Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat na een kort ziekbed op de leeftijd van 75 jaar is overleden Christiaan – Chris Sangers. Chris was dit jaar 65 jaar lid van onze vereniging. Gedurende deze lange periode heeft hij in diverse elftallen gevoetbald en bleef hij ook na zijn actieve voetballeven bij de vereniging betrokken als trouw supporter van ons 1e elftal. Toen zijn gezondheid meer en meer te wensen overliet volgde hij thuis via de radio en in de diverse media nog volop zijn C.S.V.Vios Vaassen.

Vanaf aankomend jaar gaan mijn vrouw Linda en ik Ronald de kantine beheren. We hebben een goede overdracht gehad vanuit de huidige kantine commissie maar lopen toch tegen wat zaken aan.
Eén er van, deze is zeker bij jullie bekend, is het aantal vrijwilligers die we hebben om de kantine diensten te vullen. Heb jij af en toe op zaterdag even tijd om een dienstje te pakken zou dat geweldig zijn.

Je kent ze wel, van die trainers die al jaren lang voor de groep staan. In de heerlijke zomermaanden, maar ook in die koude en natte typisch temperaturen die Nederland ons te bieden heeft. Danny Kiezebrink is zo'n trainer.

Zaterdag 11 juli 1430
VIOS 1 - Fc Horst 1

Zaterdag 18 juli 1430
VIOS 1 - AGOVV 1

Toeschouwers mogen komen, mits op 1,5m van elkaar.

Vanaf aankomende woensdag 1 juli is de kantine weer open

We hebben ons wel aan de registratie plicht te houden.
Wat inhoud dat als je komt je je moet aanmelden en inschrijven op het formulier wat er ligt.

Ben je verkouden, hoesterig of koortsklachten gehad de afgelopen 14 dagen blijf dan thuis.

Zaterdag 4 juli is de kantine open vanaf 14 uur.

Een biertje kost dan € 1 ,-
Deze prijs blijft zo deze dag totdat de oude voorraad op is.

OPTI-MUM BAKFIETSEN KOMT MET LEUKE SPONSORACTIE VOOR c.s.v Vios.

Uw gepersonaliseerde korting is tevens ons “extra” sponsorbedrag voor de club!

Ook het verenigingsleven beleeft rare tijden, daarom hebben wij een gezamenlijke actie bedacht exclusief voor c.s.v.Vios leden.

Bent u als clublid (of sponsor) oriënterende naar een elektrische bakfiets? Dan mag u een proefrit op één van de Opti-Mum bakfietsmodellen niet overslaan.

Voor het aankomend voetbalseizoen (2020 – 2021) is VIOS Vaassen op zoek naar een jeugdtrainer voor JO O17-1 (1e/- 2e klasse)

Taken en verantwoordelijkheden trainer JO17-1

Beste Sportvriend en of vriendin,

Zoals jullie weten hebben veel ondernemers het in deze Corona tijd extra zwaar. Als bestuur van de c.s.v. VIOS Vaassen willen we nog maar eens een lans breken voor al die hardwerkende ondernemers en we vragen jullie nog maar eens:

We zijn blij dat er weer getraind mag worden en vinden het fantastisch om jullie weer op ons sportpark te mogen ontvangen.

Maar samen moeten we er ook voor blijven zorgen dat er inderdaad op een verantwoorde manier getraind kan worden. Dit betekent dan ook helaas géén ouders op het sportpark, 1.5m afstand en je handen wassen na de training.
Lees de posters nog even een keer extra goed door en blijf jezelf en anderen wijzen op de regels 

Samen moeten we het doen.

Hier een nieuw schema omdat vanaf morgen ook de senioren mogen spelen.

De regels blijven het zelfde!

Er zijn nog wel een paar gaten op te vullen als het gaat om corona Coordinator. Deze moet verplicht aanwezig zijn anders mag er niet gesport worden

Wie kan mij helpen, ik heb veel oude foto’s van Vios elftallen en veel namen er bij.

Die heb ik nu als 2 verschillende bestanden en daar wil ik 1 bestand van maken.
Dus b.v. de bijgaande foto en daar de namen er onder, zodat als we het willen ze in de kantine op de beamer kunnen laten zien.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen, ik heb fotoschop en office 2019 op mijn laptop.

Iedereen al vast bedankt voor de hulp.

Groeten Bertus van den Oosterkamp.

Een aantal Vaassens ondernemers hebben de handen ineen geslagen om de plaatselijke sportclubs en verenigingen in deze lastige tijd te ondersteunen. 
Het is heel eenvoudig.... bestel via de website www.clubsupport.shop het shirt in de kleurcombi welke jij mooi vindt.
Er zijn kindermaten en de keuze uit heren en damesmodellen. 
Handig dat je ook je naam op de achterkant kan laten drukken.....

Bestellen kan tot en met 4 mei.... 
Vios is erg dankbaar voor dit mooie initiatief! Hartelijk dank voor uw bestelling!

Gisteravond heeft het kabinet de maatregelen rondom het Coronavirus aangepast.

De komende dagen zullen we als bestuur, met raadpleging junioren- en pupillencommissie, deze nieuwe maatregelen gaan vertalen naar eventuele mogelijkheiden bij onze voetbalvereniging.

We zullen hier voor 28/4 a.s. meer informatie over gaan verstrekken.

Behoudens de nieuwe maatregelen richting onze jeugd, want het kabinet benoemd 2 groepen. 1ste groep tot 12 jaar en 2e groep 12 tot 18 jaar, zullen alle andere maatregelen blijven gehandhaafd.

De nieuwe Treffer valt deze week in de brievenbus. De redactie wil graag vermelden dat de inleverdatum 7 maart was. We hebben ongeveer drie weken nodig om het blad uit te brengen. Er is in die drie weken heel veel gebeurd. We gaan niet aan de realiteit van de corona voorbij maar dat heeft dus te maken met de inleverdatum. Af en toe wordt er al iets aandacht aan besteed maar wat is het allemaal snel gegaan.

In ieder geval veel leesplezier en sterkte in deze bijzondere periode.

Pagina's

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN