Vandaag gaat de reis naar Putten. We komen aan op deze prachtige accommodatie en gaan ons voorbereiden. De vorige keer dat we hier waren, wonnen we op het hoofdveld na een heuse opkomst en een spannende wedstrijd van koploper Putten Vrouwen 1, die het ondertussen fantastisch doen in de 3e klasse. Vandaag spelen we tegen Putten Vrouwen 2 die op plek tien in de competitie staan: op veldje 3.
Vanaf minuut één is duidelijk dat wij de bovenliggende partij zijn. We mogen veel combineren en we komen een aantal keer al voor het doel.
In de 12e minuut verdienen we een corner. Het is Tessa die van rechts de bal in 1x in het doel draait bij de 2e paal.
Doordat even later Inez te ver mee naar voren is gaan voetballen, is er centraal een uitbraak die gered wordt door Suraya.
De gehele eerste helft hebben wij het balbezit. We lossen wat schoten op het doel, maar deze gaan over of net naast.
In de 40e minuut maken we het onszelf onnodig spannend. Door opnieuw een mis communicatie achterin komt Suraya in een 1 tegen 1 situatie terecht. Deze redt Suraya voortreffelijk, maar raakt hierbij (ernstig) geblesseerd aan haar rechterschouder. We stoppen daarom 5 minuten eerder met de 1e helft en Suraya vertrekt met Willem en Herma naar het ziekenhuis.
De 2e helft spelen we met Inez als keepster. We zijn gelijk weer sterker en zijn de bal bezittende partij.
Een afstand schot die belandt in de linkerbovenhoek van de keeper, betekent onze bevrijdende 0-2.
We blijven veel sterker dan de dames uit Putten. Van onze kant brengen we al onze wissels in en zo maakt iedereen voldoende speelminuten.
In de 60 minuut geeft Estelle een corner van links voor, deze wordt door Esther binnen gewerkt: 0-3 .
Dan gaat het hard, in de 62e minuut is het Mandy die schiet op het doel, deze wordt gered door de keeper en via de paal tot corner verwerkt. De corner wordt genomen en wederom is het Esther die met een rake kopbal de 0-4 tegen de touwen kopt. 
Einde wedstrijd na 50 min in de 2e helft gespeeld te hebben. (45 + de resterende 5 min van de 1e helft). Zo vertrekken we met 3 punten en een schoon doel (ter verdienste van Suraya) weer richting Vaassen.
Update Suraya:
Foto's zijn gemaakt en er is gelukkig niks gebroken. Er is iets met de spier tussen schouder en sleutelbeen, maar die is nu nog te dik om echt te beoordelen. Suraya, veel sterkte en we hopen dat je snel weer bij de selectie aan sluit!
Herma en Willem bedankt voor de goede zorgen rondom Suraya!
Volgende week spelen we thuis tegen VSCO Vrouwen 1 die staan op plek 8 met 8 punten uit 8 wedstrijden. Opnieuw weer als 1 team aan de bak en strijden voor de 3 punten.

27/nov

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN