Aankomende zaterdag kan de JO15-2 kampioen worden in de laatste wedstrijd van het seizoen.
Met nog twee andere ploegen die maar één punt onder ons staan zal niets anders voldoen dan de overwinning.

Ieder verhaal heeft een begin, zo ook ieder succesverhaal.
Dit succesverhaal begint eigenlijk in het vorige seizoen waar wij met een groep van 17 meiden als 2e jaar onder 15 team kampioen werden in de 2e klasse in het najaar en een verdienstelijke 3e plek in de 1e klasse in het voorjaar behaalden. Met zo’n groep wil je graag door maar..

De competitie loopt op z'n einde met nog 2 wedstrijd te gaan voor VIOS Jo15-1.  Deze op 1 na laatste wedstrijd werd uit gespeeld tegen mede laag vlieger Wijhe jo15-1.
Na een toeristische route met een oversteek met de pond over de ijsel kwamen we aan in Wijhe waar na de warming-up aan de wedstrijd kon worden begonnen.
Afspraak was om dit met verzorgd voetbal te gaan doen en met lef de loskomende mensen in te spelen.
Wijhe had de opdracht om het op fysiek te proberen en trachtte met hoog vast zetten en in balbezit de ballen snel diep te spelen ons te verrassen.

Zaterdag 26 mei wordt gelijk na afloop van de wedstrijd van VIOS 1 de speler/speelsters van het seizoen 2018/2019 bekend gemaakt.

Dit gebeurt op ons hoofdveld. De prijzen worden beschikbaar gesteld en uitgereikt door de Vrienden van VIOS.

Na de teleurstellende nederlaag tegen Eerbeekse Boys moesten er punten behaald worden tegen Koninklijke UD. VIOS stond voorafgaand aan de wedstrijd op de laatste plaats.
Om degradatie naar de 4e klasse te voorkomen is het zaak om deze wedstrijd en volgende week tegen CSV zoveel mogelijk punten te behalen.
VIOS begon met een gehavend elftal aan de wedstrijd. Gelukkig waren Stijn Lavooij en Menno van Zuuk niet te beroerd om de tekorten op te vullen.

VIOS had voorafgaand aan de wedstrijd een reële kans op het behalen van de nacompetitie. Daartoe zou wel gewonnen moeten worden bij Stroe, dat tegen degradatie vecht. In een rommelige wedstrijd, waarin scheidsrechter ten Berge kwistig met kaarten strooide, bleven beide ploegen steken op 2-2.

Afgelopen woensdag werd tijdens het schoolvoetbaltoernooi gekozen tot BESTE SPELER van het toernooi : FAYERA RENLEO....
Fayera speelt haar wekelijkse wedstrijden in het team met de meiden van Mo11-1 bij Vios Vaassen.

Op zaterdag 5 mei hadden we geen wedstrijd. Dus hebben we met de mannen eens iets heel anders gedaan dan voetballen, naar school gaan en gamen. We zijn bijna met zijn allen wezen mountainbiken. Gewoon om een keer eens iets anders te doen, elkaar mee te maken zonder voetbal, maar bovenal om lol en plezier als team te hebben. En dat is gelukt.

Vrijwilligers- en sponsor avond -  Beach Party: Donderdag 7 juni vanaf 19.30 uur

Voor het 8e jaar in successie organiseert c.s.v. VIOS en de VOC (VIOS Ondernemers Club) een vrijwilligers- en sponsoravond. Dit jaar heeft de organisatie geko­zen voor een beach party, inclusief aankleding en muziek. Vrijwilligers van Vios en sponsoren kun­nen deze avond niet missen. De feestavond wordt op 7 juni gehouden in de feesttent op het sportpark van c.s.v. VIOS, adres: Woestijnweg 63 in Vaassen.

In een zonovergoten Vaassen streden subtoppers VIOS en Hoevelaken zaterdag om de 3e plaats op de ranglijst, die deelname aan de nacompetitie oplevert. De matige wedstrijd, die pas in de slotfase tot leven kwam,  eindigde in 2-2.

Het is zaterdag half 10 en het team plus de nodige supporters staan klaar om af te reizen naar Teuge. De jongens zijn alle de rust zelve maar toch wordt er niets anders verwacht dan volledige inzet. De warming-up wordt nog iets verstoord door de opstijgende vliegtuigen en de springende parachutisten.

Op een warme zomeravond,afgelopen woensdag 9 mei, mochten de jongens van VIOS een oefenwedstrijd spelen tegen de talenten van Vitesse Arnhem. VIOS stelde een team samen van jongens die nog mogen spelen in de JO-9 competitie. Vier jongens van de JO11-2 en alle spelers van de JO9-1 vormden samen een sterk en enthousiast team. Zij namen het op tegen de selectie van Vitesse met spelers van 7 en 8 jaar.

Het was woensdag avond 7 uur en VIOS kreeg Groen Wit op bezoek. In de eerste 15 minuten leek Groen Wit de bovenliggende partij en kwamen ze een paar keer gevaarlijk in het 16 meter gebied van VIOS. De verdediging van VIOS wist de aanvallen te keren en viel er dus geen tegendoelpunt.

Gelukkig kwam daar snel de drinkpauze en kon er even wat gedronken worden en kon er het één en ander veranderd worden.

Deze zaterdag een uitwedstrijd tegen de nummer twee uit de competitie Hattem met de JO15-1 van VIOS.

Plan was om ons in te laten zakken tot de middenlijn en vanuit daar druk te zetten op de sterke tegenstander.

Daarbij is het zaak dat je dat op de juiste momenten doet, compact blijft staan en het aller belangrijkste het als collectief doet en dus niemand verzaakt.

De 18 peuters hadden erg veel plezier vanmorgen. Het leukste spel; “het spelletje dat we alle ballen van onze trainer gaan roven als hij slaapt” maar natuurlijk geven we hem de ballen gewoon weer terug. De mini’s vonden het partijspel natuurlijk leuk maar flessenvoetbal was ook erg geslaagd. Kom gerust kijken/meedoen volgende weken. We gaan ons opmaken voor het toernooi dat we op zaterdag 26 mei gaan spelen met de mini’s. Hier spelen we in een echt Vios tenue, hoe gaaf is dat!

 

 • Wedstrijd: Vios JO9-1 – Vitesse JO8-1
 • Op Woensdag 9 Mei 2018  Aanvang 17.00 uur.
 • Locatie : Sportpark “De Kouwenaar “, Woestijnweg 63 , te Vaassen.
 • Spelvorm : 7 vs 7
 • Speelduur : 3 x 20 Minuten ( verdeeld over 6 x 10 minuten )
 • Vitesse beschikt over 10 spelertjes van geboorte jaar 2010-2011.
 • Zij spelen in de amateurcompetitie rond Arnhem in de JO9-1 competitie.
 • De tegenstanders zijn dus 1 of 2 jaar jonger. De spelertjes komen bijna allemaal uit het hele land:

  Zaterdag 28 april speelde de meisjes onder 11-1 hun 6e wedstrijd alweer.

  Zaterdag 09 Juni 2018 is het weer zover, dan organiseren wij traditiegetrouw het befaamde Rommelpot toernooi. Net zoals de laatste edities wordt dit toernooi mede mogelijk gemaakt door Doorn & van der Haar Computers. Een toernooi, als afsluiting van het voetbalseizoen, voor jong en oud en waar gezelligheid en sportiviteit weer voorop staat.

  Opzet voor de 2018 Editie:

  Dinsdag 1 mei speelt VIOS O23 om 20.00 uur thuis tegen v.v. Wilsum 1. Wilsum 1 speelt in de 4e klasse zaterdag. Het O23 team van VIOS is samengesteld uit spelers van VIOS 1, 2, 19-1 en O17-1. De selectie voor deze wedstrijd bestaat uit de volgende spelers:

  Selectie:

  O17-1:

  • Robin de Vries (k)

  O19-1:

  Pagina's

  Clubblad De Treffer

      VIOS Presentatiegids 2017-2018

  Vios Prikbord

  Beachvoetbaltoernooi 2018

  Onze Hoofdsponsor

  Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

  ONZE SPONSOREN