Vrijdagmiddag 21 juni meldden de pupillen van Vios zich voor een spannend kampweekend. Sommigen konden de dag ervoor al niet slapen en waren al de hele dag zenuwachtig over wat zou komen.

En niet voor niets, na een moeilijke sportquiz maakten de stoere jongens en meisjes zich op voor een tocht door het donker, naar het bos. Gelukkig werden ze vergezeld door een grote groep vrijwilligers. In het bos moest de douane omzeilt worden om zoveel mogelijk geld te smokkelen. De pupillen van Vios waren hier harstikke goed in en gingen met grote hoeveelheden geld weer terug naar Vios. Daar werd nog even wat gedronken en gegeten om vervolgens tot in de kleine uurtjes door te feesten in de kleedkamers.

Zaterdagochtend waren de jongens en meisjes moeilijk het bed uit te krijgen, maar met een stevige “workout” op het veld, waarbij pushups, situps, squats, sprintjes niet werden vermeden was het stel goed wakker. Na een heerlijk ontbijt die door 2 aardige moeders voor de groep is gesmeerd kon begonnen worden met een landentoernooi. Het Nederlands elftal, Frankrijk, Italië, Argentinië en Brazilië streden om de eerste plaats. Na een spannende finale met een penalty shootout bleek Italië uiteindelijk de sterkste.

De ochtend werd afgesloten met een broodje knakworst. In de middag wilde de organisatie oorspronkelijk wat rustig afbouwen met wat oud Hollandse spelletjes. Vanwege het fantastisch zonnige weer gingen we juist in de versnelling. We maakten een buikschuifbaan, de sproeier ging aan, er werd groene zeep ingekocht, de stormbaan werd een groene zeep baan en het door “de Vrienden van Vios” gesponsorde zwembad werd goed gebruikt. Ondertussen waren de waterballonnen niet aan te slepen, werden er in de catacomben van Vios nog wat supersookers gevonden en ging het feest echt los.

Tegen drie uur werd de groep bedankt voor het zonnige en fantastisch lekker verlopen weekend. Iedereen ontving een medaille en de groep Italië ontving daarnaast een cadeaubon voor een ijsje. Ook de vrijwilligers werden bedankt. Een mooie mix mensen van jeugdspelers en ouders die er allemaal een feest van hebben gemaakt. Allemaal bedankt!!. We kijken terug op een mooi verlopen weekend en we hebben al weer zin in de volgende activiteit.

De Pupillenkamp organisatie

Manon van de Waals,
Marion Pol
Robbert de Beer
Arnaud Velthoen

We gaan nu allemaal met vakantie en eind augustus, begin september begint het voetbal seizoen weer. Lijkt jouw het ook leuk om bij Vios te gaan voetballen of een keer te komen kijken? Meld je dan aan via http://www.viosvaassen.nl/inschrijfformulier

  24/jun

  Clubblad De Treffer

    

  Vios Kidsclub

  Wedstrijden 1ste elftallen

  28/sep - 12:30 VIOS VR1 - OWIOS VR1
  28/sep - 14:30 VIOS 1 - Zwolsche Boys 1
  05/okt - 12:30 SDC Putten VR1 - VIOS VR1
  05/okt - 14:30 DSV'61 1 - VIOS 1
  12/okt - 17:00 VIOS 1 - Oene 1
  19/okt - 14:30 Hulshorst 1 - VIOS 1
  26/okt - 12:30 VIOS VR1 - DVS'33 VR2
  26/okt - 14:30 Olympia'28 1 - VIOS 1

  Vios Prikbord

   

  Onze Hoofdsponsor

  Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

  ONZE SPONSOREN