Afgelopen zaterdag werd het eerste bekertje koffie in de Vios clubkleuren overhandigd aan Klaas Zondergeld door Ludo van Mossel, directeur van Erick Personeelsdiensten B.V. uit Deventer en Enschede en onlangs met een nieuwe vestiging op het Eekterveld in Vaassen.

Carmen van Mossel vestigingsmanager is het aanspreekpunt in Vaassen. We wilden ons plastic afval verminderen en kwamen zo samen met Ludo, overigens ook oud Vios speler, op het idee om papieren bekers te gebruiken als sponsor medium.
Een speler in Vios tenue op de beker vermeld “In topvorm? Dit bakje gaat er in ieder geval in!” We hopen dat dit vele malen mag gebeuren en dat de koffie mag smaken in de net verder verfraaide “nieuwe” kantine van onze Voetbalvereniging.

We willen Ludo en Erick Personeelsdiensten B.V. bedanken voor de sponsoring van onze koffiebekers en hopen dat c.s.v Vios mag bijdragen aan het succes van onze sponsoren!
Als dank hiervoor ontvingen wij nog een prachtig mini tafelvoetbalspel voor de jongste voetballetjes binnen onze vereniging, deze staat te pronken op de nieuwe tafels en stoelen die door de Vios Ondernemers Club zijn geschonken waar we natuurlijk ook zeer blij mee zijn!

  

08/sep

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN