Een terug blik….
De bekerwedstrijden starten traditiegetrouw gelijk in het nieuwe voetbalseizoen, de jongens van de J013-2 waren ingedeeld bij Oene en Voorwaarst. De mannen hadden er zin in en dat is ook gebleken. Met 12-1 thuis gewonnen van Voorwaarts en in Oene met 1-4 gingen ze gelijk door naar de volgende ronde. VEVO was onze volgende tegenstander, deze wedstrijd werd thuis gespeeld. De spanning zat er goed in en met 3-2 werden de jongens van VEVO weer terug naar Veessen gestuurd. Weer een ronde verder. Helaas waren niet alle spelers goed uit de winterstop gekomen en moesten we op carnaval-zaterdag starten tegen Batavia met 10 man. Het is niet anders, we gaan ervoor.
De jongens hadden een super goede dag en ze verslonden Batavia met maar liefst 3-7. De tegenstander bleek een slechte verliezer, er werd nogal wat geroepen over uiterlijk en over de lengte van onze jongens…. Daar had Bas geen boodschap aan. De spelerspassen werden nog gecontroleerd door de tegenstander, dat maakte allemaal niets meer uit, VIOS ging weer terug naar Vaassen met een mooie winst op zak.
In Heeten, werd het publiek vriendelijk ontvangen met koffie en cake. Was het omkoperij, nee de voetbalvereniging had een feestje gehad en had nog wat over en ja, dat is best een goed begin van de zaterdagmorgen. Ondanks dat we goed gewonnen hebben, moesten de jongens flink aan de bak, dat mocht de pret niet drukken, we gingen met 0-6 naar huis en jawel hoor de jongens staan in de finale. 

Op zaterdag 1 juni aanstaande gaan de mannen met hun trainers Patrick Topfer en Bas Romkema naar Den Ham. De wedstijd begint om 9.30 uur en er wordt gespeeld tegen ESC JO13-2 uit Elburg. De jongens kunnen alle aanmoedigingen gebruiken. Kom kijken en maak er een mooie voetbaldag van,
‘s middags kun je gelijk door naar Ede om VIOS dames 1 te kijken. Maar eerst naar Den Ham!!

 

14/mei

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN