Op een mooie zonnige middag, de eerste zaterdag in maart, heeft VIOS met inzet en wilskracht een overwinning behaald op Elspeet. Het was voor het eerst dat er weer een thuiswedstrijd in competitieverband werd gespeeld op het eigen complex sinds november!  De 5e maart moesten de geel-zwarten het doen zonder een aantal bepalende spelers, zodat het elftal er heel anders uit zag dan de ploeg die een week eerder in Oene speelde, waar met goed voetbal toch werd verloren. Nu was het andersom. Elspeet had in de eerste helft kunnen scoren, wanneer het team scherper en nauwkeuriger was geweest. Ondanks de druk op het doel van VIOS en de kansen voor de gasten scoorde de thuisploeg in de 40e minuut. De keeper van Elspeet was ongelukkig bij het uitverdedigen en Dennis de Jong greep zijn kans en zette VIOS op voorsprong.
In de 2e helft was het geen hoogstaand voetbal dat werd voorgeschoteld aan het weer aanwezige publiek. Beide teams grossierden in foute passes en vaak slechte balbehandeling. Er zat weinig lijn in het spel en het publiek genoot meer van de zon dan het voetbal.
Toch kon VIOS de voorsprong uitbreiden door de hardwerkende maar soms onfortuinlijk spelende Jaron Dijksterhuis. Een kwartier voor tijd scoorde hij door ijverig door te gaan vanaf de achterlijn. Verdiend of niet: Vios behaalde de overwinning tegen een ploeg die de positie op de ranglijst ook niet waar maakte. Er waren veel fouten, maar VIOS compenseerde dat met inzet en dat was goed om te zien. Slechte wedstrijden winnen is ook een verdienste. De toeschouwers werden niet verwend, omdat o.a. Mehmet ali Akalin en Richard van Beek er niet bij waren. Toch is een compliment op z’n plaats om dat de relatief jonge groep de overwinning over de streep trok, op inzet en wilskracht. Dat was ook wel nodig om niet verder weg te zakken op de ranglijst. VIOS zal zich moeten handhaven in de 3e klasse alvorens aan hogere doelen te kunnen denken. In Doornspijk wacht op 12 maart de volgende uitdaging.

  06/mrt

  Clubblad De Treffer

      

  VIOS Kidsclub

  Activiteiten

  15/dec Kaarten
  21/dec Bingo
  19/jan Kaarten
  25/jan Bingo
  16/feb Kaarten
  22/feb Bingo

  Wedstrijden 1ste elftallen

  02/dec - 12:30 DVS'33 Ermelo VR1 - VIOS V. VR1
  02/dec - 14:30 Hattem 1 - VIOS V.1
  09/dec - 12:30 VIOS V. VR1 - Rivierwijkers VR1
  09/dec - 14:30 VIOS V. 1 - EFC '58 1

  Vios Prikbord

  Onze Hoofdsponsor

  Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

  ONZE SPONSOREN