De pupil van deze week is Aike Potse
Aike is 7 jaar en zit in groep 4 van “de Violier”. School vindt hij leuk en gaat er met plezier naar toe en vooral rekenen vind hij leuk. Aike speelt bij VIOS omdat er vriendjes van hem voetballen en omdat zijn moeder daar ook voetbalt. Hij speelt in de JO8-1, waar hij op het middenveld speelt.  Tijdens de trainingen die gegeven worden door Arwold, Wesly en Bert vindt hij het partij spel het leukst. In de wedstrijden die hij op zaterdag speelt is scoren toch wel leukste wat er is. Naast het voetbal is Aike druk met gamen op zowel de Xbox, WE of PlayStation.

Dennis de Jong vindt hij de beste speler van VIOS vooral omdat hij erg snel is en hij is de vriend van zijn oom. FC Groningen vindt hij de beste club en de beste speler van de wereld is toch wel Messi. Hij geeft mooie voorzetten en kan goed dribbelen. Het lekkerste eten vindt Aike de bloemkool van zijn oma.

Op de vraag wat hem het leukste lijkt aan het pupil van de week zijn vindt hij het samen het veld oplopen met het eerste en om een doelpunt te maken bij de keeper van SDS’55. Maar dan moet hij niet op zijn best keepen, zegt Aike erbij. We zijn reuze benieuwd!  Tot slot, wat is jouw voorspelling voor de wedstrijd Vios – SDS’55? Hierop zegt Aike dat VIOS gaat winnen en wel met 4-0

Wij wensen Aike een hele fijne middag toe, met hopelijk toch wel de winst en 3 punten voor VIOS.

Veel plezier Aike!

André Vogel.

Sponsor van de week: Vishandel Jaap de Graaf

29/okt

Clubblad De Treffer

    

Vaassense Dorpsavonden

Vaassense Dorpsavonden 2019

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN