Het Rommeltoernooi gaat aanstaande zaterdag NIET door.

Wij als organisatie hebben met diverse instanties contact gehad omtrent de weervoorspelling van aanstaande zaterdag in combinatie met het houden van een toernooi.

Na aanleiding van dit contact (waarbij advies was van ouderen/ongetrainde uit te sluiten tot het in zeer beperkte mate door laten gaan met veel aanvullende eisen, zoals voldoende water, koelhesjes en minimaal 3/4 getrainde EHBO'ers en beschikbaarheid AED) vinden wij het als organisatie en bestuur het niet verantwoord om het toernooi door te laten gaan, ook al zouden we het graag door hebben laten gaan, omdat het al een uitgesteld toernooi was en toch het traditionele seizoen afsluiting.

Toch moeten (en willen) wij veiligheid echt vooropstellen en als adviezen al zijn van uitsluiten van kwetsbare groepen en een half medisch team paraat hebben (bij wijze van spreken) moeten wij het niet willen de verantwoording van een toernooi organiseren te dragen. De veiligheid van de spelers/speelsters is namelijk in het geding.

We hopen op jullie begrip, we hebben er echt alles aangedaan om te kijken wat er mogelijk was, maar het is niet veilig genoeg.

De Rommeltoernooicommissie

26/jun

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN