Afgelopen zaterdag spelen de JongensO13-1 uit bij Dieren. Het begin van elke wedstrijd is altijd aanvallend maar de doelpunten willen dan nog niet echt vallen. Ook nu beginnen ze weer goed aan de wedstrijd en creëren al menig kans. Na een mooi opgezette aanval komt Vios op 0-1. Niet lang daarna valt wel de 1-1 door een misverstandje achterin. Dit wordt door Dieren echter weer recht gezet met een eigen doelpunt uit een mooi genomen corner door Vios. 1-2. De Jongens blijven goed samen spelen en als team blijven ze druk zetten op de bal.

Beste ouder(s)/verzorger(s) en spelers van O9, O11, O12 en O13 (meisjes en jongens natuurlijk),

Volgende week vrijdag (27 oktober) is er weer de jaarlijkse jeugdverloting door de jeugd van VIOS. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de club, dus belangrijk dat we zoveel mogelijk loten verkopen. Wegens omstandigheden valt de jaarlijkse clinic die de spelers van het 1e elftal geven aan de jeugd op dezelfde vrijdagavond. Dit kunnen we dan ook mooi combineren.  

Het schema voor vrijdag 27-10 wordt dan als volgt:

Zaterdag 14 Oktober vond het eerste mini-pupillentoernooi van het nieuwe seizoen plaats bij C.S.V. Vios. Eens in de maand vind het toernooi, dat door diverse buurtverenigingen om de beurt georganiseerd word, plaats. Deelnemende verenigingen waren SV Vaassen, VV Emst, VV Heerde, SV Wissel en CSV Vios. De kids hadden veel plezier en ook de zon was aanwezig. VV Heerde pakte de eerste plaats en mag zich tot volgende editie de kampioen van de regio noemen.

Op vrijdag 27 oktober a.s. zal de jaarlijkse jeugdverloting worden georganiseerd. Het is de bedoeling dat alle jeugdleden dwz JO/MO-19 t/m JO/MO-9 om 18.00 uur aanwezig zijn bij VIOS. Er is deze avond dan geen trainen. De JO/MO-19 en JO/MO-17 leden zijn samen met trainers, leiders en eventuele ouders de begeleiding van de jongere leden. Het is handig als er wat begeleiders/ouders met auto’s komen, omdat niet alle straten in de buurt van de VIOS kantine liggen. Op deze avond kunnen de trainers/leiders zich melden bij ons in de kantine.

Vandaag een uitwedstrijd naar vv Emst waar hun JO15-1 team onze tegenstander was. Een strak gemaaid veld , het zonnetje hoog aan de Hemel.  Kortom, het recept voor een heerlijke voetbal middag.

Bij het begin van de wedstrijd leek het wel of een aantal de slaap nog niet uit had.  Weinig beweging en matig inspelen zorgde ervoor dat Emst met veel vertrouwen in een goede afloop de strijd aanging.  Emst dat veel de lange Bal hanteerde wist al snel de openings treffer te maken via de sterke en snelle spits en met de 1-0 achterstand Kon Vios flink aan de Bak.

Na 3 wedstrijden 2 gewonnen en 1 verloren wedstrijd stond vandaag de kraker tegen nummer 2 Rood-Wit ’58 uit Putten op het programma op het sportpark de Kouwenaar. Onze meiden begonnen voortvarend met zoals wekelijks veel passie en strijd.  De grote fysieke meiden van Putten maakten het ons flink moeilijk en er werden pittige duels uitgevochten door onze terriers Danique en Indy. Toch wist onze rappe superspits Eline zich te ontdoen van de verdedigers en alleen voor de keeper 1-0 aan te tekenen.

Zaterdag bleef VIOS ook in de 4e competitieronde zonder puntverlies. Twee hardwerkende ploegen hielden elkaar in een duel, dat zich kenmerkte door veel duels en weinig kansen, in evenwicht. Door een van de spaarzame kansen te benutten trok VIOS uiteindelijk aan het langste eind.

Beste VIOS leden,
Op maandagavond 30 oktober a.s. vindt de jaarlijkse ledenvergadering plaats in de kantine van VIOS. Belangrijke onderwerpen zoals de financiële resultaten van onze club, de meerjarenbegroting en andere jaarverslagen zullen worden behandeld.


Vandaag een thuiswedstrijd tegen de nummer laatst uit onze competitie Victoria Boys uit Apeldoorn. Volgens onze inschatting een tegenstander die te doen moest zijn gezien de stand in de competitie.


Op zaterdagmorgen trainen de jongste talenten van c.s.v. VIOS. Onder begeleiding van 2 trainers, Gerwin Vosselman en Jan-Willem Oosterloo, maken de kinderen op een speelse manier kennis met voetbal. Plezier staat hierbij voorop!

Een groeiend fenomeen binnen de KNVB is het 35+ en 45+ voetbal op de vrijdagavond.

Ook binnen c.s.v. VIOS Vaassen is dit een groeiende voetbaltak. Inmiddels doet vios met 3 elftallen mee aan de georganiseerde onderlinge regio toernooitjes.

Gisteren stond de wedstrijd op het programma tegen Barneveld. Voor ons een onbekende tegenstander, maar zoals Aline ons zei ; aan de uitslag met vele cijfers van de week ervoor te zien 6-7, kon dat betekenen: 
- 1.ze hebben iemand die makkelijk scoort
- 2. er is een matige verdediging. 
Met deze informatie betraden we het veld.

Een jonge ploeg stond er tegenover ons. Een ploeg waaruit al snel bleek, dat ze speelden via een aanduidend goede voorhoede speelster. Het werd een pot wat alle kanten op ging.

VIOS JO15-1 (C1)  - ROBUR JO15-2

Vandaag de 2e competitie wedstrijd op het programma voor de C1 jongens. Robur uit Apeldoorn was de tegenstander en ook zij hebben het goed gedaan in de beker en de 1e competitie wedstrijd. Volgens mijn inschattingsvermogen net als vorige week een sterke tegenstander waar we weer vol gas aan de bak moesten.

Lieke van Zuuk is onze eerste pupil van de week van dit seizoen. Ze is 9 jaar en speelt in MO11-1, of zoals Lieke het noemt de E1. Ze vertelt trots dat ze de eerste bekerwedstrijd hebben gewonnen, een monsterscore van 13-1! Maar waarom is Lieke eigenlijk op voetbal gegaan? Nou…haar broer speelt bij KCVO, daar had ze een paar keer meegetraind en dat vond ze super leuk.

Onder de enthousiaste en deskundige leiding van trainers Noah en Danny begon de nieuwe JO13-1 half augustus aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De trainers lieten er geen gras over groeien en hadden een strak en zwaar programma voor de jongens in petto: de eerste weken moest er hard getraind worden, zodat de jongens fit genoeg waren om aan de veeleisende speelwijze van de trainers te kunnen voldoen. Zo gezegd, zo gedaan, liefst 3x in de week werd er gebuffeld om het team conditioneel, technisch en tactisch klaargestoomd te krijgen.

Na een drietal goede beker wedstrijden mochten de jongens vandaag van start in de competitie. Gastheer en tegenstander Columbia C1 heeft het ook goed gedaan in de beker en daarom werd er gelijk een kraker van een wedstrijd verwacht. En een kraker werd het.

Na de doelstelling van vandaag te hebben besproken konden de jongens vooraf gegaan aan een warming-up en aangemoedigd door een aardig clubje uit supporters starten aan de wedstrijd.


Zaterdag was de laatste wedstrijd die Vios in de beker mocht afleggen. De tegenstander van deze middag was SEH uit Heerde wat volgend jaar in de vierde klasse uitkomt. 
Voor beide teams stond er deze middag weinig op het programma. Het belangrijkste was vertrouwen tanken voor de komende zaterdag wanneer de competitie start.

Pagina's

Clubblad De Treffer

Vios Treffer juni 2017  Vios clubblad De Treffer april 2017

Vios Prikbord

Wedstrijden 1ste elftallen

28/okt - 10:00 Terschuurse Boys VR1 - VIOS V VR1
28/okt - 15:00 Elspeet 1 - VIOS V. 1
04/nov - 12:30 VIOS V. VR1 - VVOP VR1
04/nov - 14:30 VIOS V. 1 - Zwart Wit '63 1
18/nov - 10:30 Sparta Nijkerk VR2 - Vios V. VR1
18/nov - 14:30 Unicum 1 - Vios V. 1

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN