VIOS SPEELT FINALE NACOMPETITIE VOOR PROMOTIE NAAR 2e KLASSE.⚽️

Het verhaal van VIOS dit seizoen zou regelrecht uit een jongensboek kunnen komen. Na vier competitie wedstrijden gespeeld te hebben, verkeerde de ploeg in de onderste regionen van de 3e klasse B. Hierna ging het crescendo met de ploeg uit Vaassen. In de laatste wedstrijd van dit seizoen nam VIOS zelfs een periodetitel over en plaatste het zich voor de nacompetitie om te kunnen promoveren naar de 2e klasse.

In deze nacompetitie ging de ploeg helemaal los. Eerst werd vv Dieren (2e geëindigd in klasse 3A) uit met 0-2 verslagen. Daarna moest Blauw-Geel (12e geëindigd in klasse 2G) er aan geloven. In Ede werd met messcherpe counters de 2e klasser met 0-3 opzij gezet. Hierdoor plaatst VIOS zich voor de finale van de nacompetitie en treft het een oude bekende: Batavia’90.

Dit seizoen werd door VIOS, na een gelijk opgaande strijd, nipt met 0-1 verloren bij Batavia’90. Het is geen geheim dat Batavia’90 de doelstelling heeft om zo snel mogelijk door te stoten naar de top van het amateur voetbal. Het is daarom ook onwerkelijk dat de ploeg met dit spelerspotentieel er niet in is geslaagd om direct te promoveren naar de 2e klasse.

Helaas zal trainer/coach Michel van Oostrum zijn ploeg niet kunnen leiden in deze finale vanwege een rode kaart, opgelopen in de halve finale tegen VVOP.

Het belooft een bloedstollende middag te worden in Oldebroek, waar de wedstrijd start om 14.30uur. We hopen zoveel mogelijk supporters uit en rond Vaassen te begroeten op sportparkBovenmolen (thuishaven v.v. Owios) om VIOS te ondersteunen.

12/jun

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN