Eindelijk was het dan zover. De dag van de Bekerfinale van de Jo19. Na eerst een Lunch bij Vios te hebben genuttigd gingen de jongens met de KNVB-bus richting Oene.

Wetende dat er al twee bekers voor Vios binnen waren begonnen ook deze jongens aan hun wedstrijd. De spanning was voor beide partijen volop aanwezig en het begin van de wedstrijd ging dan ook behoorlijk heen en weer. Na ongeveer een minuut of 30 kreeg Vios meer grip op de wedstrijd en na twee gemiste kansen werd de derde door Levi binnen geschoten. We gaan rusten met een 1-0 voorsprong.

Ook in de tweede helft zijn er kansen voor Vios om de voorsprong verder uit te bouwen. De achter hoede van Vios zit goed op slot en er wordt bijna geen kans weggegeven. De spanning blijft en het spel speelt zich voornamelijk op de helft van Swift af. Na een minuut of 30 in de tweede helft komt er een mooie aanval en wordt Stefano vrijgespeeld. In het zestien meter gebied wordt hij onderuit gehaald wat uitmond in een penalty. Jesper durft het aan om aan te leggen en benut deze kans feilloos. 2-0. Dan volgt nog een goed kwartier waarin Swift aandringt om de aansluitende treffer te maken. Uit een hoekschop lukt dit ook. 2-1.

Met nog een minuut of vijf te spelen voelt Swift dat de gelijkmaker er misschien nog wel in zit. Vakkundig spelend zetten onze jongens de boel dicht en worden alle aanvallen van Swift afgeslagen. Ze creëren zelf ook nog kansen. Even lijkt het dat de scheidsrechter affluit en Vios juicht en steekt het vuurwerk af. Helaas iets te vroeg. Nog twee minuten de aanvallen van Swift tegen houden en dan toch het verlossende eindsignaal.

Ook deze jongens halen met een goede,mooie, fantastische en zeer spannende wedstrijd de beker binnen.
Dik verdiend en Top gedaan jongens.

03/jun

Clubblad De Treffer

    

Vios KidsClub

Onze Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Vios Vaassen - Cottus

ONZE SPONSOREN