Zaterdag 8 februari: dat betekent ‘Oene-VIOS’-dag. Om 12:30 uur speelt onze Vrouwen 2 tegen Oene VR2, om 14:30 uur mogen wij aantreden tegen Oene VR1 en om 18:00 uur voetbalt VIOS 1 tegen Oene 1. Oene had het goed geregeld, van hamburgers bij de deur tot een DJ in de kantine. Maar goed, er moet eerst nog gevoetbald worden.

Twee weken geleden wonnen we thuis met 2-1 tegen de tegenstander van vandaag. Toch was dit een moeilijke wedstrijd, dus we weten dat het vandaag ook lastig wordt. En we beginnen met pech. Lisanne en Sarah V kunnen allebei niet meedoen.

Het voelde anders dan 2 weken geleden. Dit derby-gevoel hebben we nooit écht eerder meegemaakt. De hele sfeer die er hangt, de harde duels en het gejoel vanaf de tribune, je voelt aan alles de strijd tussen de rood-witten en geel-zwarten. En het draait vandaag slechts om 3 punten.

Lange tijd blijft het 0-0. Wij krijgen de grootste kansen, maar Oene heeft het meeste balbezit. Het blijft dan ook ontzettend spannend. We halen niet ons niveau van vorige week. Gelukkig is Sanne in goede doen en weet ze de beste speelster van Oene te temmen.

In de 80e minuut wordt Nienke weggestuurd naar de goal (zie het filmpje van Voetbal.tv hieronder) en schiet ze de 0-1 binnen! Yes! Zouden we hier dan toch met 3 punten weg kunnen gaan?

Nog 10 minuten volhouden. We hebben de laatste weken al vaker laten zien dat we dit kunnen. Toch mocht het vandaag niet baten en schiet Oene in de 90e minuut nog een keer op goal. Suraya zit er nog goed bij maar door het gladde veld en de natte bal schiet de bal door de goal in. 1-1.

Gezien de wedstrijd waren we tevreden geweest met 0-0. Toch is het nu zuur dat we in de laatste minuut de winst uit handen hebben gegeven. Desalniettemin blijven we op de 3e plek staan omdat concurrent Sparta Nijkerk ook 2 punten heeft laten liggen.

Volgende week spelen we thuis om 12:30 uur tegen WHC VR1. Zij staan weliswaar op de 8e plek, maar de competitie blijft zo ontzettend spannend. Tussen de 10e en 4e plek is er slechts een verschil van 8 punten. Er staat ons dus elke zaterdag een zware pot te wachten. Tot volgende week!

09/feb

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Vios Prikbord

 

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN