Donkere wolken pakken zich samen boven Vaassen, nu VIOS zaterdag opnieuw tegen een nederlaag en een serie kaarten aanliep.
VIOS begon bijzonder zwak aan de wedstrijd tegen Hattem, dat volop in de strijd is voor de 2e periode.

Al in de 1e minuut dook Bram de Boer namens Hattem vrij op voor het VIOS doel, maar zijn schot verdween naast. Kort daarop was het wel raak door Felix Noordberger die Hattem op 0-1 bracht. In de 20e minuut was het opnieuw raak. Een VIOS verdediger legde de bal panklaar voor Wesley van Winsum, die het kadootje gretig uitpakte. Nadat Noordberger in vrijstaande positie naast kopte kreeg VIOS na een half uur iets meer vat op de wedstrijd. Verder dan een gevaarlijk ingedraaide corner, die van de lijn werd gehaald, kwam VIOS voor rust niet.

Na de thee kwam VIOS beduidend beter uit de kleedkamer. Zonder goed te spelen legde de Vaassenaren meer agressie aan de dag en ontstonden er een aantal dreigende situaties voor het doel van Hattem. Op een vrije trap en een afstandschot van Richard van Beek had de doelman van Hattem echter afdoende antwoord. Een kwartier voor tijd werd het 1-2. Na een vlotte en enigszins gelukkige combinatie was Mehmet Ali Akalin het eindstation.

VIOS ging opzoek naar de gelijkmaker, maar scheidsrechter van der Leek, raakte het spoor bijster. Het warrige optreden leverde VIOS een serie kaarten op. Invaller Rein van Wijngeeren kon inrukken na 2 gele kaarten en in de slotminuut kreeg ook Dennis de Jong na een opstootje zijn 2e gele kaart.

VIOS verloor de wedstrijd en de drie punten voor de rust en zal de komende week de scherven bijeen moeten rapen, voor het aankomende zaterdag op bezoek gaat bij Zwolsche Boys.

 

Foto's Fred Rijckenberg
 

  03/apr

  Clubblad De Treffer

      

  VIOS Kidsclub

  Vios Prikbord

   

  Onze Hoofdsponsor

  Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

  ONZE SPONSOREN