Dit jaar gaat c.s.v. Vios de Dorpsavonden weer organiseren en wel in een nieuw jasje met een nieuwe naam:  De Vaassense Zomerfeesten!

De organisatie commissie is volop bezig met de voorbereidingen om op het marktplein van Vaassen op woensdag 6 en 27 juli en woensdag 17 augustus drie oergezellige feestavonden te organiseren.  Daarin is een mooie samenwerking aangegaan met Café de Toren.

In de afgelopen 2 jaren konden uiteraard de Dorpsavonden niet doorgaan, maar er is niet stilgezeten en de contouren voor een nieuw concept zijn uitgewerkt.
Zo stond de locatie terug op het marktplein bovenaan het wensenlijstje. Maar ook een gezellige avond voor iedereen van jong tot oud!

Daarom is het idee ontstaan om de avond vroeger te laten beginnen met een lekker hapje en drankje en een gezellig muziekje, wat later op de avond overgaat naar een ouderwets gezellig feest.
Ook aan de jongste bezoekers is gedacht, voor de allerjongsten hebben we een kinderdorp in gedachte waar de kinderen, onder toezicht, lekker kunnen spelen en knutselen.
Onder het motto als de kinderen het naar het zin hebben, hebben de ouders ook een gezellige avond! Aldus het enthousiaste organisatie comité!

Aan de avonden zijn thema's gehangen, zo worden woensdag 6 juli de  kampioenen van alle sportclubs van Vaassen in het zonnetje gezet met aansluitend een BBQ, 27 juli de Italiaanse avond met lange tafels waaraan een ieder gezellig kan eten en drinken en als afsluiting op 17 augustus de foute avond met een pub quiz. Alle avonden zijn vrij toegankelijk!

Met elkaar maken we er voor alle Vaassenaren een mooi feest van!

28/mei

Clubblad De Treffer

  Treffer 2020 december  presentatiegids 2020

VIOS Kidsclub

Wedstrijden 1ste elftallen

01/okt - 12:30 VIOS V. VR1 - FC Winterswijk VR1
01/okt - 15:00 Eerbeekse Boys 1 - VIOS V.1
08/okt - 12:45 AZSV VR2 - VIOS V. VR1
08/okt - 14:30 VIOS V. 1 - Oeken 1
15/okt - 15:00 DVOV 1 - VIOS V. 1

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN