Ondanks een koude regenachtige ochtend op dinsdag 28 december 2021, werd door de VIOS-pupillen het jaar voetballend en sportief afgesloten. De eerste groep pupillen van JO8 en JO9- zo’n 25 koude neuzen- traden vol enthousiasme aan voor een heus toernooi in eredivisie stijl. Verdeeld over de teams AJAX, Feyenoord, PSV, F.C. Twente en AZ (volgorde volstrekt willekeurig), werden 15 minuten durende wedstrijden afgerond.

Zoals het hoort streed ieder team op het scherpst van de snede voor de volle buit. 4-3, 2-2, 1-2, de spannende uitslagen vlogen de toernooileiding (Elisa Snijder en Sanne Witteveen) om de oren. Het was tot de laatste wedstrijd spannend hoe de eindstand op de ranglijst eruit zou komen te zien. Uiteindelijk was hetFeyenoord dat aan het langste eind trok door PSV, in een zinderende beslissende wedstrijd, met drie tegen twee te verslaan. Het winnende doelpunt viel vlak voor het laatste fluitsignaal. Dit voorkwam dat het publiek nog een strafschoppenserie voor de kiezen kreeg. Iets waar de zenuwen ongetwijfeld niet meer tegen bestand zouden zijn geweest. 

Na deze inspanning, en de respectvolle felicitaties, werden onze topsporters getrakteerd op een welverdiend patatje met een gezonde dosis mayonaise.
Volop werd gelachen en nagepraat over de wedstrijden.
Het bleef nog lang gezellig op sportpark de Kouwenaar. 

17/jan

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Activiteiten

15/dec Kaarten
21/dec Bingo
19/jan Kaarten
25/jan Bingo
16/feb Kaarten
22/feb Bingo

Wedstrijden 1ste elftallen

02/dec - 12:30 DVS'33 Ermelo VR1 - VIOS V. VR1
02/dec - 14:30 Hattem 1 - VIOS V.1
09/dec - 12:30 VIOS V. VR1 - Rivierwijkers VR1
09/dec - 14:30 VIOS V. 1 - EFC '58 1

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN