om 14:00 uur i.p.v. 14:30. 

 

 

Op een druilerige middag stond er een belangrijk potje voor beide teams op het spel.

Omdat Batavia en Nieuwland er met kop en schouders boven uit steken, is het verschil met de andere ploegen minimaal.

Advendo de nummer 3, speelde deze middag met twee spitsen en probeerden Vios vol onder de druk te zetten. In het begin voetbalde Vios zich daar goed onderuit, maar naarmate de eerste helft vorderde werd het van Vios kant steeds slechter. Twee verkeerde uittrappen van Maikel Gerritsen gaven de thuisploeg grote kansen die niet werden afgemaakt.

Vandaag gaat de reis naar Putten. We komen aan op deze prachtige accommodatie en gaan ons voorbereiden. De vorige keer dat we hier waren, wonnen we op het hoofdveld na een heuse opkomst en een spannende wedstrijd van koploper Putten Vrouwen 1, die het ondertussen fantastisch doen in de 3e klasse. Vandaag spelen we tegen Putten Vrouwen 2 die op plek tien in de competitie staan: op veldje 3.
Vanaf minuut één is duidelijk dat wij de bovenliggende partij zijn. We mogen veel combineren en we komen een aantal keer al voor het doel.

Een fun-run voor het hele gezin. Meedoen is eenvoudig. Je koopt een Santa-pak via onze website en je meldt je tijdens het Kerst Event op 15 december 2018 om 14.30 uur bij de start van de Run op het voormalige Wielink terrein  aan de Dorpsstraat in Vaassen. Een Santa-pak kost €15,-. Voor gezinnen is er een speciale aanbieding: 2 kinderpakken en 2 volwassen pakken voor €40,- (inclusief startgeld)
 

Tevreden gezichten in Vaassen nadat VIOS zaterdag in de strijd om een plek in het linkerrijtje een eenvoudige 4-1 overwinning op Hoevelaken behaalde. Gesprek van de  dag waren echter de drie rode kaarten aan de kant van Hoevelaken. In een verder uitermate sportieve wedstrijd werd Hoevelaken al vroeg in de 2e helft tot een achttal gereduceerd, waardoor een overwinning van VIOS uiteindelijk niet kon uitblijven

Volgende week woensdag wordt een begin gemaakt met het plaatsen van de nieuwe kozijnen in de kantine.
Op dinsdagavond 27 november willen we starten met het alvast slopen van de buitenmuren waar de kozijnen komen en wat demontage werkzaamheden binnen.
We kunnen daar nog wel hulp bij gebruiken en starten rond 19.00 uur, vele handen maken licht werk!

Beste trainers.

Het grote toegangshek naar de accomodatie van VIOS is kapot, we hebben met enig lapwerk het hek toch afgesloten.
Mocht het in noodgevallen nodig zijn om het hek te openen, dan kan gebruik worden gemaakt van de sleutel die zich bevind in het ballenhok naast de AED.

*Handig tasje €5.95,

*Grote bidon €4.95

*Vilten sleutelhanger €1.95

 

Verkrijgbaar in de kantine!

Uitslag jeugdverloting c.s.v. VIOS .

Prijs  Nummer
1e   2843
2e   3677
3e  1802
4e  4111
5e  4305
5e  3749
6e  2068
6e  2811
6e  1051
6e  4388
7e  1286
8e  3929
9e  2433
10e  3054

Prijzen zijn vanaf 17 november af te halen bij R. Snijder, Koekampstede 41 in Vaassen,
’s avonds tussen 18.00 – 19.00, vóór 30 november. Na deze datum vervallen de prijzen aan de club.

De dag van de aankomst van de goedheiligman. Dat was de dag dat Vios naar Amersfoort moest om de koploper de periode af te snoepen.

Wij zijn een 7x7 damesteam en spelen 1 x in de drie weken op de vrijdagavond. Op deze avonden spelen we 2 à 3 wedstrijden waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staat.

Heb jij zin om te komen voetballen zonder extra verplichtingen? Meld je dan aan, of kom gerust een keertje kijken!

 

De komende tijd zullen we nog wat oefentoernooitjes spelen en dan begint na de winterstop de competitie weer.

Aanstaande dinsdag 6 november speelt VIOS O23 om 20.00 thuis tegen EZC '84 1. EZC 1 komt uit in de 4e klasse zaterdag. Het O23 team van VIOS is samengesteld uit spelers van VIOS 1, 2 en JO19-1. De O23 selectie voor deze wedstrijd is samengesteld door onze selectietrainers Maikel Amzand, Thomas Prins, Jeroen van 't Einde en Daniël Tuasela en bestaat uit de volgende spelers:

O19-1
Tom den Besten
Stijn Lavooij

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN