Vios ontving afgelopen zaterdag (H)oltenbroek (T)uinders (C)ombinatie –H.T.C uit Zwolle, een club waartegen in het verre verleden in de toenmalige 4e klasse regelmatig werd gespeeld. Vanmiddag werd een zeer teleurstellende 3-2 nederlaag geleden; dit temeer omdat het er aanvankelijk allemaal zo veelbelovend uitzag.

Vios nam vanaf de aftrap meteen het initiatief en dat resulteerde in een flink overwicht gedurende de gehele eerste helft. Dat leidde tot een flink aantal goede scoringskansen waarvan er twee – in de 15e en 30e minuut – een doelpunt van Daan Gorelikov en Richard van Beek opleverde. H.T.C. moest zich beperken tot enkele niet ongevaarlijke uitvallen die echter weinig opleverden door de attent spelende Vios-verdediging. Ruststand derhalve verdiend 2-0 in het voordeel van de thuisclub

In de tweede helft ging Vios aanvankelijk op dezelfde wijze van start als in de eerste helft, zij het, dat het veldoverwicht weinig echte scoringskansen opleverde waarbij in het uiterste geval keeper Ester zijn mannetje wist te staan. Naarmate echter de wedstrijd vorderde werd het spel van de thuisclub steeds onnauwkeuriger en kregen de gasten enkele kansen waarvan Stan Wissink er één benutte; 2-1. Vanaf dat moment was Vios duidelijk de weg kwijt; men viel aan met man en macht zonder echt gevaarlijk te worden en H.T.C. ging steeds meer geloven dat er nog “wat te halen” viel. Dat werd werkelijkheid toen in de 87e minuut Jordy Dartel na een slecht uitverdedigde vrije trap keeper Gerritsen wist te verschalken; 2-2. In de laatste vijf minuten van de wedstrijd was Vios de controle over de wedstrijd geheel kwijt en werd na opnieuw een slecht uitverdedigde vrije trap van de tegenpartij het vonnis over Vios voltrokken door opnieuw Jordy Dartel die de bal in de kluts voor zijn voeten kreeg en wel raad wist met dit buitenkansje; 3-2 voor H.T.C En zo verloren de geel-zwarten evenals vorige week geheel onnodig en is het zaak om deze beide wedstrijden eens goed te evalueren zodat volgende week, als Vios thuis speelt tegen Elburgse Sportclub een aantal basale fouten worden voorkomen.

03/nov

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN