“Iets terug doen voor het verenigingsleven in Vaassen”

Als opgroeiend Vaassenaar ben ik zelf lid geweest bij verschillende sportverenigingen. Sinds mijn activiteiten als ondernemer snap ik dat deze verenigingen niet (of nauwelijks) kunnen bestaan zonder een stukje ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. Op dit moment sponseren wij meerdere lokale verenigingen, VIOS is daar dus recent aan toegevoegd.

Bertus heeft bij ons meerdere keren aan de deur gestaan, ook wel eens op het verkeerde moment. Ik heb hem ook wel eens vriendelijk bedankt en gevraagd een andere keer terug te komen omdat het dan echt te druk was ….. De laatste keer heb ik letterlijk gezegd “kom volgend jaar maar eens terug”. Bijna op de dag nauwkeurig stond hij er weer. Ik heb daar bewondering voor, zijn inzet en trots voor de club. Als we echt geen interesse hadden gehad, was het nooit tot sponsoring gekomen.

Dit keer is VIOS aan de beurt, wat ons betreft blijft het 5-meter bord dan ook nog lange tijd hangen langs het hoofdveld. Of het voor ons commerciële waarde heeft is niet de hoofdzaak, maatschappelijk bezig zijn heet dat! En mocht er toch een keertje een clublid, toeschouwer of andere sponsor interesse hebben in onze producten of diensten, dan is men uiteraard van harte welkom.

Mase Trading is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en reparatie van aanbouwdelen voor bouw, sloop -en graafmachines. Denk hierbij bijvoorbeeld aan puin -en graafbakken, hydraulische sloophamers, trilblokken, vergruizers en scharen, zoals een aantal van afgebeeld op het sponsorbord. Een complete presentatie van ons bedrijf is zichtbaar op www.masetrading.nl  Sportieve groet, Marnes Bekamp.

 

MASE TRADING – Machinery Attachments

Emsterweg 7, 8171PG, Vaassen

0578-617750 | info@masetrading.nl

 

23/jul

Clubblad De Treffer

    

Vios Kidsclub

Wedstrijden 1ste elftallen

23/nov - 12:30 VIOS VR1 - SDV Barneveld VR1
23/nov - 14:30 BAS 1 - VIOS 1
30/nov - 14:30 DSV '61 VR1 - VIOS VR1
30/nov - 14:30 VIOS 1 - Hatto Heim 1

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN