Op een opnieuw zeer regenachtige dag, mochten de mannen van trainer Maikel Amzand aantreden tegen Hulshorst. 

Hulshorst was in de competitie nog zonder punten en startte dan ook afwachtend. VIOS wist daar wel raad mee en legde al snel enkele mooie aanvallen op de mat.
Via de vleugels creëerde VIOS kansen en het was Jelle Pol die met twee poeiers keeper Thijs Menges testte. Tot goals kwam het niet, maar in de 10e minuut was het Emre Akçagoz die de eerste treffer mocht noteren. Na een aanval wist hij van buiten de zestien met enig fortuin Menges te verschalken. Vlak daarna was het Stef Koldenhof die Noah Tuasela bereikte en die kon in twee instanties ook zijn goal maken. Tot zover was er niets aan de hand en wachten de supporters op misschien nog wel meer goals. VIOS werd alleen steeds onnauwkeuriger en Hulshorst kwam beter in het spel. Ze schoten enkele keren op de goal en kregen vlak voor rust een enorme kans, maar deze werd nipt van de lijn gehaald door Koldenhof. 

Na de rust was het wederom Hulshorst dat aandrong en VIOS dat veel moeite had met aanvallen. Tien minuten na rust viel de 1-2 toen Mel Mijdema uit een voorzet VIOS de eerste tegengoal van het seizoen bezorgde. Na deze goal schrok VIOS wakker en was het Dennis de Jong die halverwege de 2e helft uit een vrije bal van Jacco Verstraten, prachtig raak kopte. Kort daarop kreeg VIOS een strafschop, maar net als vorige week was dit opnieuw niet aan VIOS besteed. Dit keer was het Verstraten die miste. Na deze misser was de wedstrijd wel gespeeld en kon VIOS de punten meenemen naar Vaassen.
Na drie overwinningen, is het VIOS dat alleen aan kop gaat.

Volgende week ontvangt VIOS het nog ongeslagen Terschuurse Boys in Vaassen.

08/okt

Clubblad De Treffer

    

Vios Prikbord

Wedstrijden 1ste elftallen

22/sep - 12:00 Hierden VR1 - VIOS V. VR1
22/sep - 14:30 CJVV 1 - VIOS V. 1
29/sep - 12:30 VIOS V. VR1 - FC Horst VR1
29/sep - 14:30 VIOS V. 1 - SV Otterlo 1
06/okt - 11:00 VVOP VR1 - VIOS V.VR1
06/okt - 14:30 Zwart Wit '63 1 - VIOS V. 1
13/okt - 12:30 VIOS V. VR1 - ZVV '56 VR2

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN