“Als jullie de finale halen, regel ik een bus” Zo begon het voor de halve finale van de JO19-1 van VIOS, het bleken uiteindelijk 3 teams te worden, ook de Jongens O13-2 en de meiden O17-2 bleken de finales in de bekerwedstrijden gehaald te hebben.  Afspraak is afspraak!, zodoende reed er afgelopen zaterdag dus 3 keer de originele KNVB SPELERSBUS het VIOS complex op om de finalisten met hun trainers en leiders naar Oene en Schalkhaar te vervoeren!  Of het door dit VIP vervoer kwam weten we niet maar na de JO13-2 die om 11 uur aftrapte en met 3-1 won en daarna de MO17-2 die met 2-1 ook in een spannende wedstrijd de KNVB Beker wisten te veroveren.

Direct na hun huldiging  kwamen de meiden naar Oene om samen met de vele aanwezige andere VIOS supporters de JO19-1 aan te moedigen die om 3 uur waren begonnen tegen Swift’64.  Na een wat rommelige start wisten de mannen van VIOS de wedstrijd in eigen hand te krijgen en kwam de verdiende 1-0 in de 40e minuut!  Na een penalty in de 60e minuut brak een bloedstollende eindstrijd aan tot het verlossende eindsignaal na ruim 10 minuten verlenging en kon het team zich als 3e deze dag als Bekerwinnaar laten huldigen.  

Een unicum in de ruim 80 jarige historie van de Vaassense Voetbalvereniging.  Na een korte rondrit werden alle Bekerwinnaars met gejuich onthaald op de thuisbasis op Sportpark De Kouwenaar in Vaassen.  Voor de Meiden O17-2 was dit vandaag de kers op de taart omdat zij tevens voorjaarskampioen waren geworden in de 1e Klasse!  Een mooie opsteker voor de grote meisjes-vrouwen afdeling bij c.s.v. VIOS. Als laatste kwam het bericht dat de jongens & meisjes van de JO-8 het toernooi in Teuge wisten te winnen!  Al met al een historische dag voor c.s.v. VIOS.


Namen MO17-2:
Boven vlnr : Nina Meijer , Sanne van Mossel, Lois Sluijmers, Madelief Visch, Bente Roelofsen, Vera Hagen , Erik Roelofsen, Dennis van Zuuk.
Onder vlnr:  Dana Bourgonje, Fabiënne Hulleman, Tessa Fontaine, Sascha Berenschot, Esther Kers, Britt Schutte, Daphne Smit, Elisa Snijder, Marit Roelofsen.

 


Namen JO13:
Boven vlnr : Max Doornbos, Ruben Verbeek, Milan Hogendoorn, Hans Heesen, Lars Huis in't Veld, Daniël Verbeek, Milan Koldenhof, Bas IJzerman, Amar ….
Onder vlnr: Judah Bakker, Leandro van Norel, Mika Bolink, Karsten van Mechelen, Sven Mekelenkamp, Luuk Pohlmann.
Liggend trainers : Bas Romkema en Patrick Töpfer

 


Namen JO19-1 :
Linkerkant:  Marciano de Haas, Gerrit van Wijngeeren, Asim Can Kilic, Daniël Tuasela, Dennis Berkhoff, Stefano Tiemens, Maurits Visch, Thomas Klink, Jaron Dijksterhuis.
Zittend: Levi Tuasela, Nick Sluijmers.
Rechterkant: Tom den Besten, Leon Konijnenberg, Jesper Bourgonje, Daan Gorelikow, Rein van Wijngeeren, Julian Smit, Stijn Lavooij, Olaf Zondergeld, Gerbert Tiemens.

04/jun

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN