Deze week is Danique van Amersfoort de gelukkige om pupil van de week te mogen zijn. Danique mag pupil van de week zijn bij de wedstrijd VIOS – SP Teuge. Ze is tien jaar oud en zit in groep zeven van 't Mozaïek. Danique speelt in het team MO11-2 en ze voetbalt al weer een jaar of twee. Ze is bij VIOS gaan voetballen omdat haar zus er ook voetbalt en ze toch altijd al veel bij VIOS te vinden was. Vader Marco was bijvoorbeeld ooit keeper bij VIOS en keeperstrainer, ook jouw moeder Diana heeft altijd veel voor de club gedaan. Danique speelt in de verdediging, maar soms ook als middenvelder. “Ik vind allebei de posities leuk!” Ze is goed in het snel afpakken van de bal en kan keihard schieten. Danique heeft altijd zin in de trainingen, “lekker losgaan na school” zegt ze vrolijk. “En ons team is erg gezellig!” Danique is minder goed in koppen, maar misschien kun je zaterdag wat tips vragen aan de toppers van het 1e.

Als favoriete club van Nederland noemt Danique AJAX, met als beste speler Onana. En als beste speler van de wereld noemt ze zonder na te denken Messi. Danique is wel eens bij een wedstrijd van de dames van FC Twente geweest, dat vond ze erg leuk.  Dan de vraag “Wie is de beste VIOS speler?”, daar moest Danique wel even over nadenken. Ze wilde eigenlijk meteen haar vader noemen, maar dat vond ze toch een beetje gek. “Dan kies ik Wilco Liefers!” Vervolgens vertelde ze dat ze zelf ook ooit keeper wil worden, we gaan het zien Danique. Naast het voetballen houdt Danique heel erg van knutselen en tekenen. Ze kijkt graag YouTube filmpjes en is vaak met haar zus aan het voetballen. Danique heeft heel veel zin om pupil van de week te mogen zijn.

Nadat ik haar vertelde wat ze allemaal kan verwachten is ze over 1 ding meteen duidelijk, “dat scoren bij de tegenstander lijkt mij het allerleukste”, zegt ze enthousiast. Knal ‘m erin Danique! Tot slot nog de voorspelling: “het wordt 2-2”  denkt Danique. Toch hopen we allebei dat VIOS gewoon gaat winnen.

Heel veel plezier zaterdag, maak er een mooie middag van Danique!

Jessica Salomons

 

 

10/apr

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Activiteiten

Wedstrijden 1ste elftallen

23/mrt - 12:30 VIOS V. VR1 - SDC Putten VR2
23/mrt - 15:00 SPTeuge 1 - VIOS V. 1
30/mrt - 15:00 SDS' 55 1 - VIOS V. 1
06/apr - 12:00 VSCO'61 VR1 - VIOS V. VR1
06/apr - 14:30 VIOS V. 1 - Terschuurse Boys 1
13/apr - 14:30 V.V. Barneveld 1 - VIOS V. 1
20/apr - 14:30 VIOS V. 1 - Advendo '57 1
04/mei - 12:30 VIOS V. VR1 - Stroe VR1

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN