Hierbij ontvang je de nieuwsbrief namens het bestuur van c.s.v. VIOS.

STERKE MANNEN OF VROUWEN GEZOCHT;
Zoals eerder gemeld krijgen we op het hoofdveld 2 nieuwe dugouts! Volgende week donderdag worden ze geleverd en we willen ze op zaterdag 30 juni gaan plaatsen!
De oude dugouts moeten worden gesloopt en het terrein moet weer worden aangevuld, zitbanken verplaatsen etc. etc. Tevens moet het nodige grondwerk, straatwerk, sloopwerk en het afvoeren van grond en puin worden verricht.
Daarom zijn we op zoek naar een aantal mensen die de handen uit de mouwen willen steken om dit samen te kunnen realiseren!
Voor de inwendige versterking zal worden gezorgd!
Vanaf 8.00 uur ben je welkom. Graag aanmelden via Accommodatie@viosvaassen.nl of bij Bertus, Ronald of Klaas.

Laatste Nieuwsbrief van dit seizoen
Het seizoen 2017-2018 zit er alweer op. Een seizoen met pieken en dalen. Laten we beginnen met enkele pieken, we mochten dit seizoen vele kampioen huldigen, zowel bij de senioren als bij de jeugd. Nooit eerder stonden drie teams van VIOS in een bekerfinale en alle drie de teams gingen ook nog eens met de beker naar huis. Een prestatie van formaat.

Dalen waren er ook, zo startten we dit seizoen met een niet-sluitende begroting, waardoor het hele seizoen de hand op de knip moest worden gehouden. Dus geen verbouwing van de kantine, en een zeer beperkt budget voor het vervangen van de ballen. Het bestuur vraagt hiervoor uw begrip.
Wat ook steeds meer een punt van zorg wordt, zijn de reacties op de teamindelingen voor het nieuwe seizoen. De leden van de Technische Commissie en de trainers worden hier soms op aangesproken op een manier die we niet wenselijk vinden. Het heeft er zelfs toe geleid dat een aantal trainers gestopt is en dat kan toch zeker niet de bedoeling zijn. Vandaar de oproep om, voordat men reageert, te bedenken dat we functies uitvoeren als vrijwilliger, en wij proberen rekening te houden met een ieder, maar waarbij we soms iemand (in het clubbelang) moeten teleurstellen. Op- en aanmerkingen zijn welkom, maar graag op een wijze die het voor alle betrokkenen leuk houdt.

Afscheid
We kregen de afgelopen tijd veel reacties over het feit dat we te weinig aandacht besteden aan de vertrekkende vrijwilligers. Wij zullen hier op de vrijwilligersavond meer aandacht aan besteden. Wat hierbij helpt is het opstellen van een protocol. Wie wil ons helpen met de uitvoering/realisatie hiervan?

Belangstellenden kunnen zich melden bij secretaris@viosvaassen.nl.

Omdat de vrijwilligersavond inmiddels weer achter ons ligt, zal er bij de start van het nieuwe seizoen nog  aandacht worden gegeven aan de vrijwilligers die voor langere tijd actief zijn geweest bij VIOS maar deze inzet in het nieuwe seizoen niet voortzetten. Dat geeft ons ook de tijd om te inventariseren wie hiervoor in aanmerking komen. Het spreekt voor zich dat dit zeer zorgvuldig moet gebeuren.

Pr&Sponsoring
Goed nieuws uit de hoek van de sponsoring. We zijn erin geslaagd om een nieuwe hoofdsponsor te vinden. De firma Hoornstra Ophof heeft zich voor een periode van 3 jaar, met een optie voor nog eens 2 jaar, verbonden aan onze club. We zijn hier erg blij mee, het geeft ons weer iets meer financiële armslag en uiteraard nieuwe kleding voor het 1e, 2e en de JO19-1.
Voor de recreatieve seniorenteams van de club is ook een nieuwe sponsor gevonden. Johan Bosch, eigenaar van Campotel Duitsland heeft aangeboden deze teams voor een periode van 3 jaar te sponsoren. We hopen dat de teams snel de beschikking krijgen over de nieuwe wedstrijdkleding.

Financiën
Aan het einde van het seizoen bleek dat een aantal leden de contributie nog niet had voldaan. De betreffende leden zullen in de komende weken worden benaderd met het verzoek de betalingsachterstand te voldoen. Als er bij de start van het nieuwe seizoen nog steeds een betalingsachterstand is, kan er niet worden gevoetbald!

Activiteiten & Evenementen
Ondanks geringe deelname aan het bedrijventoernooi, kijken we toch terug op een geslaagde dag.
Dit geldt ook voor de vrijwilligersavond, met een prima stukje entertainment , een goede opkomst en de verkiezing van Inez van ’t Einde en Jeroen van ’t Einde tot nieuwe clubvrouw en clubman. Vrijdagavond, bij het  ouder-kind toernooi was het weer wat minder, maar desondanks tevreden gezichten. We willen twee vrijwilligers speciaal bedanken, Judith Knol en haar vriendin Janna, bedankt voor jullie inzet in de organisatie van deze avond.

Het Rommeltoernooi met een bezetting van 22 teams onder prachtige weersomstandigheden was ook zeer geslaagd. Alleen kan de organisatie eigenlijk wel wat extra handjes gebruiken tijdens deze dag. Iets om volgend jaar rekening mee te houden.

Na afloop van het Rommeltoernooi en de receptie voor de kampioenen werd de zaterdag afgesloten met een grote beachparty in de feesttent.
Menig  lid had zo zijn bedenkingen bij deze feestavond op het eigen terrein. Het resultaat was echter boven verwachting, al vanaf een uur of negen begon de feesttent vol te lopen en kon het feest beginnen. Klokslag twaalf werd de avond afgesloten en vertrokken de bezoekers tevreden naar huis.
We zijn zeker van plan om dit een vervolg te geven, met dank aan de VOC voor hun bijdrage voor de feesttent.

Het kamp georganiseerd voor onze E- en F-pupillen op onze eigen accommodatie was eveneens geslaagd. Na afloop werd afscheid genomen van Ronald Snijder als organisator. Ronald wordt vervangen door een organisatieteam bestaande uit Laurens Pol, Arnoud Veldhoen en Gerwin Vosselman.

Op 11 juli is onze kantine weer rustpunt en pleisterplek voor de Apeldoornse 4-daagse. Op 14 September staat een activiteit vanuit het bestuur op de agenda. We willen dan een “visproefavond” organiseren. Trekkers van deze avond zijn Herman Tiemens en Gerard van Gurp.

Dorpsavonden
Voor de 4 dorpsavonden op 20 en 27 juli,  en op 10 en 18 augustus zijn we nog op zoek naar vrijwilligers, zowel voor de opbouw als voor de avond zelf.
Je kunt je aanmelden via een mailtje naar activiteiten@viosvaassen.nl.
Het is natuurlijk ook mogelijk om je op te geven bij een bestuurslid.

Accommodatie
Om de wifi op het sportpark te verbeteren zijn vier access points geplaatst. We zullen nog enkele fietsenrekken plaatsen in de fietsenstalling. Het zand dat is gebruikt voor de beachparty, krijgt een tweede leven, we gaan het gebruiken voor het vergroten van het terras en het verplaatsen van de speeltoestellen. Offertes voor deze werkzaamheden zullen worden aangevraagd.

Activiteitenkalender

Activiteitenoverzicht CSV VIOS 2017/2018

 

Za

23/06/18

Reunie toernooi

VIOS

n.n.b.

Vr/za

20,27/07/18 &10,18/08/18

Vaassense Dorpsavonden

   
 

14-07 t/m 26-08-2018

Zomervakantie

   

Vr

14/09/18

Visproef avond

VIOS

n.n.b.

           

Wij wensen u allen een hele prettige vakantie.

Met sportieve groet,
Bestuursleden c.s.v. VIOS

Gerard van Gurp, Voorzitter (voorzitter@viosvaassen.nl)
Jacco Verstraten, Penningmeester (penningmeester@viosvaassen.nl)
Ronald Snijder, Jeugdvoorzitter (jeugd@viosvaassen.nl)
Hiddo de Vries, Secretaris (secretaris@viosvaassen.nl)
Hero Heering, Activiteiten en Evenementen (activiteiten@viosvaassen.nl)
Klaas Zondergeld, Accommodatie (accommodatie@viosvaassen.nl)
Jan Willem van Gortel, Wedstrijdsecretaris (jwvgortel@gmail.com)

Vacature, Voetbalzaken.

27/jun

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Activiteiten

Wedstrijden 1ste elftallen

23/mrt - 12:30 VIOS V. VR1 - SDC Putten VR2
23/mrt - 15:00 SPTeuge 1 - VIOS V. 1
30/mrt - 15:00 SDS' 55 1 - VIOS V. 1
06/apr - 12:00 VSCO'61 VR1 - VIOS V. VR1
06/apr - 14:30 VIOS V. 1 - Terschuurse Boys 1
13/apr - 14:30 V.V. Barneveld 1 - VIOS V. 1
20/apr - 14:30 VIOS V. 1 - Advendo '57 1
04/mei - 12:30 VIOS V. VR1 - Stroe VR1

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN