Afgelopen weekend, 24 juni 2023, werd bij voetbalvereniging Vios het jaarlijkse pupillenkamp gehouden. Het was een weekend vol vrolijkheid, zonneschijn, spanning en spel. Met ruim 65 enthousiaste pupillen was het kamp weer een evenement om niet te vergeten.
De weergoden waren Vios gunstig gezind in een stralend zonnig weekend. Ideaal voor het rijke scala aan activiteiten die op het programma stonden. De waterspelen waren de perfecte verfrissing in het warme weer en leverden veel lachende gezichten op. Het door de vrienden van Vios geschonken indrukwekkende luchtkussen was weer een favoriet onder de pupillen.
Op de eerste avond leidde een uitdagende speurtocht de pupillen naar het bos, waar een spel van levend stratego hun tactisch inzicht en teamvaardigheden op de proef stelde. De avond bereikte zijn spannende hoogtepunt met een douanespel in het donker. In de eerste spannende schemer van de nacht, liepen de pupillen vanuit het bos terug naar Vios, begeleid door kleurende hesjes en zaklampen. 
Het avontuur stopte echter nog niet. In het donker kwam het kampvuur tot leven. De kinderen genoten van het roosteren van marshmallows, en de zoete geur vulde de avondlucht wat nog behoorlijk door ging verder in de nacht.
De tweede dag werd gevuld met een spannend onderling voetbaltoernooi waarbij de pupillen lieten zien dat ze niet alleen plezier konden maken, maar ook serieuze voetbaltalenten zijn..
Dank aan alle enthousiaste kinderen, de vrijwilligers en de hulp van oudere junioren uit de JO15 tot JO19. Het was weer een geslaagd weekend!!

29/jun

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Activiteiten

15/dec Kaarten
21/dec Bingo
19/jan Kaarten
25/jan Bingo
16/feb Kaarten
22/feb Bingo

Wedstrijden 1ste elftallen

02/dec - 12:30 DVS'33 Ermelo VR1 - VIOS V. VR1
02/dec - 14:30 Hattem 1 - VIOS V.1
09/dec - 12:30 VIOS V. VR1 - Rivierwijkers VR1
09/dec - 14:30 VIOS V. 1 - EFC '58 1

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN