Het was woensdag avond 7 uur en VIOS kreeg Groen Wit op bezoek. In de eerste 15 minuten leek Groen Wit de bovenliggende partij en kwamen ze een paar keer gevaarlijk in het 16 meter gebied van VIOS. De verdediging van VIOS wist de aanvallen te keren en viel er dus geen tegendoelpunt.

Gelukkig kwam daar snel de drinkpauze en kon er even wat gedronken worden en kon er het één en ander veranderd worden.

De wedstrijd ging weer door en VIOS zette beter druk en kwam er beter uit. Ineens waren we weer sterker en konden we weer ons spel spelen. Zo kwam er ook een mooie diepte pass van Halit op Berkan die daarna koelbloedig wordt afgerond 1-0. Zo kwamen de eerste frustraties al bij de spelers van Groen Wit. Er kwamen nog wat mooie acties, maar er vallen helaas geen doelpunten meer.

De rust in, de VIOS jongens werden even aangesproken op de mogelijkheden en zwakheden van Groen Wit. Zo werden jongens weer op scherp gezet om de druk hoog te houden.

Iedereen had zo zijn plekje wel gevonden en werd er weer leuk gespeeld. Zo kwam er ook redelijk snel al een mooie actie in het centrum tussen Thomas en Ruben. Die uiteindelijk heerlijk werd ingeschoten door Ruben 2-0. Je zag de frustratie nog meer komen bij Groen Wit en daar wist VIOS goed gebruik van te maken.

Zo werd er een overtreding gemaakt op het randje van de 16 en kreeg VIOS een vrijetrap mee. Bryan mocht hem nemen. Hij zag dat de keeper niet goed stond en wist de bal rechts onder in te schieten 3-0. Met nog 10 minuten op de klok wist Groen Wit nog eens voor het goal te komen met een goede individuele actie en rondde af, 3-1. VIOS ging niet achterover hangen en bleef door gaan. Waar Bas in de 16 stond maar niet kon schieten door de vele spelers van Groen Wit, zag hij Marnix vrij staan aan de rechterkant. Marnix wist de hoek te vinden en de keeper kon er niet meer bij komen 4-1.

Het eindsignaal klinkt en zo weten we voor het eerst dit seizoen de nummer 1 positie te pakken. Aankomende zaterdag is de volgende wedstrijd al weer. Dan moeten we het opnemen tegen SV Teuge.

 

10/mei

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN