Evelien zat op haar werk heerlijk met een collega te kletsen over onze mooie vereniging en wat zich hier allemaal afspeelt. Ook haar collega doet veel vrijwilligers werk en liet vol trots de nieuwe aanwinst zien de koffiebon.  Evelien was hier heel enthousiast over en zag veel voordelen voor de club, snellere uitgiften van de koffie, spaarkaart, voordeel clubleden.

Met dit idee kwam ze bij de kantinebeheerders die er wel wat in zagen en hebben dit idee verder uitgewerkt. Immers elk leuk idee die in het voordeel is van de leden en de club moeten we omarmen. Het maken van koffiebon kost natuurlijk geld en dat is niet de bedoeling. Hoe gaan we dit nu regelen.

Het eerste idee was om met breekmuntjes te gaan werken, immers deze lagen er nog, dus we konden snel schakelen. Maar het muntje had nu niet een uitstraling van een koffiebon, er moest dus iets anders verzonnen worden. De kantinebeheerders zijn in gesprek gegaan met de sponsorcommissie of er een drukker was die een mooi ontwerp kon maken en natuurlijk dit zou willen drukken.

De sponsorcommissie vond het idee geweldig en ging meteen aan de gang. Ze hoefde niet lang te zoeken, Clever Media uit Emst was bereid dit te regelen voor de club.

Na even wachten kwam het eerste ontwerp. Na een paar kleine aanpassingen was de bon klaar om gedrukt te worden. De eerste oplage van de bonnen werden ons ook door de sponsor Clever Media uit Emst aangeboden. 

De kosten voor een kaart is € 11 geworden en er kunnen 10 bakjes koffie mee gehaald worden. Een bakje koffie kost tegenwoordig €1,20 Met deze kaart heb je dus uiteindelijk een voordeel van € 1.

Afgelopen zaterdag hebben we Evelien bedankt voor haar geweldige idee en haar de eerste kaart als waardering hiervoor overhandigd. 
Evelien nogmaals super bedankt voor je idee en geniet van de koffie.

De kantinebeheerders Ronald en Linda.

10/feb

Clubblad De Treffer

    

VIOS Kidsclub

Activiteiten

15/dec Kaarten
21/dec Bingo
19/jan Kaarten
25/jan Bingo
16/feb Kaarten
22/feb Bingo

Wedstrijden 1ste elftallen

02/dec - 12:30 DVS'33 Ermelo VR1 - VIOS V. VR1
02/dec - 14:30 Hattem 1 - VIOS V.1
09/dec - 12:30 VIOS V. VR1 - Rivierwijkers VR1
09/dec - 14:30 VIOS V. 1 - EFC '58 1

Vios Prikbord

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN