De pupil van deze week is Mirac Majid.

Mirac is  8 jaar en zit in groep 5 van “de Mozaiek” . School vindt hij leuk en gaat er met plezier naar toe. Mirac speelt bij VIOS omdat hij het een leuke club vindt en dat omdat er vriendjes van hem ook bij VIOS voetballen. Hij speelt in de JO9-1, waar hij meestal rechter spits speelt maar wordt ook wel eens als linkerverdediger ingezet.

Afgelopen zaterdagmorgen 13 oktober hebben vertegenwoordigers van de VOC

Vios Ondernemers Club en de Vrienden van Vios de nieuwe Dug-outs officieel overgedragen aan het bestuur en de stichting.

Het idee en voorbereiding van deze prachtig doorzichtige Dug-outs kwam van Peter van Schoonhoven, en hij heeft het verzoek ingediend bij de VOC. Uiteindelijk hebben de VOC en de Vrienden besloten de kosten samen te delen.

Onder zomerse omstandigheden werd afgelopen zaterdagmiddag de wedstrijd tussen VIOS en s.v. Batavia ’90 gespeeld. Het was zo’n dag dat de kunstijsbaan Jaap Eden voor het eerst dit seizoen open ging maar met een uur alweer dicht moest vanwege de bijzondere hoge temperatuur.

S.V. Batavia ’90 is een voetbalclub uit Lelystad ontstaan in 1990 uit een fusie tussen Stator en Zuiderzeevogels. De omwenteling van een zondag naar een zaterdagvereniging werd in het seizoen 15/16 gemaakt. Dit gebeurde met succes door promotie naar de 3e klasse.

De Vios Kidsclub is een feit, afgelopen zaterdag hebben maar liefst 16 peuters van 9.30 tot 10.00 uur getraind en gespeeld op het pannaveld van Vios en van 10.00 tot 10.45 uur hebben 13 jongens en meisje van de 5 en 6 jarigen hun voetbal plezier en kwaliteiten laten zien.

Mede namens de financiële ondersteuning van de Vios Ondernemers Club was het mogelijk om het geheel vernieuwde concept van de Vios Kidsclub gestalte te geven.

De pupil van deze week is Mats van Bussel Mats is  8 jaar en zit in groep 5 van “de Violier”. School vindt hij leuk en gaat er met plezier naar toe. Mats speelt bij Vios omdat hij niet naar KCVO mocht. Hij heeft het erg naar zijn zin bij Vios. Zelf is hij linkerverdediger in de JO9-1.

Vorige week maandag was het dan zover. 5 sponsoren voor de selectie elftallen 1e - 2e, de JO19/1 en de Dames 1 konden tegelijk op Sportpark de Kouwenaar aanwezig zijn voor het tekenen van hun sponsorcontract.

Vandaag staat de wedstrijd tegen VVOP op het programma. Een tegenstander die niet geheel onbekend is, het ons altijd moeilijk weet te maken, dus we moeten vol aan de bak. De start van ons is rommelig en onscherp. Toch zijn wij het die weten te scoren in de 10e minuut. 0-1  We zijn meer aan de bal en het voetbal komt er weer een beetje in. Een mooie corner genomen door Essie  weet Nienke net naast te koppen.

Op een prachtige dag in oktober trof Vios zwart-wit 63. Dit was voor beide een belangrijk duel, want zwart-wit was nog puntloos en Vios zou aan kunnen haken bovenin.

Na het verlies van vorige week kregen de spelers van trainer Maikel Amzand een duidelijke opdracht mee. Namelijk met passie voetballen. De 3 punten moesten deze middag in Vaassen blijven. Door de afwezigheid van de geschorsten Noah Tuasela en Jelle Pol kreeg onder ander Nick Sluijmers de kans en startte in de basisopstelling. Gehuld in nieuwe wedstrijdkleding betraden de basis elf van VIOS het hoofdveld om het op te nemen tegen SV Otterlo dat vorige week gelijk speelde.

Deze zaterdag een thuis wedstrijd voor de JO17-1 van VIOS tegen Robur.

In de week ervoor was er door de jongens een plan bedacht over hoe er volgens hun het beste kon worden gespeeld en werden ook de posities door hun zelf ingevuld.

In balbezit verliep het aardig op wat matige passing na. Verdedigend werd er niet kort genoeg opgezeten en lieten we te veel ruimtes tussen de linies, dit zorgde ervoor dat er door Robur met regelmaat uit de 2e lijn geschoten kon worden wat resulteerde in een 0-1 achterstand. 

Om 12.30u stond de basis 11 met een strijdlustige blik opgesteld op het veld. Vandaag moeten de 3 punten in eigen huis blijven.

Vanaf minuut 1 is het Vios die het voortouw neemt en voornamelijk op de helft van FC Horst speeld. FC Horst weet een enkele keer richting ons doel te komen via de sterke buitenspeler. Sarah terug op de back positie en de sterke buitenspeler, is opeens niet zo sterk meer.

Zaterdag was het startschot van het eerste Rabobank Vios Kidsclub Event!
Meer dan 28 jongens en meisjes hebben op de prachtige locatie van Vios Vaassen in een heerlijk zaterdagmorgen zonnetje, onder leiding van een aantal enthousiaste trainers en trainsters, heel veel leuke spelletjes gedaan.

Sponsoring:                                                                                                                                                                                                      Het kan niemand ontgaan zijn dat het gelukt is om een aantal nieuwe sponsoren aan onze vereniging te binden. Het 1e – 2e – JO19/1 en Dames 1 zijn in het nieuw gestoken door Albert Gorelikow’s bedrijf Hoornstra/Ophof. Dit in nauwe samenwerking met Wagenplan – ATP Service en TTB Totaal Techniek.

Kom ook naar het gratis Rabobank Vios Kidsclub event as zaterdag 29 september om 10.00 uur bij Vios Vaassen!

Leuke spelletjes, voetballen, springkussen en heel veel plezier maken! En...

na afloop een lekker frietje eten.

Tot dan... en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee.

Kcvo JO17-1 - Vios JO17-1

De eerste Competitie wedstrijd op het programma voor de Jongens onder de 17 van Vios.  En direct de derby uit tegen KCVO.

Het vochtige kunstgrasveld lag er netjes bij en nodigde uit om de bal het werk te laten doen.

VIOS begon sterk aan de wedstrijd en combineerde op een aardig tempo richting het doel van KCVO en was op dat moment de betere ploeg.

Al snel kwam Vios op voorsprong na een keurig opgezette aanval die door Joppe Hummel werd afgerond na een goede steekpass van zijn broer Floris.

Vandaag staat de eerste competitie wedstrijd op het programma. De reis gaat naar Hierden waar wij zullen gaan spelen tegen een voor ons onbekende tegenstander, VV Hierden vr1.

Tijdens en na de warming-up zijn de koppies op scherp gezet door trainer Gert en begint iedereen vol goede moed aan deze wedstrijd.

Na 10minuten spelen is het Estelle die profiteerd van de wat matige uittrap van de keeper, 0-1. Het spel gaat wat op en neer maar wij zijn voetballend de bovenliggende partij. Toch is het VV Hierden die de bal door de verdediging weet te krijgen en scoort. 1-1.

De pupil van deze week is Julian Pol

Julian is  8 jaar en zit in groep 4 van “de Violier” . School vindt hij leuk en gaat er met plezier naar toe. Julian speelt bij VIOS omdat hij het een goeie club vind en mede door er veel familie van hem voetbalt of heeft gevoetbald.  Zelf speelt hij op het middenveld in de JO9-1. 

Vios Kidsclub
Vanmorgen is er weer voor de eerste keer gevoetbald door de allerkleinsten!
In een lekker zaterdagmorgen zonnetje onder de bezielende leiding van Ronald Bomhof en Tom en Mark Beekman hebben de jongens en meisjes heel veel leuke spelletjes gedaan.
Springen in de hoepel met een gezellig muziekje, spelletjes met de bal en natuurlijk op het doel schieten en ..... alle kinderen hebben gescoord!
Ook mochten alle kinderen een supercool Vios Kidsclub shirt aan.

De sponsorcommissie van C.S.V. Vios Vaassen is er in geslaagd een nieuwe hoofdsponsor te vinden voor de selectieteams 1e - 2e - JO19/1 en Dames 1.

Via één van de directeuren van Hoornstra Ophof, dhr. Albert Gorelikow, kwamen afgelopen voorjaar de 1e contacten tot stand.

Na een aantal gesprekken bleek er een wederzijdse klik en werd samen met Albert en een aantal collega bedrijven een voorstel tot sponsoring van Dames 1 en de Heren selectieteams voor de komende 3 jaar uitgewerkt.

Zaterdag 15-9 moesten de VIOS V. VR1 aantreden tegen Oene VR2 voor de beker. Aan het begin van de 2e helft werd scheidsrechter Indy Rodijk niet lekker.

De Technische Staf van VIOS V. VR1 besloot direct dat het niet verantwoord was voor de scheidsrechter om verder te gaan. Andre Vogel nam de fluit over.

Indy werd begeleid naar de bestuurskamer en opgevangen door Bertus van den Oosterkamp en Gerard van Gurp.

Gerard van Gurp heeft Indy uiteindelijk met de auto naar huis gebracht.

Campotel sponsort de recreanten teams en enkele jeugd teams bij C.S.V.  Vios Vaassen

Afgelopen voorjaar bezocht oud scheidsrechter en vios lid Johan Bosch, sportpark de Kouwenaar voor een bezoek aan het elftal van zijn zoon.

Na een hartelijke begroeting en de bekende kop koffie, bleek Johan inmiddels eigenaar van een prachtige camping en bungalow park in Bad Rothenfelde - Duitsland met vele recreatie mogelijkheden en ca 500 plaatsen.

Met 3 beker wedstrijden voor dat de competitie begon konden wij als team deze wedstrijden mooi gebruiken als oefen programma.

Aangezien we de competitie gaan spelen in de 1e klasse was het ook prettig dat onze beker tegenstanders in die klasse uit komen .
De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen overwetering JO17-1 en er werd met een goede eerste helft waar we al minimaal 3x hadden moeten scoren.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Wedstrijden 1ste elftallen

20/okt - 14:30 VIOS V. 1 - Rood-Wit '58 1
27/okt - 12:15 Stroe VR1 - VIOS V. VR1
27/okt - 14:30 AGOVV 1 - VIOS V. 1
03/nov - 12:30 VIOS V. VR1 - asv Dronten VR1
03/nov - 14:30 VIOS V. 1 - SDS' 55 1

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN