Vanaf aankomend jaar gaan mijn vrouw Linda en ik Ronald de kantine beheren. We hebben een goede overdracht gehad vanuit de huidige kantine commissie maar lopen toch tegen wat zaken aan.
Eén er van, deze is zeker bij jullie bekend, is het aantal vrijwilligers die we hebben om de kantine diensten te vullen. Heb jij af en toe op zaterdag even tijd om een dienstje te pakken zou dat geweldig zijn.
We kunnen hierdoor de kantine open houden op de zaterdagen en iedereen voorzien van een hapje en een drankje. Ik hoor de meesten al denken: "daar hebben we helemaal geen tijd voor".  Ik kan je verzekeren: het valt best mee.
Al zou je maar 2 keer per jaar iets willen doen. Je hoeft echt niet de gehele dag er te staan we hebben drie blokken.

  • Ochtend 8.15 tot 11 uur. Tijdens deze dienst wordt er voornamelijk koffie en snoep verkocht.
  • Middag 11 tot 15 uur . Het wordt al wat drukker in de kantine de snack hoek gaat open en de elftallen zijn uitgespeeld en drinken gezellig wat.
  • Avond 15 tot 19 uur . Dit is meestal de drukste periode. Wel afhankelijk hoeveel er thuis spelen en of het eerste thuis speelt . Zelf vind ik deze het leukst om te doen. Voordat je het weet is het tijd en moeten we helaas sluiten.

Heb je toch ergens een gaatje gevonden laat het me weten. Er wordt altijd een rooster gemaakt voor het gehele seizoen dus je weet ook ruim op tijd wanneer je aan de beurt bent

Stuur even een mail naar kantinevios@outlook.com
Alvast bedankt voor je reactie.

Groeten Linda en Ronald

24/jul

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN