VIOS behaalde zaterdag de tweede overwinning in de competitie. In de thuiswedstrijd tegen promovendus vv Barneveld werd een verdiende 2-0 overwinning behaald.

In de gestaag neervallende regen begon VIOS sterk aan de wedstrijd. De goed combinerende Vaassenaren zetten Barneveld met de rug tegen de muur en was via Mojo Kiliç en Noah Tuasela gevaarlijk dichtbij de openingstreffer. Ook probeerde VIOS het een aantal maal via afstandschoten, maar Barneveld keeper Rinse Verweij keepte een solide wedstrijd. Toen halverwege de 1e helft de brilstand nog steeds op het scorebord stond, nam het ongeduld bij VIOS toe. Het spel werd gehaast en onnauwkeuriger, zodat Barneveld de gelegenheid kreeg om er een aantal maal gevaarlijk uit te komen. Kort voor rust leek Joas Pol VIOS uit een corner op voorsprong te koppen, maar een geweldige reflex van Verweij zorgde dat beide ploegen met 0-0 de kleedkamers opzochten.

Na rust begon VIOS opnieuw sterk. Na een vermeende overtreding op Kiliç, kreeg Daan Eggink de kans om VIOS vanaf de strafschopstip op voorsprong te brengen, maar hij mikte over. Kort daarop viel de bevrijdende openingstreffer. Met een prachtige combinatie werd Dennis de Jong vrijgespeeld en hij schoot beheerst binnen. Doordat VIOS er niet in slaagde de wedstrijd te beslissen, bleef Barneveld geloven in een resultaat. Met een aanvallende wissel en opportunistisch spel, kwam Barneveld nog eenmaal dicht bij de gelijkmaker. In blessuretijd maakte opnieuw de Jong aan alle onzekerheid een eind, na geklungel aan de kant van Barneveld.

Een verdiende overwinning voor de Vaassenaren, dat het zich een stuk makkelijker had kunnen maken door zorgvuldiger met de kansen om te springen. Volgende week wacht VIOS de uitwedstrijd bij het puntloze Hulshorst.

 

02/okt

Clubblad De Treffer

    

Vios Prikbord

Wedstrijden 1ste elftallen

22/sep - 12:00 Hierden VR1 - VIOS V. VR1
22/sep - 14:30 CJVV 1 - VIOS V. 1
29/sep - 12:30 VIOS V. VR1 - FC Horst VR1
29/sep - 14:30 VIOS V. 1 - SV Otterlo 1
06/okt - 11:00 VVOP VR1 - VIOS V.VR1
06/okt - 14:30 Zwart Wit '63 1 - VIOS V. 1
13/okt - 12:30 VIOS V. VR1 - ZVV '56 VR2

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN