Vandaag reizen we met maar drie auto's af richting Stroe, waar de wedstrijd Stroe vrouwen 1 – Vios vrouwen 1 zal afspelen .I.v.m. weekendjes weg, vakanties, Estelle die de halve marathon loopt in Valencia en wat ziekte, is de selectie vandaag uitgedund tot 13 speelsters. Dat stroe op een vierde plek staat, is vrij wel direct duidelijk. Met fysieke duels maken zij ons duidelijk de drie punten in Stroe te willen houden. Daarin tegen zijn wij niet van plan de punten hier te laten, dus er staan 22 gedreven vrouwen op het veld wat met vlagen leuk voetbal oplevert. Het is Tessa die de bal uiteindelijk in het net weet te krijgen, met een laag geplaatst schot in de hoek is de keepster kansloos. En zo staat het 0-1. Stroe weet helaas na twee minuten dit al recht te zetten door de 1-1 binnen te schieten. De scheidsrechter fluit, het is rust. De rust stand verraad dat Stroe van een grotere klasse is dan onze voorgaande tegenstanders tot nu toe. We bespreken we hoe we de tweede helft de strijd verder aan gaan en gaan vol moed weer het veld op.

Na de rust doet iedereen haar taak en er wordt een stapje extra gegeven wat uiteindelijk in de 56e minuut de 1-2 oplevert. Het lijkt even of Stroe geknakt is, want nog geen minuut later mogen wij het Stroe opnieuw moeilijk maken met een schot op de lat, die er uiteindelijk via de keeper nog wordt getikt. In de 57e minuut is het een gekluts voor het doel van Stroe. Het is een eigen doelpunt van Stroe,  die de druk van de ketel haalt. 1-3. Een kleine tien minuten later mogen we opnieuw aanhalen en weet Nienke de wedstrijd te beslissen met de 1-4. Dit gaan we niet meer weggeven. Stroe probeert nog alles op alles te zetten en zet ons achterin 1 op 1. Dit levert ze uiteindelijk nog een doelpunt op. De fysieke maar ook snelle buitenspeler gaat op Suraya af en schiet de bal in de hoek van het doel. 2-4. Dit is uiteindelijk ook de einduitslag en zo gaan de drie punten weer mee richting Vaassen.
De komende weken staan er meer tegenstanders van klasse op het programma. Zo zullen we komende zaterdag 3 november aantreden tegen ASV Dronten die de derde plaats bezet.  Om 12:30uur spelen we thuis en kunnen daarbij alle aanmoedigingen gebruiken. Heel graag tot dan! 

28/okt

Clubblad De Treffer

    

Vaassense Dorpsavonden

Vaassense Dorpsavonden 2019

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN