Moreno Roescher is de pupil van deze week tegen de v.v. Oene.
Moreno is 8 jaar en zit in groep 6 van “de Violier” school, hij vindt naar school gaan best leuk en doet ook erg goed zijn best.
Moreno speelt in de JO9-1 waar hij ook de aanval leider is. Rein van Wijngeeren is zijn trainer en hij is heel goed vind Moreno.
Ajax is de beste club van Nederland en Frenkie de Jong is de beste speler ook al speelt hij dan niet meer in Nederland.
Liverpool en Barcelona zijn de beste ploegen van de wereld, maar met de vraag wie de aller beste is komt hij toch weer bij Liverpool.
Maar dan de vraag wie de beste speler is zegt hij heel serieus Mohamed Sala.
En weet hij ook wie de beste speler van Vios is Daar heeft hij niet zo aan gedacht maar als je zelf in de spits speelt ga je wel voor Dennis de Jong.
Als je vraagt wat hij leuk vind aan pupil van de week dan is dat alles want iedereen ziet jou met de scheid en spelers het veld op komen dat is geweldig.
Maar er moet ook gegeten worden en dan is hij weer heel duidelijk hij vind de eigen gemaakte Spaghetti van zijn Moeder het lekkerste en daarna een lekker patatje niet direct na de lekkere spaghetti maar misschien vanmiddag?.
En dan de vraag wat de uitslag vanmiddag zal zijn tegen vv Oene weet hij zeker dat de Jongens van Vios met 3 – 0 gaan winnen.
Wij wensen Moreno heel veel plezier als Pupil en hopen dat hij gelijk krijgt en Vios de 3 punten thuis houd.
Moreno geniet er van want je bent maar 1 keer in je leven de PUPIL.

André Vogel.

 

Sponsor van de week:

10/okt

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN