Met gepaste trots en overtuigd van de keuze maakt het bestuur van c.s.v. VIOS bekend ook volgend jaar door te gaan met Maikel Amzand als hoofdtrainer. In de afgelopen periode heeft de technische commissie van de Vaassense club gesprekken gevoerd met de spelers en staf van zowel VIOS 1 als VIOS 2. Tijdens deze gesprekken werd het lopende seizoen geëvalueerd en keek men vooruit naar het nieuwe seizoen. Dat deze gesprekken een positieve toon hadden blijkt wel uit het feit dat zowel de contracten van de staf van het eerste als die van het tweede worden verlengd.

VIOS 2 staat voor het tweede seizoen onder leiding van Jelle Pol, geassisteerd door Arthur Prins. Deze twee echte VIOS-mannen hebben van de jonge ploeg, ondanks alle beperkingen van de afgelopen tijd, een goed voetballend team kunnen maken. Op dit moment neemt het team de vierde plaats in op de ranglijst. De ambitie om mee kunnen doen om een plek in de nacompetitie én om spelers aan te laten sluiten bij het eerste is nog steeds aanwezig. De spelers en het bestuur hebben hun vertrouwen in het duo uitgesproken en ook Pol en Prins hebben aangegeven zich graag voor een derde seizoen aan het tweede elftal te binden.

Bij VIOS 1 is trainer Maikel Amzand momenteel bezig met zijn 11de seizoen op Sportpark De Kouwenaar. Hierbij wordt hij al voor het 7de jaar op rij geassisteerd door Thomas Prins. Ook dit trainersduo krijgt het vertrouwen van spelers en bestuur voor een vervolg. Jelle Rooijakkers, dit jaar al voor de 12de keer als teammanager bij het elftal betrokken, zal ook in het nieuwe seizoen deze rol vervullen. Daarnaast zal de Apeldoornse Marc Leerkes net als dit seizoen ook weer als keeperstrainer voor de selectie- en jeugdkeepers aan de club verbonden zijn.

VIOS en Amzand schrijven met deze contractverlenging geschiedenis. Niet eerder was een hoofdtrainer zo lang aan de club verbonden. In de regio en ver daarbuiten mag zo'n lange samenwerking een unicum genoemd worden. Het vertrouwen in elkaar, het plezier op en rond het veld en het gevoel dat er nog steeds mogelijkheden zijn om te groeien gaven voor alle betrokkenen de doorslag voor de 12de handtekening. Net als alle voetballiefhebbers hoopt men bij VIOS dat er straks na de winterstop weer gevoetbald mag worden. Dan kan er toegewerkt worden naar een mooie afronding van weer een bijzonder seizoen en kan er een goede basis worden gelegd voor het seizoen 2022-2023.

30/dec

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Activiteiten

15/dec Kaarten
21/dec Bingo
19/jan Kaarten
25/jan Bingo
16/feb Kaarten
22/feb Bingo

Wedstrijden 1ste elftallen

02/dec - 12:30 DVS'33 Ermelo VR1 - VIOS V. VR1
02/dec - 14:30 Hattem 1 - VIOS V.1
09/dec - 12:30 VIOS V. VR1 - Rivierwijkers VR1
09/dec - 14:30 VIOS V. 1 - EFC '58 1

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN