Het voetbalseizoen 2011/2012 was zijn eerste als hoofdtrainer. Zijn eerste klus werd die bij c.s.v. VIOS Vaassen. Niet wetende dat het wel 13 seizoenen zou gaan duren. Op dat moment zat Jelle Rooijackers al een seizoen als teammanager bij VIOS op de bank. Ook hij kon toen niet bedenken dat dit avontuur zo lang zou gaan duren. En nu is daar dan het einde van een tijdperk. Na respectievelijk 13 en 14 jaar nemen Maikel en Jelle afscheid van hun functies bij het eerste elftal van de zaterdag derdeklasser. Na zoveel jaren is alleen een handdruk natuurlijk niet voldoende. VIOS pakt uit! Met een afscheidswedstrijd waaraan in totaal rond de 50 (oud)spelers deelnemen.

De afscheidswedstrijd vindt plaats op donderdag 20 juni. Om 19.30 uur start de avond met een wedstrijd tussen het kampioenselftal van 2011/2012 tegen (oud)spelers van VIOS 1. Rond 20.30 uur speelt het huidige eerste elftal tegen een team dat Maikel en Jelle hebben samengesteld uit alle spelers – en dat zijn er zo'n 70 – die in die 13 jaar de revu zijn gepasseerd.

Na de wedstrijdjes wordt er op het veld afscheid van Maikel en Jelle genomen. Iedereen die dat wil is van harte welkom om te komen kijken en erbij te zijn als VIOS de Arsène Wenger van de Veluwe en zijn teammanager bedankt voor hun enorme inzet voor de club.

06/jun

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN