Gisteren stond de wedstrijd op het programma tegen Barneveld. Voor ons een onbekende tegenstander, maar zoals Aline ons zei ; aan de uitslag met vele cijfers van de week ervoor te zien 6-7, kon dat betekenen: 
- 1.ze hebben iemand die makkelijk scoort
- 2. er is een matige verdediging. 
Met deze informatie betraden we het veld.

Een jonge ploeg stond er tegenover ons. Een ploeg waaruit al snel bleek, dat ze speelden via een aanduidend goede voorhoede speelster. Het werd een pot wat alle kanten op ging.

Van de 1-0 prachtig binnengeschoten door Mandy tot een minuut later een penalty tegen door een sliding van achter. 1-1!

Vervolgens werd het de tweede helft pittig. Wij als Vios kwamen tegen een achterstand aan te kijken doordat wij hun goede voorhoede speelster even niet meer onder controle hadden. Zo stonden we al snel 1-3 achter.

Een verloren wedstrijd zul je denken.. Maar nee, de koppies bleven omhoog en mede dankzij uitstekend keeperswerk van Aline, kon er 1 op 1 gespeeld gaan worden achterin en zo lag de druk naar voren. Barneveld kreeg het moeilijk en Vios was veel in de aanval, wat zich uiteindelijk in een 2-3 resulteerde gemaakt door Nienke.

We voelden dat als we de druk hoog hielden er misschien toch nog een punt te halen viel. En dat gebeurde.. Na een mooi uit gespeeld duel gaf nienke de bal strak voor aan Estelle die uiteindelijk de bal tussen de palen kreeg.

Onze dank gaat uit naar Aline die weer de goal voor ons wou verdedigen en naar Germaine die na haar eigen wedstrijd haar vieze tenue weer aantrok en de goede voorhoede speelster in bedwang hield!

Zo eindigde deze wedstrijd in 3-3! 
De hoop was op 3 punten.. maar we mogen blij zijn met 1 punt! En dat allemaal in de stromende regen op een zaterdag middag.

# geniet mee van wat mooie actie foto's en krijg zo een beeld bij de wedstrijd!

01/okt

Clubblad De Treffer

    

Vios Prikbord

Wedstrijden 1ste elftallen

22/sep - 12:00 Hierden VR1 - VIOS V. VR1
22/sep - 14:30 CJVV 1 - VIOS V. 1
29/sep - 12:30 VIOS V. VR1 - FC Horst VR1
29/sep - 14:30 VIOS V. 1 - SV Otterlo 1
06/okt - 11:00 VVOP VR1 - VIOS V.VR1
06/okt - 14:30 Zwart Wit '63 1 - VIOS V. 1
13/okt - 12:30 VIOS V. VR1 - ZVV '56 VR2

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN