Door een gekke samenloop van omstandigheden speelden de meiden van VIOS MO11 afgelopen woensdag 7 juni nog een spannende wedstrijd tegen de meiden van ZVV uit Apeldoorn. Bij winst mochten de VIOS meiden, onder leiding van Kirsten, Nina en Britt, zich kampioen noemen. Onder het toeziend oog van veel familieleden werd er om 18.00 uur afgetrapt op het hoofdveld van ZVV.
De meiden hadden wellicht een beetje last van spanning want na ruim vijf minuten was het ZVV dat het VIOS net wist te vinden. VIOS keek dus tegen een achterstand aan en daardoor werd het met de spanning niet minder. Gelukkig wisten de meiden zich te herpakken. ZVV kwam meerdere keren gevaarlijk voor de VIOS goal, maar Yamilla wist alle ballen tegen te houden. Het waren Tess, Jasmijn(2x), Lara en Lune die respectievelijk vijf keer wisten te scoren voor VIOS. 
Na deze 1-5 overwinning was het feest op het veld. Met een mooie schaal, leuke zonnebrillen en bidons van de Vrienden van VIOS en speciale kampioensshirtjes van de ouders was het feest compleet!

Op de foto staan:
Bovenste rij vlnr: Kayleigh, Jasmijn, Lieke, Mila, Nina, Kirsten
Middelste rij vlnr: Jade, Alana, Lara, Benthe, Lune
Onderwste rij vlnr: Tess, Ana, Yamilla

Foto: Fred Rijckenberg
 

09/jun

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN