De pupil van deze week is Loek van de Braak. Loek is  7 jaar en zit in groep 4  van “de Mozaiek” . School vind hij leuk en gaat er met plezier naar toe. Loek  speelt bij VIOS omdat zijn vriendje Finn Pohlmann hem vroeg om een keer mee te gaan. Loek speelt in  JO8-1 en daar is hij keeper. 

Tijdens de trainingen vind Loek de keeperstrainingen van Niek en het partij spel het leukst.  In de wedstrijden die hij op zaterdag speelt vindt hij de penalty’s, die na afloop van de wedstrijd genomen worden het leukst. Naast het voetbal vindt vind hij het bouwen met lego en FIFA spelen ook er leuk De beste speler van VIOS  vind Loek eigenlijk 2 spelers en dat zijn de keepers Batin en Maikel

Ajax is volgens hem de beste club en de beste speler van de wereld is Onana, vooral omdat hij goed kan keepen en kan ook nog veel hem leren. Op vraag wat Loek het lekkerste eten vindt hoeft hij niet lang na te denken. Hij roept meteen: pannenkoeken. Op de vraag wat hem het leukste lijkt aan het pupil van de week zijn moest hij even nadenken, hij weet nog niet alles wat er gaat gebeuren maar vind het leuk om alles van dichtbij mee te maken Tot slot de vraag, wat is jouw voorspelling voor de wedstrijd Vios –  CJVV ?  Uhhmmm na  enige twijfel…….dan denk ik dat het 6-3 wordt voor VIOS. 

Wij wensen Loek een hele fijne middag toe, met hopelijk toch wel  de 3 punten voor VIOS.

Veel  plezier Loek!

André Vogel.

 

04/feb

Clubblad De Treffer

    

Vaassense Dorpsavonden

Vaassense Dorpsavonden 2019

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN