Het seizoen 2021-2022 was raar, lang, vol met onderbrekingen, last minute afmeldingen en veel vrije zaterdagen maar na 2 jaar gelukkig eindelijk weer een seizoen die wel volledig doorging.
En wat hadden we dat allemaal gemist, gewoon weer lekker voetballen op de mooiste dag van de week.

Na best lang vrijwel stil te hebben gestaan met hier en daar wat roestige spieren was het goed dat Hans Vosselman de mannen van VIOS 3 als vanouds na de zomervakantie eens flink onder handen nam. En de Vosselman methode werkt altijd, dat bleek maar weer.

Het 3e elftal is al jaren een mooie mix van ervaren spelers met een mooie staat van dienst, en jonge honden die nog niet zo lang seniorenvoetbal spelen en deze combinatie werkt perfect. Voetbal speel je uiteindelijk niet alleen met je voeten maar ook met je hoofd en ik denk dat de jonge garde dat dit jaar heeft geleerd van de ‘oudjes’. Daarentegen kan andersom worden gezegd dat de jonge spelers stuk voor stuk uitstekende aanwinsten waren voor het team.  Gevolg van zo’n perfecte mix was dat VIOS 3 dit seizoen een heel goed niveau haalde. De meeste tegenstanders hadden hierop vaak geen antwoord en de overwinningen werden met verzorgd combinatievoetbal binnengesleept.  Er waren echter ook een aantal mindere dagen waarop de VIOS 3 machine haperde en de punten helaas niet mee gingen in de tas. Ach ja, dat kan de beste overkomen en juist deze verliespartijen hebben het team sterker gemaakt.

Maar al met al was het weer een uitstekend seizoen waar VIOS 3 doorlopend in de top 3 stond. Nadat ongeveer een maand geleden de eerste concurrent AGOVV punten begon te morsen was het CSV Apeldoorn die gelijke tred bleef houden met VIOS 3. Alles wees erop dat de competitie pas op de laatste speeldag beslist zou worden. Maar zoals altijd, is voetbal niet zo voorspelbaar. Zaterdagmiddag 28 mei, in de voorlaatste speelronde werd de titelstrijd al beslist. CSV Apeldoorn verslikte zich onverwachts in een op papier makkelijke tegenstander, echter VIOS 3 had ook een slechte middag. 10 minuten voor tijd stond VIOS nog met 3-1 achter bij de lantaarndrager Beekbergen. Er was zelfs al sprake van enige berusting bij het team dat de titel er dit jaar wellicht niet in zat. Maar toen kwam er een geweldige ommekeer, er werd nog 3 keer gescoord en ongeveer 1 minuut voor tijd maakte Tijmen Eggink de winnende 3-4. De kampioensgoal van het seizoen. Wat een geweldige ontknoping van deze wedstrijd. De titel, en dat bleek helaas ’s avonds laat pas tijdens de Champions Leaque finale, toen de uitslag van CSV Apeldoorn pas bekend werd, was een feit.

Iedereen die dit jaar bij op welke manier dan ook bij VIOS 3 betrokken was: Van harte gefeliciteerd met dit zeer verdiende kampioenschap.

30/mei

Clubblad De Treffer

  Treffer 2020 december  presentatiegids 2020

VIOS Kidsclub

Wedstrijden 1ste elftallen

01/okt - 12:30 VIOS V. VR1 - FC Winterswijk VR1
01/okt - 15:00 Eerbeekse Boys 1 - VIOS V.1
08/okt - 12:45 AZSV VR2 - VIOS V. VR1
08/okt - 14:30 VIOS V. 1 - Oeken 1
15/okt - 15:00 DVOV 1 - VIOS V. 1

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN