Wessel Velthoen is zaterdag bij de wedstrijd van VIOS 1 tegen Stroe 1 de pupil van de week. Hij is negen jaar oud en zit in groep zes van de Sprenge.

Nurija van Schoonhoven is genomineerd voor de sportprijs van de gemeente Epe. Nurija die zelf in de jeugd is begonnen bij Vios Vaassen is als jong talent gescout. Ondertussen heeft Nurija al een verleden bij FC Twente achter haar liggen en is ze nu speelster van PEC Zwolle vrouwen 1.  Daarnaast heeft zij het gepresteerd om een plek in Oranje vrouwen onder de 19 te krijgen, hiermee heeft zij onlangs de halve finale behaald tijdens het EK.  Met deze halve finale hebben zij zich vervolgens geplaatst voor het WK in 2018, die in Frankrijk zal plaats vinden.

Met bovenstaand motto trotseerden de JO17-1 en JO15-1 de kou en gladheid dinsdag avond.

Niet om te voetballen deze keer maar om onder leiding van de bij VIOS wel bekende Klaas Zondergeld flink onder handen genomen te worden met een lesje spinning bij de Veenstate (Koekoek)

Bij het in-fietsen werd er nog druk met elkaar gepraat maar toen Klaas als een ware Tom Dumoulin op de pedalen ging staan moesten de jongens letterlijk en figuurlijk een paar tandjes bijschakelen.

Groep A
Woensdag 27 december 2017
19.00 vv Emst - EZC '84
19.30 KCVO veld - KCVO zaal
20.00 vv Emst - KCVO veld
20.30 EZC '84 - KCVO zaal
21.00 vv EMST - KCVO zaal
21.30 EZC '84 - KCVO veld

Groep B
Donderdag 28 december 2017 
19.00 sv Vaassen - Oene
19.30 sv Epe - VIOS
20.00 sv Vaassen - sv Epe
20.30 Oene - VIOS
21.00 sv Vaassen - VIOS
21.00 Oene - sv Epe

Ook de meisjes onder 11-1 kunnen zaterdag kampioen worden. Het team onder leiding van Bud Renleo heeft alleen de 1ste wedstrijd verloren en daarna alles gewonnen, bij winst staan ze zaterdag bovenaan. Ze moeten uit naar SDV Barneveld (10:00 uur) en geef ze een groot ontvangst als ze tegen 12:00 uur weer bij VIOS zijn. Smiddags gaan ze allerlei leuke activiteiten doen. 

Kampioenschap komende zaterdag 9 december kunnen bij Vios meerdere teams kampioen worden.

JO17-2 mag zaterdag tijdens de uitwedstrijd tegen SEH met 22-0 verliezen dan zijn ze alsnog kampioen op basis van het onderlinge resultaat.
Iedereen die de mannen een warm hard toedraagt is van harte welkom.
We spelen de uitwedstrijd tegen SEH JO17- 4 in Heerde en starten om 11:15 uur.
Kom dus met zijn allen de mannen aanmoedigen en neem zoveel mogelijk familie en vrienden mee.

De mannen hebben er keihard voor gewerkt.

Vrijdag 1 december was het zover. Sinterklaas kwam gezellig langs bij VIOS. Dit jaar was Sinterklaas uitgenodigd om te komen kijken in de gymzaal van basisschool de Violier.

Nadat VIOS in de afgelopen 5 wedstrijden niet tot winst wist te komen, was het zaterdag voor de Vaassenaren van groot belang om in de thuiswedstrijd tegen het laaggeklasseerde Otterlo weer eens een overwinning te behalen.


Op deze koude zaterdag ochtend met het rijp nog op de velden kwamen de JO15-2 van WSV bij ons op bezoek. Gezien de stand op de ranglijst een tegenstander die te doen moest zijn maar zeker niet mocht worden onderschat. Erg grote verlies partijen hebben ze niet gespeeld en weten elke week in ieder geval te scoren.


Deze zaterdag een uitwedstrijd naar Klarenbeek voor de Jo15-1 van VIOS tegen de nummer 5 uit de competitie

De natte dagen ervoor hadden het slechte veld duidelijk geen goed gedaan en de grasmaaier was denk ik ook al een paar weken kapot dus geen ideaal voetbalveldje vandaag.

Klarenbeek had duidelijk goed geïnformeerd over ons team een strijdplan bedacht en gingen vol vertrouwen met het mes tussen de tanden de strijd aan.

Zaterdagmiddag stond de uitwedstrijd tegen Hoevelaken op het programma. Na een donderspeech van Maikel Amzand trad VIOS aan en was het er zich van bewust dat er gewonnen moest worden.

Voor in de agenda: zaterdagmiddag 23 juni vanaf een uur of 14.00 vindt er een uniek event plaats bij Vios in Vaassen. Omdat het niet vroeg genoeg in de agenda kan staan, hierbij de vooraankondiging: zaterdag 23 juni vanaf ongeveer 14.00 uur bij Vios.
Dé unieke kans voor jong en oud om elkaar en de helden van weleer te ontmoeten! Het belooft een feestelijke dag te worden met actieve inbreng van onze oud eerste elftalspelers, tal van activiteiten, lekker eten en muziek! Nadere informatie over dit evenement volgt!

Hartelijke groet,
Organisatie Vios Old Stars

Na een geweldige teamprestatie afgelopen zaterdag waarbij Wissel JO17-1G verslagen werd met dubbele cijfers, 0-10 moesten koppies van de mannen weer even gereset worden.

Vandaag stond de thuiswedstrijd op het programma tegen het goed meedraaiende CSV Apeldoorn JO17-4. Voorafgaand aan deze wedstrijd stond CSV Apeldoorn boven aan maar met 1 wedstrijd meer gespeeld, evenveel verliespunten en een slechter doelsaldo.

Een groeiend fenomeen binnen de KNVB is het 35+ en 45+ voetbal op de vrijdagavond.

Ook binnen c.s.v. VIOS Vaassen is dit een groeiende voetbaltak. Inmiddels doet VIOS met 3 teams mee aan de georganiseerde onderlinge regio toernooitjes.

Waar 35+1 en 35+2 al eerder kamioen waren is vanavond ook 45+1 kamioen najaar 2017 geworden.
 


Kun jij met jouw team wereldkampioen worden en de vios worldcup 2018 in de wacht slepen?

Op 13 januari 2018 organiseert vios in de kantine vanaf 16.00uur de VIOS FIFA Worldcup voor 2 tegen 2 teams.

Ben jij behendig met het FIFA spel geef je dan samen met een mede speler op voor dit wereld toernooi.

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen WWNA JO15-1 Op het programma voor de Vios jongens. WWNA is een stabiele midden motor dus was het weer zaak voor de jongens om het koppie er bij te houden vandaag om niet onnodig in het spreekwoordelijke mes te lopen.
De jongens begonnen scherp aan de wedstrijd en lieten zien wie er de baas was. Op een doelpunt hoefden we dan ook niet lang te wachten. 

Als trainer/ coach kennen we Jeroen als ambitieus en te alle tijde goed voorbereid. Hij weet een gezonde balans te houden tussen prestatie & plezier en is waakzaam voor het teamproces en een ieders individuele ontwikkeling.
 
Als kers op de taart wilde hij graag dat zijn jongens op de zaterdag(en) goed, professioneel voor de dag komen! Vandaar dat hij met zijn eigen bedrijf de jongens van nieuwe trainingspakken heeft voorzien! Daarmee is het plaatje compleet en bouwen we aan een mooie seizoen met veel plezier en goeie prestaties!

Van uit Jeugdbestuur,

Afgelopen weken hebben de contract besprekingen weer plaats gevonden met de trainers voor het lopende seizoen
Een hoop trainers kennen jullie al maar deze 4 personen willen we graag even in de schijnwerpers zetten

Zoals al wel bekend zijn er al een tijdje de plannen om de kantine te gaan verbouwen.
Deze eerste stap kunnen we afvinken, want door hard werken van vele vrijwilligers is het nieuwe plafon gerealiseerd.

Zonder de bouwtekeningen van Harry de Jong Bouwkunde, GMM Luchttechniek die het afzuig systeem verzorgde, de VOC wat een aanzienlijk bedrag sponsorde en Jarus Afbouw die heeft ondersteund tijdens de werkzaamheden, was dit niet mogelijk geweest. Enorm bedankt!

Pagina's

Clubblad De Treffer

VIOS Presentatiegids 2017-2018  Vios Treffer juni 2017  Vios clubblad De Treffer april 2017

Vios Prikbord

 

Wedstrijden 1ste elftallen

16/dec - 14:30 VIOS V. 1 - Stroe 1
27/jan - 11:15 Hoevelaken VR2 - VIOS V. VR1
27/jan - 15:00 SP Teuge 1 - VIOS V. 1

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN