De pupil van deze week is Lars Roolvink. Lars is 8 jaar en zit in groep 4 van “de Violier”. School vindt hij leuk en gaat er met plezier naar toe. Voetbal leek Lars leuk om te doen en is daarom begonnen bij de Minipups, nu VIOS Kidsclub. Zelf speelt hij nu als aanvaller in de JO8-1.

Het is bijna zover! Paasmaandag 22 april wordt de Autorijschool de Wilde cup georganiseerd voor o17 & o19. Het toernooi begint om 10.00 en rond 14.00 zal de laatste wedstrijd gespeeld worden. 

Tijdens het toernooi zal in de kantine een DJ zorgen voor de muziek. Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!

Sportieve groet en tot maandag 22 april

 

Zaterdag 13 april stond de uitwedstrijd tegen vv Barneveld te wachten. Een wedstrijd tegen de nummer laatst, maar ook een tegenstander waar VIOS het erg lastig tegen heeft. Vorig seizoen werd er uit niet gewonnen en de thuiswedstrijd, deels tegen 10 man, van dit seizoen was ook niet makkelijk.

Afgelopen weekend ging VIOS Vrouwen 1 op teamweekend naar Duisland. Ze vertoefden in de chalets van Campotel in Bad Rothenfelde. Er werd goed voor ze gezorgd door clubsponsor Johan Bosch. Het weekend stond in het teken van veel gezelligheid en teambuilding. Daarnaast werden ook in Duitsland de voetbalschoenen aangetrokken en werd er een wedstrijd gespeeld tegen het plaatselijke TSG Dissen. Deze vriendschappelijke interland werd gewonnen met 9-2! Na afloop zorgde de tegenstander voor bier en braadworst.

Vios heeft afgelopen zaterdag afgetekend met 4-0 gewonnen van de Boys uit Terschuur. Vooraf zal niemand daar op gerekend hebben. Immers de wedstrijden in het verleden werden steeds op het scherp van  de snede uitgevochten waarbij over en weer overwinningen werden geboekt.

De pupil van deze week is Lency Patty

Lency  is  7 jaar en zit in groep 3  van “de Mozaiek”. School vindt hij leuk en gaat er met plezier naar toe. Lency speelt bij VIOS omdat zijn broer al bij VIOS voetbalde. Zelf speelt Lency op het middenveld van de JO8-1

Beste ouders/verzorgers en pupillen,

Vanaf 29 mei tot en met 1 juni gaan we weer op kamp met alle C- en D-elftallen!
Dit jaar gaan we naar kampeerboerderij de Veldhoeve in Orvelte.
Er zullen ook nu weer allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd en natuurlijk ook gevoetbald.
Vanzelfsprekend zal er goed voor uw kind(eren) worden gezorgd.

Voor deze 4 dagen vragen wij een eigen bijdrage van €37,50 per kind.
Gelieve deze te voldoen op de dag dat ook de spullen worden gebracht.
Dit zal op dinsdagavond 28 mei zijn.

Vios begon sterk aan de ontmoeting met SP Teuge. De Vaassenaren waren overtuigend in de duels en waren ook voetballend de bovenliggende partij. Met opkomende backs, waarbij Levi Tuasela een belangrijke rol vervullen, veel diepgang, maar ook door het alsmaar volop druk zetten van de VIOS aanvallers Dennis de Jong en Mehmet Akalin, hierdoor werd het een aantrekkelijke 1e helft. VIOS Vaassen liet zien over veel potentie te beschikken en speelde 1 van hun betere helften van dit seizoen.

Zaterdag was het een belangrijke dag voor de 5 jarige Siem van Bussel.

Siem is de eerste voetballer van de Vios Kidsclub die de overstap gaat maken naar de JO-8.

Hij is een gedreven lachebek die voetbal heel leuk vindt en in september vorig jaar begonnen is met voetballen bij de Vios Kidsclub.

Siem is heel trouw elke week bij de trainingen aanwezig geweest en heeft daar heel veel geleerd!

Nadat Siem een keertje mee mocht je de JO-8,  waar hij maar liefst 6

doelpunten scoorde,   heeft hij zijn hart verkocht aan het wedstrijdspelen.

Tijdens de mooie wedstrijd VIOS - AGOVV afgelopen zaterdag  was het veld versierd met mooie spandoeken gemaakt door diverse jeugdteams.

De club had een wedstrijd uitgeschreven en de kinderen opgeroepen een mooi spandoek te maken om de spelers aan te moedigen en deze wedstrijd extra feestelijk te maken. 

De spandoeken werden beoordeeld door een vakkundige jury en direct na de wedstrijd werden de winnaars bekend gemaakt.

De JO8-1 heeft de spandoekenwedstrijd gewonnen, zij hadden een mooi spandoek gemaakt met de toepasselijke tekst "JO8 geeft VIOS superkracht"

VIOS doet het in thuiswedstrijden aanmerkelijk beter dan op vreemde bodem. Op zaterdag 16 maart stond de derby met AGOVV op het programma. De uitwedstrijd was onnodig verloren gegaan na een mooie voorsprong. De grensrechter van de thuisclub speelde toen een bedenkelijke rol.

Het beloofd een mooie happening te worden. Naast de derby Vios - AGOVV, oftewel the BIG MATCH, is er voor de jeugd een spandoeken wedstrijd georganiseerd. Hier zijn leuke prijsjes mee te winnen voor het mooiste of origineelste spandoek. Ook hebben we de trommelaars voor morgen weer in ere hersteld. De spelers zullen voorop gegaan door de clubvlaggen van Vios en AGOVV het veld betreden en daarbij terzijde worden gestaan door de kleintjes van onze Vios kidsclub.

Ali is 8 jaar en speelt in JO8-2. Dit team wordt getraind door Jan Willem Oosterloo. Trainen en voetballen, doet Ali op hele toepasselijke voetballenschoenen, namelijk ze zijn geel met zwart.

Hij gaat graag naar de trainingen toe en vind de partijtjes die er gespeelt worden toch wel het leukste.

Zijn vader heeft nooit gevoetbald maar Ali wilde wel graag op voetbal.

Hij heeft gekozen om bij VIOS te spelen omdat zijn vriendjes van school hier ook voetballen.

Op een regenachtige middag namen Rood Wit 58 en VIOS het tegen elkaar op. Na de overwinning van vorige week op koploper begonnen de Geel Zwarten met veel vertrouwen aan het duel tegen het laag geklasseerde Rood Wit 58 in Putten.

Door de hevige wind was het onmogelijk voor beide teams om tot goed voetbal te komen. Doordat de wind dwars over het veld blies vond het spel aan één kant van het veld plaats. De eerste helft telde zo’n 35 inworpen. Velen daarvan verdwenen zonder contact weer over de zijlijn. Verder waren er in de eerste helft geen hoogtepunten te melden.

Afgelopen zondag ontvingen wij het bericht dat Johannes Brinkman is overleden.
Johannes was de afgelopen jaren al wat minder aanwezig bij VIOS, maar volgde wel nauwkeurig de verrichtingen van ons 1e elftal.
In betere tijden was hij een trouw supporter van het 1e, samen met zijn zwager Eibert Zweekhorst.

Hierbij een herinnering dat de Veltins Pubquiz, op zaterdag 16 maart a.s. gehouden wordt in de kantine van VIOS.

Heb je nog geen team opgegeven, dan kan dat nog; verzin een teamnaam en geef die door via email naar: activiteiten@viosvaassen.nl

Jong en oud, lid of geen lid, iedereen mag meedoen! De presentatie is in handen van de inmiddels bekende quizmaster Peer Jochems. De deelname aan de quiz is gratis en de aanvang is 19.00 uur

c.s.v Vios verwelkomt volgend seizoen twee versterkingen in de selectie:

Beide spelers zijn geen onbekenden binnen de club zij speelden elk eerder bij VIOS en waren onder meer basisspelers in de periode waarin c.s.v Vios uitkwam in de tweede klasse.


Richard van Beek komt over van hoofdklasser c.s.v Apeldoorn, waar hij deel uitmaakt van de eerste selectie.

Voetbal blijft toch een onvoorspelbaar spelletje. Immers, wie vooraf de voorbeschouwing in het programma van Vios had gelezen moest er wel van uit gaan dat de geelzwarten op voorhand aan een onmogelijke opgaaf om te winnen moesten beginnen. En, de eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het daar in de eerste helft ook wel op leek te zullen uitlopen. Het initiatief was immers geheel aan de mannen van ASC Nieuwland uit Amersfoort en Vios moest zich beperken tot consequent verdedigen en proberen om via een uitval gevaar te stichten voor het doel van  de gasten.

Op vrijdag 8 maart verzorgen de spelers en trainers van het eerste elftal een Clinic voor de D (J/MO13), E&F( J/MO8-J/MO11) teams op ons sportpark.
De avond begint om 18.30 uur en ook de ouders zijn natuurlijk van harte welkom om de trainingsactiviteiten te bekijken.


Zaterdag 16 maart wordt de spannende wedstrijd Vios tegen AGOVV gespeeld!
Maak met je team een gaaf spandoek en maak kans op een mooie prijs!

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Wedstrijden 1ste elftallen

20/apr - 14:30 VIOS V. 1 - Advendo '57 1
04/mei - 12:30 VIOS V. VR1 - Stroe VR1

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN