Met trots kondigt VIOS Vaassen aan dat twee mooie bedrijven hun steun hebben toegezegd als nieuwe sponsoren voor onze recreanten. Zowel voor de heren als dames! Mase Trading en DMLUX verbinden zich beiden voor 4 seizoenen met hun naam aan onze club en het cluster recreanten waarmee een gezonde en sportieve basis gelegd wordt voor de toekomst.

Nieuwe kledinglijn:
Hiermee wordt ook voor het eerst de nieuwe kledinglijn zichtbaar op de velden. Deze nieuwe lijn wordt in de komende periode integraal doorgevoerd binnen de vereniging. De V-keert terug op de borst én op de achterzijde van de shirts worden de contouren getoond van Kasteel de Cannenburch. Een mooie toevoeging aan onze tenues waarmee we onze trots als Vaassense voetbalvereniging uitdragen in de wijde omtrek.

Over Mase Trading:
Mase Trading, gevestigd in Vaasen, is een gespecialiseerde handelsonderneming met aanbouwdelen en uitrustingsstukken voor bouw-, sloop- en graafmachines. Met de steun aan VIOS Vaassen dragen wij onze betrokkenheid uit bij de lokale gemeenschap en het belang van gezond, sportief en actief leven, aldus Marnes Bekamp, directeur eigenaar MASE Trading.

Over DMLUX:
DMLUX, een specialist in verlichtingsarmaturen uit Apeldoorn staat bekend om hun duurzame oplossingen voor verlichtingsvraagstukken voor zowel binnen en buiten in leef- en werkomgevingen. Orlando Koorn, directeur en mede-eigenaar is van oudsher al betrokken bij de vereniging en is blij om op deze wijze bij te kunnen dragen een gezond verenigingsleven in de Vaassense gemeenschap.

VIOS VAASSEN wil zowel Mase Trading als DMLUX hartelijk bedanken voor hun steun en enthousiasme en zien uit naar de samenwerking in de komende jaren.

 

 

05/sep

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN