Zaterdag 9 november speelt VIOS 1 thuis tegen onze gasten van ESC uit Elburg en hierbij is Hamza Kilic de Pupil van de week.
Hamza is 8 jaar en speelt in de spits bij de JO10-1. Door zijn broer Asim is Hamza bij VIOS terecht gekomen. Tijdens de trainingen mag hij graag partijtje doen en tijdens de wedstrijden vind hij het uitdollen en voorzetten geven het leukst.

Hamza zit in groep 5 op de basisschool De Zonnebloem in Deventer. Buiten het voetballen, mag hij graag gamen, Fortnite is toch wel zijn favoriet.
Op de vraag wat zijn favoriete club is zegt Hamza, Fenerbahce SK. De beste voetballer vindt hij Mbappé, omdat hij op Ninja Turtles lijkt, vooral op de turtle met de groen band on zijn hoofd. .

De beste speler van VIOS 1 vind hij Bahattin Selcuk, de keeper. Dat hij op het veld mag lopen de bal mag neerleggen en dan ook nog scoren bij de keeper van de tegenpartij lijkt hem het leukste. En de bal met handtekeningen die hij mee mag nemen.

Hij voorspelt wel dat VIOS met 3-2 gaat winnen vanmiddag. Hopelijk heeft hij gelijk en blijft VIOS meedoen om de bovenste plaatsen. Na afloop wacht in ieder geval patat op hem, wat overigens niet zijn favoriete eten is. Dat is namelijk een broodje döner.

Heel veel plezier Hamza   

André Vogel.               

 

Sponsor van de week:

04/nov

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN